Hovedsiden

Liten annonse

  Ingen brudd for hardt forslått Johannessen - tar avgjørelse om videre Tour-deltagelse fredag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 18. juli 2024 KL:17.24)
  det så lenge lovende ut for norske tobias halland johannessen, men et stygt fall ødela for uno-x sitt seiershåp på den 18. etappen av tour de france. – det var dritt. jeg føler det er ikke mitt år i år. jeg tenkte «fy faen, er det mulig?». det er kjedelig, sier en preget johannessen til tv 2 etter løpet. sykkelkometen er selv usikker på hvor skadd han er, men innrømmer at smertene begynner å komme. – nå kjenner jeg det, men jeg er mest skuffet. endelig i brudd og det er det jeg klarer å prestere – det er jævlig irriterende, sier johannessen. johannessen, som også ble kåret til etappens mest offensive rytter, ble tatt med til en røntgenundersøkelse i etterkant av etappen på grunn av smerter i skulderen. lagen kunne like etter bekrefte at nordmannen ikke har pådratt seg noen brudd. – han vil dra tilbake til hotellet for videre behandling og en avgjørelse rundt hvorvidt han vil starte etappe 19 vil bli tatt på morgenen, skriver laget i en presseuttalelse. den norske rytteren kom i mål med et stort skrubbsår på den venstre skulderen, i tillegg til flere mindre sår. 24-åring har vist strålende form tidligere i årets tour de france og så ut til å ha en reell sjanse til å ta karrierens første etappeseier i touren. – jeg følte han gjorde absolutt alt riktig. det er ting som er utenfor vår kontroll, sa en tydelig skuffet uno-x-sportsdirektør gabriel rasch. det var victor campenaerts som stakk av med seieren etter å ha knivet med matteo vercher og michal kwiatkowski i brudd. det skjedde med drøyt 30 kilometer igjen, i etappens siste utforkjøring, at johannessen skled ut i en sving. – nei, nei, nei! utbrøt tv 2-kommentator christian paasche. johannessen hadde lenge hengt bra med i et større brudd og hadde til og med yppet seg med flere lovende rykk. denne etappen ble regnet som siste mulighet for uno-x med tanke på å ta lagets første etappeseier i touren. med det blir det trolig ingen norsk seier i årets utgave.

  Sykkelkomet på gråten etter stygg velt - sjekket for kragebeinsbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 18. juli 2024 KL:17.24)
  det så lenge lovende ut for norske tobias halland johannessen, men et stygt fall ødela for uno-x sitt seiershåp på den 18. etappen av tour de france. – det var dritt. jeg føler det er ikke mitt år i år. jeg tenkte «fy faen, er det mulig?». det er kjedelig, sier en preget johannessen til tv 2 etter løpet. sykkelkometen er selv usikker på hvor skadd han er, men innrømmer at smertene begynner å komme. – nå kjenner jeg det, men jeg er mest skuffet. endelig i brudd og det er det jeg klarer å prestere – det er jævlig irriterende, sier johannessen. johannessen, som også ble kåret til etappens mest offensive rytter, ble tatt med til en røntgenundersøkelse i etterkant av etappen. der skulle han undersøkes for et mulig kragebeinsbrudd, men laglege rory nolan kunne like etter bekrefte overfor tv 2 at det ikke var noe brudd for nordmannen. den norske rytteren kom i mål med et stort skrubbsår på den venstre skulderen, i tillegg til flere mindre sår. 24-åring har vist strålende form tidligere i årets tour de france og så ut til å ha en reell sjanse til å ta karrierens første etappeseier i touren. – jeg følte han gjorde absolutt alt riktig. det er ting som er utenfor vår kontroll, sa en tydelig skuffet uno-x-sportsdirektør gabriel rasch. det var victor campenaerts som stakk av med seieren etter å ha knivet med matteo vercher og michal kwiatkowski i brudd. det skjedde med drøyt 30 kilometer igjen, i etappens siste utforkjøring, at johannessen skled ut i en sving. – nei, nei, nei! utbrøt tv 2-kommentator christian paasche. han hadde lenge hengt bra med i et større brudd og hadde til og med yppet seg med flere lovende rykk. likevel virket det som adrenalinet tok over, og johannessen hentet seg inn på imponerende vis. han var imidlertid ikke med i seierskampen etter uhellet. – den velten var maks uflaks. det er trist, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen. denne etappen ble regnet som siste mulighet for uno-x med tanke på å ta lagets første etappeseier i touren. med det blir det trolig ingen norsk seier i årets utgave.

  Sykkelkomet på gråten etter stygg velt - sendt til røntgensjekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 18. juli 2024 KL:17.24)
  det så lenge lovende ut for norske tobias halland johannessen, men et stygt fall ødela for uno-x sitt seiershåp på den 18. etappen av tour de france. – det var dritt. jeg føler det er ikke mitt år i år. jeg tenkte «fy faen, er det mulig?». det er kjedelig, sier en preget johannessen til tv 2 etter løpet. sykkelkometen er selv usikker på hvor skadd han er, men innrømmer at smertene begynner å komme. – nå kjenner jeg det, men jeg er mest skuffet. endelig i brudd og det er det jeg klarer å prestere – det er jævlig irriterende, sier johannessen. johannessen, som også ble kåret til etappens mest offensive rytter, ble tatt med til en røntgenundersøkelse i etterkant av etappen. det bekreftet laglege rory nolan overfor tv 2, og at det skal sjekkes for et mulig brudd kragebeinsbrudd. den norske rytteren kom i mål med et stort skrubbsår på den venstre skulderen, i tillegg til flere mindre sår. 24-åring har vist strålende form tidligere i årets tour de france og så ut til å ha en reell sjanse til å ta karrierens første etappeseier i touren. – jeg følte han gjorde absolutt alt riktig. det er ting som er utenfor vår kontroll, sa en tydelig skuffet uno-x-sportsdirektør gabriel rasch. det var victor campenaerts som stakk av med seieren etter å ha knivet med matteo vercher og michal kwiatkowski i brudd. det skjedde med drøyt 30 kilometer igjen, i etappens siste utforkjøring, at johannessen skled ut i en sving. – nei, nei, nei! utbrøt tv 2-kommentator christian paasche. han hadde lenge hengt bra med i et større brudd og hadde til og med yppet seg med flere lovende rykk. likevel virket det som adrenalinet tok over, og johannessen hentet seg inn på imponerende vis. han var imidlertid ikke med i seierskampen etter uhellet. – den velten var maks uflaks. det er trist, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen. denne etappen ble regnet som siste mulighet for uno-x med tanke på å ta lagets første etappeseier i touren. med det blir det trolig ingen norsk seier i årets utgave.

  Uno-X-rytter Kulset straffet med bot etter ulovlig manøver – Vismas sportsdirektør må også punge ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:07.32)
  johannes kulset må ut med om lag 2400 kroner for å ha ligget bak en visma-bil etter at han gikk i asfalten mot slutten av den 16. tour de france-etappen. det skriver tv 2. med rett i underkant av tre mil igjen på tirsdagens spurtetappe veltet kulset i en venstresving. på vei opp igjen til hovedfeltet satt nordmannen i dragsuget bak en av bilene til visma-laget. den manøveren kostet 20-åringen 200 sveitserfranc (2400 kroner), 15 uci-poeng, ti spurtpoeng og 30 sekunder i sammendraget. straffet er også vismas sportsdirektør frans maassen. han må på sin side ut med cirka 6000 kroner for å ha hjulpet kulset. uno-x havnet også i trøbbel da en av lagets biler kjørte i feil retning i en rundkjøring. det fikk imidlertid ingen konsekvenser, ifølge tv 2. (ntb)

  Barcelona-stjerne må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.33)
  barcelonas stopperkjempe ronald araújo må gjennomgå en operasjon for å orden på hamstringskaden han pådro seg under copa america. det bekreftet klubben i en pressemelding mandag ettermiddag. – undersøkelser viser at førstelagsspilleren ronald araújo har en seneskade i høyre hamstring. i de kommende dagene vil han gjennomgå en kirurgisk prosedyre utført av dr. lasse lempainen under oppsyn av klubbens medisinske stab i åbo, finland, heter det i meldingen. araujo pådro seg skaden i venstre lår i første omgang av 0-0-kampen mot brasil i kvartfinalen. atletico madrids jose maria gimenez erstattet barcelona-stopperen, før de tok seg videre på straffer. uruguay tapte imidlertid semifinalen 0-1 for colombia, før de vant bronsekampen på straffer mot canada. (ntb)

  hva den nye venstresiden bør gjøre

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:11.19)
  valgene nå nylig i frankrike og storbritannia, og den pågående presidentvalgkampen i usa, viser hvilke dilemmaer venstreorienterte partier står overfor når de prøver å skape en ny identitet og presentere troverdige alternativer til ytre høyre.

  Määttä klar for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:15.04)
  den 22 år gamle isak dybvik määttä kom onsdag kveld til bodø og hans nye hjemmebane, aspmyra. der gjennomførte han den medisinske sjekken og satte pennen på papiret som binder han til bodø/glimt ut 2028-sesongen. det melder glimt på sine egne nettsider. – det kjennes veldig godt, veldig glad for å være på plass her i bodø, og ser frem til å få kommet i gang, sier han til nrk. – det har vært dialog i noen uker, jeg ønsket meg hit, så det er deilig å være på plass. – de siste årene vet vi alle hvor bra bodø/glimt har gjort det, og jeg ønsker å fortsette utviklingen min og ser på bodø som en fin plass å fortsette det på. jeg følte jeg var sulten på et nytt eventyr, og kjenner det er godt å komme hit. määttä spiller primært venstre back, men mestrer også venstre og høyre kant. overgangssummen er ikke kjent. määttä gjennomfører overgangen helt når overgangsvinduet åpner, 17. juli.

  Boksemesteren Steffen Tangstad begravet fra Tønsberg domkirke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:13.47)
  familie, venner og idretten tok et siste farvel med steffen tangstad i tønsberg domkirke torsdag. han regnes for å ha vært norges beste mannlige bokser. tangstad døde i slutten av juni og ble 65 år gammel etter lang tids sykdom. begravelsen ble lagt til tønsberg, som var byen tangstad kom fra. to ganger ble tangstad europamester i tungvektsboksing. han skapte boksefeber i norge da han gikk vm-kamp mot michael spinks i las vegas 1986. ingen nordmann har før eller siden bokset om vm-tittelen i tungvekt. tapet for spinks på teknisk knockout ble tangstads siste kamp. totalt i karrieren gikk tangstad 28 kamper som proffbokser. han vant 24 av dem, mens han tapte to og gikk to uavgjortkamper. – steffen tangstad er en legende i boksemiljøet, og han satte norsk boksing på kartet internasjonalt. han var en ambassadør og et forbilde for en hel generasjon, sa proffbokser kevin melhus (34) til nettavisen da tangstads bortgang ble kjent. etter karrieren deltok tangstad i tv-programmet «skal vi danse», og han var også foredragsholder en periode. steffen tangstad hadde nervesykdommen polynevropati. i 2019 måtte han amputere venstre bein fra kneet og ned. (ntb)

  Shaw endelig friskmeldt: – De siste fire månedene har vært veldig tøffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:19.00)
  luke shaw er spilleklar etter å ha uteblitt fra starten av fotball-em med skade. landslagssjef gareth southgates avgjørelse om å ta ut shaw som sin eneste naturlige venstreback i troppen har blitt hardt kritisert, ettersom shaw har vært utilgjengelig i store deler av mesterskapet. 28-åringen fikk imidlertid sine første minutter på fotballbanen siden februar da han ble byttet inn mot sveits i kvartfinalen. – de siste fire månedene har vært veldig tøffe. i starten var det forventet at jeg skulle komme tilbake mye tidligere, men jeg fikk en del tilbakeslag, sa shaw på mandagens pressekonferanse. – men jeg er her nå, og det var veldig hyggelig å komme tilbake på banen igjen, fortsatte han. shaw mener at han er i stand til å starte mot nederland når de skal kjempe om finalebilletter onsdag kveld. (ntb)

  Franske spillere lettet etter valgresultatet: – Folkets seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:06.45)
  den franske venstresiden får flest mandater i landets nasjonalforsamling. flere franske landslagsspillere er lettet over resultatet. – lettelsen er like stor som bekymringen var de siste ukene. gratulerer til det franske folket som mobiliserte slik at dette vakre landet ikke blir styrt av ytre høyre, skriver jules koundé på x. – folkets seier, istemmer aurélien tchouaméni. flere franske landslagsspillere har engasjert seg i landskampen i løpet av em. kort tid før mesterskapet ble sparket i gang lyste president emmanuel macron ut nyvalg etter at partiet hans gjorde det svakt i eu-valget. marine le pens ytre høyre-parti nasjonal samling (rn) gjorde det da historisk godt. det skapte bekymring blant flere i den franske troppen. kaptein kylian mbappé var blant dem som engasjerte seg og oppfordret franskmenn til å bruke stemmeretten. le pen mente på sin side at han ikke burde fortelle franskmenn hva de burde stemme. nasjonal samling gjorde det likevel svakere enn ventet i den andre valgrunden i frankrike søndag, og det er isteden ny folkefront (nfp) som får flest mandater. – gratulerer til alle som responderte på trusselen som hang over vårt vakre land. lenge leve mangfoldet, lenge leve republikken, lenge leve frankrike, skriver marcus thuram på instagram. (ntb)
  Bryter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:11.52)
  den danske stjernesyklisten mads pedersen har valgt å stå av tour de france etter at han veltet stygt på den 5. etappen. det opplyser lidl-trek i egne mediekanaler. på egne hjemmesider heter det at dansken kjempet seg gjennom den sjette og sjuende etappen. smerter i den venstre skulderen gjør det imidlertid umulig å fortsette rittet. – det er tungt at mads må gi seg, sier lagets sjef luca guercilena i en uttalelse. pedersen ble nummer fire på den 3. etappen til torino. han står med to etappeseirer i tour de france i karrieren. i tillegg har han bokført én etappeseier i giro d’italia og tre etappetriumfer i vuelta a españa. i 2019 ble han verdensmester i landeveisritt. (ntb)


  Tyrkia sendte Tsjekkia ut av EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 26. juni 2024 KL:22.57)
  tsjekkia var avhengig av seier og 3 poeng for å kunne gå videre til åttedelsfinale. lenge sto det 1-1 og tsjekkerne presset på for utligning. i stedet var det tyrkia som kunne juble for seiersmålet 4 minutter på overtid. etter kun 20 minutter gjorde tsjekkia det ekstremt vanskelig for seg selv. den offensive midtbanespilleren barak dro på seg sitt andre gule kort etter en klønete felling på midtbanen. dermed måtte tjekkerne fullfære kampen med ti mann. – dette bør de utnytte, sa nrks fotballkommentator om tyrkias muligheter videre i kampen. før pause klarte de imidlertid ikke det. første omgang ble en tøff batalje med mange tette dueller. etter pause fikk tyrkia imidlertid hull på byllen. yüksek løsnet et skudd fra 20 meter som blokkeres mesterlig, før returen faller ned til samme mann. han triller ballen til calhanoglu ute til venstre i boksen, og på sitt første touch lader han børsa og fyrer løs med strak vrist til vill jubel for tyrkia. – det tar fullstendig av i den tyrkiske kolonien på tribunen utbrøt traaen. 15 minutter senere satt utligningen for tsjekkia. chory fanget opp andreballen etter et langt innkast. han skulle sette ballen i mål fra tre meter, men akaydin reddet mesterlig inne på strek. på returen banket soucek inn balleni i det tomme buret. etter en var-sjekk med mulig angrep pp målvakt, lot dommer målet stå. 4 minutter på overtid satte cenk tosun spikeren i kista. han mottok ballen ute til venstre, dro seg innover i banen, og blåste ballen nede i det lengste hjørnet. tsjekkia røk med det ut av em. i den andre kampen i gruppa slo georgia overraskende portugal 2-0, og tok seg med det også videre.  Gladnyhet for Southgate og England – forsvarsstjerne tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:17.57)
  skadeplagede luke shaw deltok mandag på trening med resten av den engelske landslagstroppen. venstrebacken har ikke vært i aksjon siden februar. englands fotballforbund opplyste i ettermiddagstimene at samtlige av de 26 em-uttatte spillerne var med på treningsøkta. manchester united-spiller shaw har ikke vært i spill siden 18. februar. han var likevel en del av em-troppen til gareth southgate, som begrunnet valget med at han håpet shaw ville bli spilleklar i løpet av mesterskapet. shaw er den eneste rendyrkede venstrebacken i englands em-tropp. høyreback kieran trippier har vikariert for shaw så langt i mesterskapet. england vant den første gruppespillskampen mot serbia 1-0, før det ble 1-1 mot danmark i kamp to. i siste kamp i gruppespillet venter slovenia. (ntb)

  Stenshorne punkterte i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:11.38)
  den norske formel 3-føreren martinius stenshorne var svært uheldig under hovedløpet i barcelona. allerede i første sving førte et sammenstøt til trøbbel. mp-fører tim tramnitz kjørte i stenshorne bakfra, og nordmannen havnet ute til venstre og tapte noen plasseringer. problemene fortsatte, for på den siste runden punkterte 18-åringen fra hokksund da han forsøkte å passere laurens van hoepen og traff nederlenderens hjul. det begynte å regne mot slutten av løpet, og med tre fungerende hjul ble stenshorne passert av en haug førere på veien mot mållinjen. dermed endte den unge nordmannen på 27. plass.


  Polen ble herjet med – trolig ute av EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:19.54)
  robert lewandowski-comeback hjalp ikke for polen, som tapte 1-3 mot østerrike til slutt. det betyr at det må et mirakel til for at polakkene skal ta seg videre til åttedelsfinalen i tyskland. – jeg tror rangnick legger seg i kveld og er utrolig fornøyd med spillerne sine og hvordan de har opptrådd, sa tv 2s yaw ihle amankwah om østerrike og deres trener. begge lag hadde en viktig kamp foran seg ettersom de tapte sine åpningskamper. det var østerrike som startet klart best og satte inn et voldsomt press fra start. det skulle også betale seg i form av en scoring. det var gernot trauner som stanget østerrikerne i ledelsen etter et hardt innlegg fra venstrekanten. østerrike fortsatte å presse, men polen var etter hvert mer og mer med i kampen. etter halvtimen spilt dukket krzystof piatek opp på en retur og satte ballen enkelt i mål. etter timen spilt fikk polakkene endelig se stjerna robert lewandowski på banen igjen, men det fikk ingen umiddelbar effekt. for kort tid etter banket christoph baumgartner ballen i nettet etter å ha gjort et sugende løp inn i boksen. vondt skulle bli til verre for polen. marcel sabitzer ble felt av keeper wojciech szczesny og østerrike fikk tildelt et straffespark. marko arnautovic var sikker fra ellevemeteren og satte inn 3-1. med det har polen null poeng etter to kamper og de møter frankrike i siste kamp i gruppespillet. den må helst vinnes med flere mål om det skal være noe håp.

  Ukraina med sårt trengte poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:16.53)
  etter en kalddusj for ukraina med 0-3 tap mot romania i første kamp, var det et ukrainsk lag som jaktet tre poeng mot slovakia. slovakia åpnet kampen klart best og fikk til slutt betalt for strevet. ute til venstre slo haraslín inn på halvspretten. på bakre stolpe fikk schranz en enkel oppgave med å heade inn kampens første scoring fra kloss hold, da zintsjenko ble stående og se på ball. slovakia gikk med det inn til pause med en fortjent ledelse, selv om ukraina hevet seg det siste kvarteret. i andre omgang fortsatte ukraina tempoet fra siste del av andre omgang. etter 54. minutter fikk de lønn for strevet da sjaparenko bredsidet inn utligningen etter herlig ukrainsk angrepsfotball. slovakia mistet ballen midt på ukrainas halvdel og derfra og ut fikk vi servert et mønsterangrep av de gulkledde. zintsjenko spilles fri ute til venstre, og arsenal-backen hadde full oversikt idet han slo inn. sjaparenko fikk helt upresset på 9-10 meter en enkel oppgave med å score ukrainas første mål i dette europamesterskapet. kampen bølget så frem og tilbake med et noe høyere trykk fra ukraina. ti minutter før full tid sitter det for ukraina. sjaparenko chippet ballen i bakrom mot jaremtsjuk som timet løpet sitt perfekt inn bak det slovakiske forsvaret. pasningen så umiddelbart ut til å være litt for lang for spissen, men han klarte på mesterlig vis å på en tå på ballen med sitt første touch, før han med touch nummer to lurer ballen forbi en utrusende dúbravka. – aldeles glimrende. hele ukraina jubler for fotballandslaget, utbryter nrk-kommentator olav traaen. i kampen siste minutter presset slovakia på for utligning, men uten hell. med det kunne ukraina ta med seg 3 verdifulle poeng videre i gruppespillet. de to andre lagene i gruppen, belgia og romania, spiller i morgen kveld.

  Ukraina med særdeles viktig seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:16.53)
  etter en kalddusj for ukraina med 0-3 tap mot romania i første kamp var det et ukrainask lag som jaktet tre poeng mot slovakia. og det gikk slovakia åpnet kampen klart best og fikk til slutt betalt for strevet. ute til venstre fikk haraslín slått inn på halvspretten og på bakre stolpe fikk schranz en enkel oppgave med å heade inn kampens første scoring fra kloss hold når zintsjenko blir stående å se på ball. slovakia gikk med det inn til pause med en fortjent ledelse, selv om ukraina hevet seg det siste kvartret. i andre omgang fortsatte ukraina tempoet fra siste del av andre omgang. etter 54. minutter fikk de lønn for strevet da sjaparenko bredsidet inn utligningen etter herlig ukrainsk angrepsfotball! slovakia mistet ballen midt på ukrainas halvdel og derfra og ut fikk vi servert et mønsterangrep av de gulkledde. zintsjenko blir spilt fri ute til venstre. arsenal-backen har full oversikt idet han slo inn. sjaparenko får helt upresset på 9-10 meter får en enkel oppgave med å score ukrainas første mål i dette europamesterskapet. kampen bølget så frem og tilbake med et noe høyere trykk fra ukraina. ti minutter før full tid går ukrainerne til himmels. sjaparenko chippet ballen i bakrom mot jaremtsjuk som timet løpet sitt perfekt inn bak det slovakiske forsvaret. pasningen så umiddelbart ut til å være litt for lang for spissen, men han klarer på mesterlig vis å på en tå på ballen med sitt første touch, før han med touch nummer to lurer ballen forbi en utrusende dúbravka. – aldeles glimrende. hele ukraina jubler for fotballandslaget, utbryter nrk-kommentator olav traaen. i kampen siste minutter presset slovakia på for utigning, men uten hell. med det kunne ukraina ta med seg 3 verdifulle poeng videre i gruppespillet. de to andre lagene i gruppen, belgia og romania, spiller i morgen
  Innbytar redda siger for Nederland etter polsk sjokkopning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:16.52)
  wout weghorst kom inn ti minutt før full tid og gjorde jobben som sikra at nederland slo polen 2–1 i em i tyskland. ikkje uventa var det nederland som tok grep frå start mot eit polen som måtte starte utan ein skada robert lewandowski på topp. men i det 16 minutt sende erstattar adam buksa sjokkbølge gjennom den nederlandske fansen. piotr zielinski slår eit perfekt hjørnespark mot den polske spissen. i duell med dumfries er buksa råsterkt, før han med hovudet styrer ballen i det lengste hjørnet. nederland kjende nok på forventingane til dei oransjekledde på tribunen i hamburg. i sin landskamp nummer 25 feira cody gakpo med å utlikne like før halvtimen var spelt. aké vinn ballen høgt i det polen prøver å spele seg ut bakfrå. venstrebacken spelar vidare til gakpo, før han fyrer mot mål, via beinet til salamon og i mål. dei to laga har aldri tidlegare møtt kvarandre i eit internasjonalt meisterskap.


  Sveits slo Ungarn etter praktmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:16.54)
  to nydelege nettkjenningar i første omgang og eit mål på overtid sikra sveitsarane 3–1 siger mot ungarn i ems andre kamp. 12 minutt ut i kampen spelar michel aebischer opp i bakrommet og leverer ein draumepasning til kwadwo duah, som i kveld spelte sin andre landskamp for sveits. han er iskald og skyt ballen lekkert opp i det venstre hjørnet. sveitsarane måtte imdlertidig vente før dei kunne sleppe jubelen laus for fult. målet vart først annullert, men ein var-sjekk gjorde om på offsiden. på tampen av første omgang var det mannen som serverte første mål som viste fram meir ballkunst. frå 20 meter tar michel aebischer ein touch i bana før han bøyer ballen elegant ned i lengste ved stolperota. ungarn meir på hogget etter sidebyte og i det 66 minutt kom reduseringa. barnavás varga styrer ballen i mål med pannebrasken. ungarn heldt fram med å presse, men i sluttminutta opna dette mogelegheit for sveits, og breel embolo med ein utsøkt lobb punkterte kampen tre minutt på overtid.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »