Hovedsiden

Liten annonse
  Kunstnerliv

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.12)
  sandra mujinga og tori wrånes gjør enorm internasjonal suksess med sine alternative verdener. hvordan bevarer de roen og kjærligheten til seg selv?

  NRK: Maren Mjelde usikker på klubbframtiden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:18.41)
  norge-kaptein og chelsea-spiller maren mjelde er på landslagssamling og klar for to playoff kamper mot kroatia. hun sier til nrk at hun ser fram til de to viktige kampene for å holde seg på øverste nivå i nasjons ligaen. – vi vil gjerne være i gruppe a i nations league. det er veldig viktig for oss inn mot en em-kvalik. klubbframtiden i chelsea er derimot usikker for 34-åringen. i et intervju med nrk tirsdag sier hun at hun ikke er fornøyd. – selvfølgelig synes jeg det er kjedelig å ikke spille mer kamper, men jeg må bare jobbe på og gjøre det jeg kan for å prøve å få spille mer. kontrakten hennes går ut i juni, og skjer det ikke en endring skal hun se på andre alternativer. – jeg er ikke fornøyd med ikke å spille. jeg ønsker å spille og jobbe hardt for det. kontrakten min går ut til sommeren så det selvfølgelig noe man har i bakhodet, sier mjelde.


  PSG må finne ny stadion: – Vi har kastet bort flere år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:15.20)
  paris saint-germain varsler at klubben må skaffe seg et nytt hjem etter at den blir nektet å kjøpe parc des princes. det kom fram da psg-president nasser al-khelaifi møtte pressen etter uefa-konferansen i paris torsdag. tidligere i uken bekreftet myndighetene i paris at parc des princes ikke er til salgs. – vi har kastet bort flere år ved å prøve å skaffe oss det (stadionet). nå er det lettere for oss, for vi vet hva vi vil. vi vil flytte fra parc des princes, sa al-khelaifi. psg uttalte i fjor at de ville utforske andre alternativer etter at paris-ordfører anne hidalgo sa at stadionet ikke kunne kjøpes. – et salg er ikke ønskelig, og det er fordi det ville vært en avgjørelse vi ikke kan omgjøre. det er derfor vi må utelukke salg av parc des princes i dag. vi vil ikke selge en del av arven til paris, sa idrettsbyråd pierre rabadan tirsdag. parc des princes har vært hjemmebanen til psg siden 1974. klubben ble grunnlagt fire år tidligere. dermed ser det ut til at klubbens opphold i storstua med en kapasitet på over 48 000 tilskuere, er ved veis ende. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »