Hovedsiden

Liten annonse
  Hydro sikter mot spansk milliardinvestering

  Kilde: E24 | Publisert: Igår. - (fredag 9. juni 2023 KL:08.08)
  norsk hydro vurderer å investere opp mot 1,6 milliarder kroner i enda et nytt resirkuleringsanlegg. nå har selskapet kjøpt en tomt nordøst for madrid i spania. – det er stor aktivitet, sier ingrid guddal i hydro.


  Iivo Niskanen bryter med landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. juni 2023 KL:11.07)
  den finske langrennsprofilen iivo niskanen bryter med det finske landslaget og vil satse privat under oppkjøringen til den kommende sesongen. da det finske langrennslandslaget ble tatt ut forrige uke, var ikke niskanen en del av troppen. – iivo ønsker nå å kjøre en litt annerledes oppkjøring enn før. det ble bestemt at han ikke skal være med på landslagsaktiviteter under oppkjøringen, men skal gjøre sitt eget opplegg, sa trener teemu pasanen fredag, ifølge rikskringkasteren yle. asanen bekrefter at initiativet ble gjort av niskanen. det er et lignende opplegg som johannes høsflot klæbo har gjort i norge. pasanen uttaler at 31-åringen vil være tilbake på landslaget når verdenscupen starter i november. (ntb)

  Vil ha nasjonal tiltaksplan mot økonomiske barrierer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:09.20)
  det har vært mye fokus det siste året på at familier sliter med å betale for barns idrettsaktiviteter og at dette nå også gjelder en langt større del av befolkningen enn før. oslo idrettskrets advarer norsk idrett om at organisasjonen ikke har vært god nok til å gjøre felles tiltak mot økonomiske barrierer i idretten. derfor har de foreslått at det utarbeides en nasjonal tiltaksplan mot økonomisk barrierer i idretten. forslaget deres på idrettstinget søndag var blant annet også at særidretter med barne- og ungdomsaktivitet lager egne regler og retningslinjer for omfang og kostnader i egen barne- og ungdomsidrett. kretsen ønsker kort sagt å dempe det de kaller en profesjonaliseringsgallop i idretten, noe som også innebærer økte kostnader. også trøndelag idrettskrets har engasjert seg kraftig i tematikken. - økonomi som barriere er sannsynlig en av vårt tids største utfordringer, sa zaineb al-samarai, en av de to presidentkandidatene, fra talerstolen. norges fotballforbundet støttet et forslag om å utarbeide nasjonal tiltaksplan, men ønsker ikke det de kaller rigide regler for omfang og kostnader i egen barne- og ungdomsidrett. de peker på at klubber har ulikt utgangspunkt. - vi advarer mot endimensjonale og rigide krav, sa leon aurdal i norges fotballforbund fra talerstolen. oslo idrettskrets foreslo at den nasjonale tiltaksplanen skal legges frem for diskusjon på ledermøtet i 2024, og fremmes for vedtak til idrettstinget i 2025. idrettstyret hadde en liten presisering til forslaget om nasjonal tiltaksplan og fikk støtte for dette.  Brentford-sjefen med støtte til utestengt stjerne: – Han er også et menneske
  aktiviteten ved hangarskipet | Skrevet av VG Innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: her tester de radioaktiviteten ved hangarskipet | Skrevet av VG Innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:12.52)
  brentford-trener thomas frank har kommet med en støtteerklæring til ivan toney etter spissen ble utestengt i åtte måneder for brudd på gamblingreglene. – ivan er en fotballspiller, men han er også et menneske som har en familie, og han har vært mye på forsidene av avisene det siste året. vi skal gjøre alt vi kan for å støtte ham og være bevisst på hans psykiske helse. han har gjort noen feil, men vi må være der for å hjelpe ham, sa frank på fredagens pressekonferanse. på 17. mai opplyste det engelske fotballforbundets (fa) på sine nettsider at toney utestenges fra all fotballrelatert aktivitet, noe som dermed også inkluderer spill for det engelske landslaget. i tillegg til en lang utestengelse fikk spissen en bot på over 600.000 kroner. toney ble etterforsket for 262 brudd på gamblingreglene mellom februar 2017 og januar 2021. toney har erkjent 232 av disse forholdene. onsdag fikk han straffen som trer i kraft umiddelbart. dermed mister han brentfords to siste kamper mot tottenham og manchester city denne sesongen. frank røper imidlertid at han hadde gjort det uavhengig av dommen ettersom han sliter med en hamstringskade. den danske treneren var også klokkeklar på at han ønsket å ha med toney videre etter han har sonet straffen sin. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »