Hovedsiden

Liten annonse
  Slutten på familien min

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Idag. - (tirsdag 6. juni 2023 KL:04.01)
  amerikanske jagerfly rykket ut da et privatfly krenket luftrommet rundt washington d.c. søndag før det styrtet med fire personer om bord. to av dem var datter og barnebarn til en forretningsmann og framtredende trump-støttespiller.

  Svimmel motstander ga seg mot regjerende mester Swiatek

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:21.00)
  regjerende roland-garros-mester iga swiatek fikk lett spill på vei mot kvartfinalebillett i årets turnering mandag. motstanderen trakk seg med sykdom. swiatek ledet 5-1 i første sett da lesia tsurenko måtte trekke seg etter å ha vært i kontakt med lege. hun klaget over å være svimmel og kortpustet. kampen i paris varte dermed kun i 31 minutter. i kvartfinalen møter swiatek amerikanske coco gauff. gauff er klar for kvartfinale i roland-garros for tredje året på rad etter å ha slått anna karoline schmiedlikova fra slovakia 7-5, 6-2 mandag. i fjor møttes swiatek og gauff i finalen i paris. da var verdenseneren best av dem. (ntb)  león vant den nordamerikanske mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:06.11)
  meksikanske club león vant den nordamerikanske mesterligaen etter 3-1-sammenlagt over los angeles fc i finalen. finalen i turneringen spilles over to kamper. león, som tok sin første mesterliga-tittel, vant den første kampen 2-1, før nattens oppgjør endte med en 1-0-seier. meksikanske klubber dominerer den nordamerikanske mesterligaen. lag fra mexico har vunnet turneringen hele 38 ganger, mens landet med nest flest titler er costa rica. lag derfra har vunnet den seks ganger. amerikanske lag har vunnet den tre ganger. seattle sounders var regjerende mestere.


  Mol og Sørum til finale i Tsjekkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:12.36)
  anders mol og christian sørum tok seg til finale i verdenstourturneringen i sandvolleyball i ostrava. de slo hjemmehåpene i semifinalen. med settsifrene 19-21, 21-17, 15-8 er nordmennene klare for finale foran den tsjekkiske duoen ondrej perusic/david schweiner. i finalen, som starter 16.30, venter enten cherif younousse/ahmed tijan, qatar eller amerikanske andrew benesh/miles partain. den norske stjerneduoen tapte et jevnt første sett i semifinalen, før de i sett nummer to fikk spillet mer på gli og utlignet. dermed måtte kampen avgjøres i et tredje sett. der skaffet de seg en stor ledelse og ga ikke fra seg initiativet på vei mot finaleplass. (ntb)  Neville fikk sparken i Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:08.05)
  phil neville er ferdig i mls-klubben inter miami etter en lang rekke med svært dårlig resultater. laget ligger nederst på tabellen i den østlige avdelingen. inter miami opplyste om nyheten på sine nettsider natt til fredag. onsdagens 0-1-tap mot new york red bulls ble engelskmannens siste kamp som hovedtrener. det var miami-lagets tiende nederlag på de siste 13 kampene i mls. laget står med 15 poeng etter like mange kamper. i fjor tok neville inter miami til sluttspillet. 46-åringen ble ansatt i den amerikanske klubben i januar 2021. han kom fra jobben som manager for det engelske kvinnelandslaget. inter miami eies av nevilles tidligere manchester united- og england-lagkamerat david beckham. (ntb)

  Teknologifest i Hongkong

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:06.17)
  det er positiv stemning blant børser i asia og stillehavsområdet etter at amerikanske senatorer stemte gjennom hevingen av gjeldstaket. i hongkong er det teknologifest  Djokovic om kritikken: – Girer meg ekstra opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.45)
  novak djokovic avfeier kritikken han har fått etter sin kommentar om konflikten i kosovo og sier at det gjør ham bedre i jakten på roland-garros-tittelen. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic i 1. runde tidligere denne uken skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. i etterkant fikk han kritikk fra blant andre frankrikes sportsminister amelie oudea-castera, som mener det «ikke bør skje igjen». etter seieren over marton fucsovics onsdag, fikk seberen spørsmål om kritikken. – det er det jeg står for. jeg ville sagt det igjen, men jeg trenger ikke siden du allerede har sitatene mine fra sist. selvfølgelig vet jeg at folk kan være uenig, men det er hva det er. det er det jeg står for, sa djokovic ifølge espn og la til: – det er aldri fritt for drama når jeg spiller grand slam-turneringer og jeg tror aldri det kan skje. det gjør nok at jeg girer meg ekstra opp. (ntb)


  Ordemann utslått i taekwondo-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.42)
  richard ordemann vant to kamper i 80-kilosklassen og tok seg til kvartfinale i taekwondo-vm i aserbajdsjan, men der ble det stopp mot amerikanske carl nicolas. ordemann hadde walkover i første runde, før han i 16-delsfinalen møtte iranske kasra mehdipournejad og vant 2-0 (7-3, 13-8). i åttedelsfinalen ventet danske edi hrnic. etter en tøff kamp kunne ordemann juble for avansement med 2-1 (5-4, 1-11, 5-2). i kvartfinalen ble nickolas for sterk og vant 2-0 (9-7, 4-2). seier i kvartfinalen er ensbetydende med medalje.
  Kosovos olympiske komité ber IOC om å ta grep etter Djokovic-melding

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:12.08)
  kosovos olympiske komité ber ioc om å åpne en disiplinærsak mot novak djokovic etter hans politiske melding i første runde av roland-garros. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. onsdag ber lederen av kosovos olympiske komité, ismet krasniqi, ioc om å ta grep. – ytringene gjort av en så offentlig person uten noen følelse av medlidenhet, fører til at spennings- og voldsnivået mellom de to landene øker, sa han og ba komiteen om å åpne en disiplinærsak mot spilleren. frankrikes sportsminister amelie oudea-castera syns djokovics melding var unødvendig. han mener at djokovics melding er egnet til å fyre opp spenningen. – en idrettsutøver kan gi sin støtte til menneskerettigheter og lignende, men i dette tilfellet var meldingen veldig aktivistisk og politisk. det burde ikke skje igjen. (©ntb)

  Schumacher får endelig prøvd seg i Mercedes-bilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.04)
  den tyske formel 1-føreren mick schumacher skal for første gang teste mercedes-bilen under den ene treningen i barcelona. lagets reservefører, som har vært i haas de to foregående sesongen, skal teste bilen for dekkprodusenten pirelli i barcelona. sønnen til den sju ganger verdensmesteren michael schumacher har tidligere kun kjørt bilen på simulatorer. den britiske duoen george russell og lewis hamilton er de to hovedførerne for mercedes og skal også i aksjon i barcelona denne helgen i spanias grand prix. schumacher fikk det ikke til å stemme i sine to sesonger i haas. tyskerens beste resultat var to sjetteplasser, og han bidro med mindre enn en tredel av haas` totale poengsum. nico hülkenberg tok over som schumachers erstatter i det amerikanske formel 1-laget. formel 1-helgen i barcelona starter med to treningsøkter på fredag, før en ny treningsøkt og kvalifisering på lørdag. helgen avsluttes med hovedløpet på søndag.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »