Hovedsiden

Liten annonse

  Brann-kapteinen Cecilie Redisch Kvamme er gravid – ferdigspilt for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.06)
  brann-spiller cecilie redisch kvamme (28) venter sitt første barn og har termin i løpet av 2024. det betyr at brann må klare seg uten sentrale cecilie redisch kvamme (28) resten av året. det opplyser toppserieklubben på sitt nettsted. kvamme spilte sin siste kamp mot stabæk 25. mai. – dette var siste kampen min for i år. det er ikke fordi jeg skal legge opp, men i slutten av dette året så skal jeg få en liten baby, fortalte hun til lagvenninnene sine etter kampen.


  Maanum og Ødegaard får samme hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:11.54)
  arsenals kvinnelag i fotball får emirates som sin hovedstadion kommende sesong. 11 av lagets hjemmekamper skal spilles der. på klubbens hjemmeside blir det opplyst at kvinnelaget skal spille åtte av sine hjemmekamper i superligaen på den samme arenaen som mennene benytter. hvis de kommer seg til gruppespillet i champions league, skal også de tre hjemmekampene der spilles samme sted. der skal også de resterende champions league-kampene spilles om frida maanum og lagvenninnene tar seg til utslagsrundene i turneringen. det er den økende publikumsinteressen for kvinnelagets kamper som gjør at flere kamper skal spilles i klubbens storstue. i inneværende sesong fikk kvinnene spille seks kamper i superligaen på emirates med et gjennomsnittlig tilskuertall på 52.029. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »