Hovedsiden

Liten annonse
  Ruud åpner mot amerikaner i Los Cabos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:06.05)
  norges tennisstjerne casper ruud skal måle krefter mot marcos giron fra usa i 2. runde av atp 250-turneringen i mexico. det er klart etter at giron vant over japanske taro daniel med settsifrene 6-4, 7–5 natt til onsdag norsk tid. utfallet ble klart etter at ruud først hadde spilt double i atp-turneringen på samme sted med amerikaneren william blumberg mot britene jack draper og daniel evans tidligere natt til onsdag norsk tid. denne kampen endte med seier for ruud og blumberg med settsifrene 6-3, 6–3. ruud er fjerdeseedet i hardcourt-turneringen og fikk walkover i første runde. (ntb)

  FIA tause i Horner-saken – venter på Red Bull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.29)
  det internasjonale bilsportforbundet (fia) vil vente med å kommentere red bull-sjef christian horners framtid til etterforskningen er gjennomført. horner er i hardt vær om dagen. han etterforskes av sin arbeidsgiver etter at han skal ha opptrådt upassende mot en kvinnelig ansatt i selskapet. selv avviser han anklagene på det sterkeste. nå uttaler fia seg for første gang etter at anklagene ble offentliggjort. – fia understreker at inntil etterforskningen fullføres og utfallet er kjent, så vil vi ikke kommentere saken. – fia er opptatt av å opprettholde sportens høye standard av integritet, rettferdighet og inkludering, heter det i uttalelsen. under red bulls offentliggjøring av årets bil fortalte horner at han vil være til stede under åpningsracet av årets sesong. både red bull og horner ønsker å fullføre saken så fort som mulig. det indikeres at en konklusjon i saken kan komme mot slutten av uken. formel 1-sesongen starter 2. mars. red bull dominerte fjorårssesongen og vant 21 av 22 konkurranser. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »