Hovedsiden

Liten annonse
  spanske medier: psg-keeper alvorlig skadet etter fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 40 minutter gammel - (søndag 28. mai 2023 KL:13.45)
  Den spanske målvakten Sergio Rico (29) ble hentet i ambulansehelikopter etter en fallulykke søndag, melder Marca. Rico ble fløyet til sykehuset Virgen del Rocio i Sevilla. Ulykken skjedde i Huelva-området i det sørvestlige Spania. Så sent som lørdag satt keeperen på benken da Paris Saint-Germain sikret Ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot Strasbourg. Rico har spilt en reserverolle siden han kom til den franske storklubben i september 2020. Han har tidligere vært i klubbene Sevilla, Fulham og Mallorca. Førstnevnte har allerede uttrykt støtte til sin tidligere målvakt i en melding på Twitter. Der ber Sevilla om styrke og en rask rehabilitering. (NTB)

  Spanske medier: PSG-keeper til sykehus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 40 minutter gammel - (søndag 28. mai 2023 KL:13.45)
  den spanske målvakten sergio rico (29) ble hentet i ambulansehelikopter etter en fallulykke søndag, melder marca. ifølge avisen skal rico ha slått hodet hardt da han ramlet av en hest søndag morgen. mundo deportivo skriver også at det dreier seg om en alvorlig skade. rico ble fløyet til sykehuset virgen del rocio i sevilla. så sent som lørdag satt keeperen på benken da paris saint-germain sikret ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot strasbourg. (ntb)  united-sjefen om antony-skaden: – alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Derfor er Manchester Citys suksess kontroversiell

  Kilde: VG Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:16.54)
  manchester city har vunnet sin syvende ligatittel på tolv år. de kan også bli det andre engelske laget i historien til å vinne «the treble». men i skyggen av den lyseblå konfettien står den abu dhabi-eide klubben overfor en alvorlig tiltale.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »