Hovedsiden

Liten annonse
  «grand slam-seier» for verstappen – opptur for mercedes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 4. juni 2023 KL:16.35)
  red bull-fører max verstappen utklasset konkurrentene i søndagens formel 1 løp i den katalanske hovedstaden. det er tredje gang verstappen tar en «grand slam-seier». det vil si at han startet i beste startspor, ledet alle rundene, satte beste rundetid og vant løpet. ingen kunne gjøre noe med verstappen, men lewis hamilton (mercedes) kjørte seg opp til en andreplass, 25-sekunder bak vinneren. george russell sørget for en gledens dag for mercedes og sikret laget to pallplasser. like bak kom verstappens lagkamerat sergio pérez.
  verstappen vant kvalifiseringen i barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:19.02)
  max verstappen (red bull) satte raskeste rundetid og sikret seg den fremste plasseringen i startfeltet til søndagens formel 1-løp i barcelona. verstappen var også raskest på alle treningene i barcelona. forrige helg gikk han helt til topps i monacos grand prix. dermed ligger alt til rette for at red bull skal ta sin sjuende seier på sju forsøk denne sesongen i søndagens hovedløp. ferraris carlos sainz ble nummer to, 0,462 sekunder bak. lando norris (mclaren) ble nummer tre. ferrari-fører charles leclerc fikk det på ingen måte til å stemme og røk ut allerede i den første av tre kvalifiseringsrunder. i søndagens løp starter monegaskeren nest sist. (ntb)  verstappen viste muskler i barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:18.45)
  red bull-stjernen max verstappen satte beste rundetid på begge formel 1-treningene i barcelona fredag. den regjerende verdensmesteren klokket på den første treningsøkten inn på 1.14,606. det var 0,768 sekunder foran lagkamerat sergio perez, som tok 2.-plassen. alpines esteban ocon ble nummer tre, 0,812 sekunder bak nederlenderen. red bull-føreren var imidlertid ikke like overlegen på den andre treningen, da han noterte beste rundetid på 1.13,907. da fulgte aston martins fernando alonso bare 0,170 sekunder bak. verstappen leder vm-sammendraget med 144 poeng, 39 poeng foran sergio perez. alonso følger på 3.-plass med 93 poeng. (ntb)

  verstappen suveren i kaosløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:16.53)
  max verstappen (red bull) startet i beste startspor og var aldri truet i kampen om seieren i legendariske monacos grand prix til tross for regnvær. lite skjedde i første halvdel av løpet, men med 28 runder igjen ble det spenning da regnet begynte å dryppe over banen. asfalten ble etter hvert såpeglatt, og førerne ble tvunget til å bytte dekk. i flere runder var det kaotiske tilstander på gatebanen i fyrstedømmet, og førerne hadde store problemer med å manøvrere seg rundt banen, skriver ntb.
  Alonso jakter første seier siden 2013

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:08.15)
  aston martin-fører fernando alonso har sett seg lei på red bulls fullstendige dominans og jakter sin første formel 1-seier siden 2013 i monaco. etter fire tredjeplasser i sesongens fem første løp, har 41-åringen fremstått som den største trusselen for red bull-stjernene max verstappen og sergio perez. spanjolen har imidlertid ikke vunnet et formel 1-løp siden 2013 og må virkelig finne fram noe helt spesielt om han skal ende seierstørken. – vi har en bil som kanskje ikke er den raskeste på rette strekninger, men den er veldig god i svingene. så vi må forbedre det, men det passer bra på baner som er tregere som monaco, budapest og singapore, sa alonso. 41-åringen har fra før to seire i monaco (med renault i 2006 og mclaren i 2007) og jakter nå sin tredje seier i fyrstedømmet. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »