Hovedsiden

Liten annonse

  flere 16. mai-kamper utsolgt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:11.14)
  eliteserien-klubbene ligger an til 100 000 solgte billetter. tallet har ikke vært så høyt på en 16. mai-runde siden 2009. blant annet er hjemmekampene til tromsø, viking og brann utsolgt. – vi merker at det er stor etterspørsel etter billetter inn mot 16 mai-runden, og tromsø, viking og brann vil spille for fulle tribuner, sier pål breen, kommersiell leder i norsk toppfotball. ti kamper har vært utsolgt siden seriestarten, og billettsalget er opp med rundt 28,5 prosent sammenlignet med fjoråret.

  Reiten og Mjelde FA-cupmestere foran rekordpublikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:17.32)
  sam kerr ble matchvinner i det 68. minutt da chelsea slo manchester united 1-0 i kvinnenes fa-cupfinale foran 77.390 tilskuere på utsolgte wembley. tilskuertallet er ikke bare rekord for fa-cupfinalen, men for en nasjonal klubbkamp for kvinner. den tidligere toppnoteringen var fra en spansk seriekamp mellom barcelona og atlético madrid. guro reiten og maren mjelde startet begge for et chelsea-lag som ble hardt presset i første omgang og deler av den andre. men i det 68. minutt sto pernille harder, sammen med reiten, for forarbeidet til vinnermålet. reiten spilte fram dansken, som slo et perfekt innlegg mellom keeper og forsvar. ved lengste stolpe sendte kerr ballen i mål og feiret med baklengs salto. chelsea er fa-cupvinner for tredje gang på rad. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »