Hovedsiden

Liten annonse
  newcastle fast bestemt på å beholde england-aktuelle howe: – vi elsker ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.41)
  newcastle vil gjøre alt for å beholde den england-aktuelle treneren eddie howe. engelskmannen er den heteste kandidaten til å ta over etter gareth southgate. tirsdag ble det klart at southgate gir seg som england-trener og dermed må em-finalisten på jakt etter ny trener. howe lanseres som en sannsynlig arvtaker, men newcastle kommer til å kjempe for å beholde manageren. det forteller klubbens administrerende direktør darren eales til bbc. – vi er på en spennende reise og eddie er mannen som skal lede oss på den. vi har forpliktet oss til en langvarig avtale med ham. vi tror han er den rette mannen for newcastle. vi elsker ham, sier newcastle-direktøren. the athletic skriver at howe ikke har noen utkjøpsklausul i kontrakten han undertegnet med klubben sist sommer, men at howe mest sannsynlig ikke vil bli hindret i å ta england-jobben om han blir tilbudt den og ønsker den. englands spiller sin neste kamp 7. september mot irland i nasjonsligaen. the telegraph melder at tidligere liverpool-trener jürgen klopp ikke blir en aktuell kandidat med det første. han skal ta ett år fri fra fotballen. (ntb)

  Manchester United-troppen mot Rosenborg klar – Rashford reiser til Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:17.01)
  manchester united har valgt ut troppen som reiser til trondheim for å spille showkamp mot rosenborg mandag. marcus rashford er med til norge. kampen spilles mandag klokken 18.00 på lerkendal, men vil gå uten flere united-profiler. det kommer fram i kamptroppen som ble kunngjort på klubbens nettsted søndag. flere av lagets em-profiler uteblir, blant andre kobbie mainoo og luke shaw som er opptatt med em-finalen søndag kveld. spillere som harry maguire, antony, jadon sancho, victor lindelöf og andré onana uteblir også. de skal bli igjen i manchester for å trene seg opp melder klubben. spillerne som derimot kommer til norge og er aktuelle for spill i showkampen, er stjerner som rashford, mason mount og casemiro. dette er troppen: målvakter: elyh harrison, dermot mee og radek vitek. backer: aaron wan-bissaka, jonny evans, harry amass, sonny aljofree, rhys bennett, will fish, louis jackson, sam murray, habeeb ogunneye og maximillian oyedele. midtbanespillere: mason mount, casemiro, toby collyer, jack fletcher, hannibal, samuel mather, james scanlon og ethan williams. spisser: marcus rashford, ethan ennis, joe hugill og ethan wheatley. (ntb)


  Tysk politi etterforsker mulig rasisme før EM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:06.37)
  politiet i tyskland har startet etterforskning etter at østerrikske supportere angivelig skal ha kommet med rasistiske tilrop før em-kampen mot tyrkia tirsdag. ifølge nyhetsbyrået dpa skal en sveitsisk tv-kanal ha fanget opp lyden av supportere som sang «utlendinger ut!» og «tyskland for tyskere» til melodien av gigi d`agostinos «l`amours toujours». to uker før em besluttet uefa at det østerrikske landslaget ikke skulle få benytte sangen under mesterskapet. den har tidligere blitt brukt når folkemengder i tyskland har ropt høyreekstreme tekster til melodien av den ti år gamle poplåten. flere stygge hendelser med rasistiske tilrop til den aktuelle sangen har skapt raseri i tyskland etter at videoer av episodene gikk viralt. tysk politi opplyser til dpa at de har igangsatt etterforskning etter hendelsene tirsdag. tyrkia vant åttedelsfinalen 2-1 og er klare for kvartfinale. (ntb)

  Formel 1-topp raser mot sabotasje-e-post fra «galning»: – Få dere en psykolog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:18.00)
  mercedes-teamsjef toto wolff bekreftet fredag at politiet etterforsker en e-post med påstander om at laget hans har sabotert bilen til ferrari-klare lewis hamilton. en synlig sint wolff brukte sterke ord da han snakket med journalister i barcelona om den oppsiktsvekkende saken. østerrikeren avviser blankt innholdet i den aktuelle e-posten og at den skal ha blitt sendt fra et medlem av mercedes-teamet. sentrale figurer i formel 1-miljøet samt det internasjonale bilsportforbundet (fia) skal ha mottatt korrespondansen. – den kom ikke fra et medlem av teamet. e-posten er opprørende, det er noen som snakker om døden. vi har anmodet alle mulige krefter om å se nærmere på dette, alt fra politiet til å undersøke ip-adressen, sa mercedes-sjefen. deretter fortsatte wolff den svært kraftige ordbruken. – disse galningene, alle de gale menneskene der ute – få dere en psykolog, sa østerrikeren. (ntb)

  Rosenborg nekter Nypan og Reitan-Sunde å spille i U19-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:14.19)
  rosenborg kommer ikke til frigi talentene sverre nypan og jesper reitan-sunde når norge skal spille fotball-em for u19-lag i juli, melder adresseavisen. det begrunner trønderklubben med at de er viktige spillere for laget, som blant annet skal spille en seriekamp mot lillestrøm mens em-gruppespillet pågår. nypan ble også holdt igjen av rosenborg under u19-em i fjor, der norge gikk til semifinalen. – vi i rosenborg ønsker at våre spillere skal være på landslag, men når det ikke er internasjonale datoer blir det ofte vanskelig. vi som klubb mener at det er viktig for oss å ha dem tilgjengelig i perioden hvor mesterskapet spilles, sier sportslig leder mikael dorsin i rbk til adressa. klubben kan nekte spillerne å delta i em fordi mesterskapet ikke er lagt til såkalte internasjonale datoer. norge-troppen samles 8. juli og spiller gruppekamper fra 15. til 21. juli. – de var begge aktuelle, men vi har fått beskjed fra klubben om at sverre og jesper ikke får lov, sier u19-landslagssjef luis pimenta. rbk-midtstopper håkon røsten er derimot aktuell for troppen. (ntb)

  Brussel sier nei til å arrangere Belgia-kamp mot Israel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:11.57)
  myndighetene i brussel ønsker ikke å være vertskap for nasjonsligamøtet mellom belgia og israel i fotball. krigen i gaza skaper en sikkerhetshodepine. det er ordfører benoit hellings i den belgiske hovedstaden som opplyser at de ikke ønsker å arrangere den aktuelle landskampen. planen var at oppgjøret skulle spilles på stade roi baudouin i brussel 6. september. hundrevis av propalestinske demonstranter har gjentatte ganger tatt til gatene i brussel siden starten av krigen mellom israel og hamas i fjor. i forrige måned ble billettsalget til nasjonsligakampen satt på pause på grunn av sikkerhetshensyn. – i dag synes det klart at gjennomføringen av en slik kamp i hovedstaden vår utvilsomt vil provosere fram store demonstrasjoner og kompromittere sikkerheten til både tilskuere, spillere, beboere og våre politistyrker, sier hellings i en uttalelse. brussel har vært i sikkerhetsberedskap siden før krigen i gaza startet, og belgia har gjentatte ganger vært rammet av ekstremistiske angrep. belgia spiller for tiden em i tyskland. der tapte laget sin første gruppekamp mot slovakia. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »