Hovedsiden

Liten annonse
  Oppskriften: Trener opp balansen

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:00.03)
  et fall kan få alvorlige konsekvenser når du er oppe i en viss alder. bedre balanse kan være ekstra viktig for å unngå fall, og det er aldri for sent å trene opp balansen, ifølge professor i fysoioterapi, eva ekvall hansson. her får du noen nyttig øvelser.


  Uefa nedsetter ekspertpanel – skal utrede kneskader hos kvinner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:18.43)
  de siste årene har kvinnefotballen slitt stort med alvorlige kneskader. det europeiske fotballforbundet (uefa) henter inn eksperter i jakten på svar. ekspertpanelet har utformet et spørreskjema som nå går ut til klubbene. der skal de innhente informasjon før de går i gang med jobben. – å adressere den hyppige forekomsten av korsbåndsskader i kvinnefotball er avgjørende for utøvernes helse og for å fremme sporten, sier zoran bahtijarevic. han er leder for den medisinske avdelingen i uefa. nylig ble landslagsprofil mimmi löfwenius korsbåndsskadd. vålerenga-spilleren er ventet å miste ett helt år med fotball. også i fjor var 29-åringen ute med en lignende skade. flere spillere, blant andre england-stjernene leah williamson og beth mead, gikk glipp av verdensmesterskapet for kvinner tidligere i år på grunn av alvorlige kneskader. utpekingen av et ekspertpanel er en del av en større kampanje knyttet til bevisstgjøring av korsbåndsskader i kvinnefotballen. den skal starte til sommeren neste år. (ntb)
  alvorlige spark mot politiet

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:12.54)
  Sigurd Klomsæt var blant forsvarerne til Birgitte Tengs` fetter. Advokaten er er krystallklar i sine uttalelser etter at Johny Vassbakk nå er frifunnet for drapet på den 17 år gamle jenta på Karmøy i 1995.

  Maria Tviberg opereres etter skrekkskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:12.35)
  alpinist maria tviberg sier på en pressekonferanse tirsdag at hun skal opereres etter skrekkskaden hun pådro seg forrige uke. – planen min er å trene opp kneet, og fokuset mitt er på rehabiliteringen, sier hun. hun pådro seg en alvorlige kneskade under storslalåmrennet i killington forrige uke. – det var en enda større skade enn det jeg først trodde, sier tviberg på pressekonferansen. hun sier hun vil tilbake på ski, men er usikker på hvor lang tid det vil ta. det medisinske apparatet til alpinlandslaget sier at det nok vil være snakk om et skadeavbrekk på trekvart år. planen til tviberg er å opereres i slutten desember, deretter sier hun at hun tar hver dag som den kommer. mandag gikk hun ut på sosiale medier og forklarte hvor alvorlig skaden fra killington var. – jeg har to brudd, ett i kneet og ett i tibia (skinnebeinet), pluss to større blåmerker på skjelettet, meniskroten er borte og jeg må sette den på plass igjen, skriver hun. i samme innlegg skriver tviberg at hun må gjøre en rekonstruksjon av korsbåndet for å stabilisere kneet slik at menisken blir 100 prosent igjen.

  Maria Tviberg fortsetter tross skrekkskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:12.35)
  alpinist maria tviberg sier på en pressekonferanse tirsdag at du velger å fortsette idrettskarrieren. – planen min er å trene opp kneet, og fokuset mitt er på rehabiliteringen, sier hun. hun pådro seg en alvorlige kneskade under storslalåmrennet i killington forrige uke. – det var en enda større skade enn det jeg først trodde, sier tviberg på pressekonferansen. mandag gikk hun ut på sosiale medier og forklarte hvor alvorlig skaden fra killington var. – jeg har to brudd, ett i kneet og ett i tibia (skinnebeinet), pluss to større blåmerker på skjelettet, meniskroten er borte og jeg må sette den på plass igjen, skriver hun. i samme innlegg skriver tviberg at hun må gjøre en rekonstruksjon av korsbåndet for å stabilisere kneet slik at menisken blir 100 prosent igjen.

  adhd-medisin: - alvorlige utfall

  Kilde: Dagbladet - Helse | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:00.03)
  ny studie avslører alvorlige funn ved visse adhd-medisiner. samtidig øker bruken av disse medikamentene. adhd-ekspertene forklarer hvilke medisiner det gjelder, hva bruk kan føre til og rådene man bør følge.  Glimt-treneren hardt ut mot bluss på tribunen: – Helt ufattelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.05)
  kjetil knutsen mener det må slås hardere ned på bruk av pyroeffekter på norske fotballtribuner. – det har ingenting på stadion å gjøre, sier han. en blusskaster ble anmeldt og fikk denne uken 35 kampers utestengelse for bruk av pyro på brann stadion søndag, der nettopp bodø/glimt var gjester. tre barn og to voksne fikk skader på klær etter at et bluss ble kastet på tribunen. – bluss, med den temperaturen det holder, at vi tillater det på kamper, er faen meg helt utrolig, sa knutsen under onsdagens pressekonferanse, ifølge nrk. torsdag tar bodø/glimt imot lugano i conferenceligaen. – det er bare et tidsspørsmål før det skjer alvorlige ulykker. kommer den i kontakt med hår eller en jakke... det er helt ufattelig at vi er på det nivået. se til england, der er det forbudt, sa knutsen. kristian vikran karlsen i nordland politidistrikt sier til nrk at bluss på tribunen ikke er tillatt og vil bli anmeldt, med henvisning til torsdagens kamp på aspmyra. bluss er likevel ikke et uvanlig syn på norske fotballtribuner. norges fotballforbund har som en prøveordning overlatt til klubbene å reagere på uønskede hendelser på tribunen. fotballpresident lise klaveness sa tidligere i uken at hun fikk en «klump i magen» da hun ble klar over hva som skjedde på brann stadion i kampen mot bodø/glimt. – det skal være trygt å gå på kamp i norge, sa klaveness til vg. (©ntb)


  Nå bør City skjelve

  Kilde: VG Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:18.48)
  beskyldningene mot manchester city er langt mer alvorlige enn regelbruddene som kostet everton ti poeng. hva som skjer med fotballstormakten blir et vannskille i premier leagues historie.

  Woods gjør PGA-comeback i sin egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.35)
  golfstjernen tiger woods forbereder seg på comeback på pga-touren. han melder seg klar til sin egen turnering, hero world challenge, på bahamas i månedsskiftet. turneringen er blitt vunnet av det norske golfesset viktor hovland de siste to årene. via meldingstjenesten x opplyses det at woods skal spille årets turnering sammen med blant andre justin rose og lucas glover. woods pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i 2021, og han har siden slitt med smerter og plager i et bein. han gjorde comeback i us masters i 2022 og spilte noen få turneringer etter det, men måtte så trekke seg underveis i årets masters-turnering. etter det gikk amerikaneren gjennom en ny ankeloperasjon, og han har ikke vært spilleklar før nå. woods var riktig nok å se på golfbanen som caddie for sønnen charlie tidligere i november. hero world challenge spilles fra 30. november til 3. desember. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »