Hovedsiden

Liten annonse
  Chelsea snudde til seier over Nottingham – syltynt Luton-håp lever videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:20.40)
  nottingham forest må vente til siste serierunde med å juble for fornyet plass i premier league. chelsea snudde og vant 3-2 på bortebane lørdag. etter at luton tapte mot west ham tidligere lørdag, var de avhengige av at nottingham tapte mot chelsea for at drømmen om premier league-spill neste sesong skulle leve videre. selv om chelsea tok seieren, er det trolig for lite for luton som i tillegg til å være tre poeng bak nottingham, har mye dårligere målforskjell. målforskjellen til nottingham forest er tolv mål bedre enn lutons. derfor lever sjansen best kun på papiret: en brakseier mot fulham må følges opp av et like stort braktap for nottingham forest mot burnley. mykhailo mudryk sendte chelsea i ledelsen borte mot nottingham, og willy boly sørget for utligning etter kvarteret spilt. callum hudson-odoi, som er oppfostret i chelsea-akademiet, bøyde ballen i lengste hjørne og sendte hjemmefansen til himmels et kvarter før slutt, men chelsea skulle komme tilbake. raheem sterling og nicolas jackson sørget for borteseier. chelsea er nummer sju i pl med to kamper igjen. (ntb)


  Marco Reus ferdig i Dortmund: – En av klubbens beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:14.12)
  borussia dortmund og deres mangeårige kaptein marco reus har blitt enige om ikke å forlenge spillerens kontrakt, som utløper ved slutten av sesongen. det bekrefter klubben selv på sin nettside. 34 åringen har spilt i dortmund siden 2012, da han kom fra borussia mönchengladbach. reus ble født i dortmund, spilte i nesten 10 år i akademiet før han forlot klubben for første gang i 2006. reus legger ikke opp, og planen er nå å finne en ny klubb, melder klubben. – marco reus er en av klubbens beste spillere. hans tilknytning til borussia dortmund er ekstraordinær. vi ønsker marco alt godt for fremtiden, sier borussia dortmunds administrerende direktør hans-joachim watzke.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »