Hovedsiden

Liten annonse
  Advokat bistår Skiforbundet i varslet Stöckl-søksmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:17.33)
  landslagstrener alexander stöckl skal ha varslet et søksmål mot sin arbeidsgiver norges skiforbund. sistnevnte får bistand i saken fra advokatfirmaet elden. vg skrev tidligere mandag at stöckl i et brev varsler søksmål mot skiforbundet etter hoppbråket mellom de mannlige landslagshopperne og deres trener. stöckl er uønsket som landslagstrener av hopperne, og vg skriver at østerrikeren i praksis oppfatter seg som oppsagt av skiforbundet – selv om han fremdeles mottar lønn. nrk har vært i kontakt med både stöckl og hans advokat, men ingen av de ønsker å kommentere saken. advokat per ragnar bronken i advokatfirmaet elden bekrefter imidlertid at han bistår norges skiforbund med det varslede søksmålet fra stöckl. – jeg kan bekrefte at jeg bistår norges skiforbund, men utover det har jeg ingen kommentar på nåværende tidspunkt, skriver advokat bronken til nrk.  brasil-legende marta varsler landslagsstopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:12.55)
  Marta avslutter landslagskarrieren i fotball etter årets kamper. Hun er Brasils mestscorende spiller uansett kjønn. Brasil-avgangen kommer fram i et intervju Marta har gitt til CNN. I sommer kan hun få sin sjette OL-deltakelse. – Hvis jeg er med til OL, skal jeg nyte hvert øyeblikk. For uansett om jeg drar dit eller ikke, er dette mitt siste år på landslaget. Det vil ikke være mer Marta som landslagsspiller i 2025, sier 38-åringen. Hun var med på å ta OL-sølv i 2004 og 2008. Brasil tapte begge finalene for USA. I VM har hun også et sølv etter finaletapet mot Tyskland i 2007. Marta har scoret 116 mål på 175 landskamper siden debuten i 2002. På herresiden er Neymar mestscorende for Brasil med 79 nettkjenninger. I VM topper Marta også lista som tidenes toppscorer uansett kjønn. Fasiten stoppet på 17 mål fra 23 kamper etter fjorårets exit i gruppespillet. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »