Hovedsiden

Liten annonse
  Northug om Rosenborg: – Må ta seg sammen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.46)
  onsdag er det styremøte i rosenborg, hvor både trener og assistenttrener for herrelaget, kjetil rekdal og geir frigård er kalt inn. storklubben står kun med ni poeng på ni kamper og ligger på ellevteplass i eliteserien. i cupen tok de seg knepent videre fra første runde med en 1-0-seier i første runde mot trygg/lade. skiprofilen petter northug er blant de mange trønderne som følger nøye med på rosenborg og sier at det er en «utfordrende situasjon». progresjon og en retning er noe av det northug savner. – jeg tror vi må få se en slags klar og tydelig plan for hvordan rosenborg skal komme tilbake som en norsk toppklubb. om det tar et halvt år eller ett og halvt år, det vet vi ikke. men man må ha en samling i bunn og reise seg og komme tilbake. det er det som kreves. man må ta seg sammen, rett og slett, for å prestere på et mye høyere nivå enn det rosenborg gjør akkurat nå. rosenborgs styremøte starter 16.30. – jeg tror utfallet i dag blir at geir og kjetil legger frem en plan for hvordan de skal snu dette og så håper vi at resultatene er bedre allerede mot stjørdals-blink i morgen og hamkam til helgen, sier northug.  Tour of Norway-etappe kortes ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:10.07)
  som følge av utfordrende vær er lørdagens etappe av sykkelrittet tour of norway kortet kraftig ned. etappen skulle egentlig starte i jondal klokken 12.35, men nå blir det heller start fra røldal 16.00. det vil da gjenstå 85,2 kilometer av den opprinnelige 206 kilometer lange åpningsetappen. målgang er i hovden, skriver ntb.  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »