Hovedsiden

Liten annonse

  Celine Borge knuste verdensstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:09.04)
  celine borge avsluttet sin deltakelse i matchplayturneringen i las vegas på lpga-touren i golf med stil da hun utklasset amerikanske stacy lewis fredag. den norske 24-åringen trengte bare å spille 14 hull for å slå den meritterte 38-åringen med to majortitler blant sine 14 turneringsseirer. borge hadde fem hulls ledelse med fire igjen å spille, og dermed var kampen over. borge innledet turneringen onsdag ved å tape for ayaka furue. torsdag tapte borge for skotske gemma dryburgh. bare vinneren i hver av de 16 gruppene går videre til helgens utslagsrunder. furue vant alle sine tre kamper, så både borge og lewis er utslått, skriver ntb.





















  Ruud enkelt til kvartfinale i Genève

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:19.43)
  casper ruud hadde få problemer med å slå amerikanske jeffrey john wolf i strake sett. han er med det klar for kvartfinalen i atp250-turneringen i genève. 24 år gamle ruud er førsteseedet i turneringen og har vunnet de to siste utgavene av atp250-turneringen i sveits. i kvartfinalen møter ruud vinneren av kampen mellom nicolas jarry fra chile og tallon griekspoor fra nederland. (ntb)


















Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »