Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland på par halvveis på fredagens runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:23.25)
  viktor hovland fortsetter å spille brukbar golf i det amerikanske pga-mesterskapet, men har etter halvannen runde ikke greid å komme seg under par. etter å ha gått torsdagens åpningsrunde på 70 slag med en birdie, en bogey og resten par, er han på vei mot noe lignende på 2. runde. etter ni hull har han en birdie, en bogey og resten par. det gir ham foreløpig delt 20.-plass, seks slag bak justin thomas som er i ledelse etter to strake 67-runder. mange spillere er i likhet med hovland i gang med sin fredagsrunde. hovland fikk sin birdie på 4. hull. etter godt spill senket han putten fra tre meters hold. det ble bogey på det neste hullet. både utslaget og det tredje slaget havnet i roughen, og han misset en parputt fra åtte meter. ellers berget han både på 2. og 6. hull par med gode putter etter å ha havnet i en sandgrav.


  Carlsen slo tilbake etter tabbe og tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:21.59)
  magnus carlsen tapte fredagens første parti i champions chess-turneringen etter en kjempetabbe, men slo tilbake og vant to av de tre neste. carlsen kom skjevt ut mot rameshbabu praggnanandhaa i dagens første parti. inderen fikk et stort overtak, men verdensmesteren hadde utlignet det og så ut til å ha sikret remis med svarte brikker da han med dårlig tid gjorde et grovt feiltrekk med springeren. det var bare å gi opp partiet etter 41 trekk. han viste ingen nåde mot amerikanske sam shankland i dagens siste parti. det ble vunnet etter 41 trekk, og med 15 av 24 mulige poeng er carlsen i tetsjiktet etter to dager. wei yi fra kina leder fortsatt med 18. dermed ligger han fortsatt godt an vel halvveis i grunnspillet i onlineturneringen. de åtte beste tar seg videre til kvartfinale.


  Middels åpning for Viktor Hovland i PGA-mesterskapet – første runde på par

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. mai 2022 KL:06.14)
  viktor hovland fikk en start på det jevne i det amerikanske pga-mesterskapet i golf. han gikk den første runden på par etter en birdie og en bogey. han spilte stort sett solid, men hadde ikke centimeterne på sin side i jakten på birdier. rory mcilroy kom best ut av første runde. nordiren leverte en 65-runde, fem slag under par, og endte ett slag foran will zalatoris og tom hoge.


  Middels åpning for Viktor Hovland i PGA-mesterskapet – første runde på par

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:21.33)
  iktor hovland fikk en start på det jevne i det amerikanske pga-mesterskapet i golf. han gikk den første runden på par etter en birdie og en bogey. han var blant dem som startet første runde i majorturneringen i tulsa på 10. hull. han spilte stort sett solid, men hadde ikke centimeterne på sin side i jakten på birdier. etter ti strake par kom dagens første birdie på 2. hull. putten gikk i hullet fra om lag seks meter. to hull senere måtte han tåle en bogey. etter et dårlig utslag valgte han å droppe ballen og pådro seg dermed et straffeslag. forsøket på å berge par fra nesten 15 meter lyktes ikke. på første halvdel var han særlig nær birdie på 11. hull, men ballen ville ikke i hullet. hans beste putt på den halvdelen av runden leverte han på 15. hull, der han først spilte seg inn i trøbbel og så ut til å få bogey, men berget par med en lang putt. på 5. hull misset han en kort birdieputt, men han revansjerte seg ved å senke en vanskelig putt på 6. hull da han var i fare for å få en ny bogey. da nordmannen var ferdig for dagen, var han på delt 24.-plass. rory mcilroy er best av dem som har spilt ferdig. nordiren leverte en 65-runde, fem slag under par. (ntb)

  Ruud klar for semifinale etter sliteseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:17.21)
  etter en parademarsj så langt i grusturneringen i sveits, slet casper ruud mot thanasi kokkinakis torsdag. nordmannen vant til slutt 6-4, 7-6 (7-3). ruud har hatt en ujevn start på sesongen, men i atp 250-turneringen i genève har nordmannen gjort sakene godt. i forrige runde feide 23-åringen franske benoît paire av grusen. fredagens motstander kokkinakis har møtt ruud én gang tidligere, tilbake i 2018. da vant australieren, som nå er på 85.-plass på atp-rankingen. ruud er nummer åtte. nordmannen er regjerende mester i genève, og er den høyeste rangerte spilleren som er igjen i turneringen. i semifinalen venter amerikanske reilly opelka. finalen spilles lørdag. neste uke venter et av sesongens store mål for nordmannen: grand slam-turneringen roland-garros i paris. trekningen skjer torsdag kl. 19.00. (ntb)


  Markant fall på Oslo Børs

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:09.00)
  den amerikanske børsuroen onsdag kveld forplantet seg til oslo børs dagen derpå. dof-aksjen raste etter at offshorerederiet advarte om at «egenkapitalen er tapt».

  Deilas menn tok ny seier – Gabrielsen-mål for Austin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 19. mai 2022 KL:07.03)
  ronny deila og hans new york city fc slo ola kamaras dc united 2-0 i mls onsdag. ruben gabrielsen scoret i austins 2-1-seier over los angeles fc. seieren tok new york city fc opp på annenplass i den østlige avdelingen i den amerikanske toppligaen. de er poenget bak jakob glesnes` philadelphia union med en kamp mindre spilt. ruben gabrielsen hjalp austin til tabelltopp i den vestlige avdelingen. den norske midtstopperens scoring kom etter 13 minutter, da han fikk tid inne i feltet og bøyde ballen i lengste hjørne i 2-1-seieren over lafc. med det klatret austin forbi nettopp onsdagens motstander på tabellen. (ntb)

  Potensiell trussel

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 18. mai 2022 KL:07.31)
  i årevis har man ikke tatt ufoer seriøst i etteretningsorganisasjonene. det er i ferd med å snu, mener lederen for kontraetteretningskomiteen i den amerikanske kongressen.
  Mickelson dropper PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:11.08)
  golfens eldste majorvinner, phil mickelson (51), kommer ikke til å forsvare sin tittel i pga-mesterskapet i oklahoma i neste uke. det kunngjorde pga of america i sosiale medier sent fredag kveld. det oppgis ikke noen grunn til at mickelson trekker seg. den amerikanske golfstjernen har ikke spilt siden han deltok i en turnering i saudi-arabia i starten av februar. da skapte han oppstandelse ved å kalle pga-touren «grådig», og han har siden fått mye kritikk fordi han ønsker å delta i den nye, saudifinansierte superligaen. etter det har ikke mickelson uttalt seg offentlig, og han har tatt en golfpause som ser ut til å vare en periode til. mickelson ble tidenes eldste majorvinner med sin imponerende seier som 50-åring i pga-mesterskapet i fjor. årets turnering i tulsa, oklahoma starter kommende torsdag med blant andre viktor hovland i feltet. mickelson var påmeldt turneringen, men blir den tredje mesteren i pga-mesterskapets historie som ikke forsvarer tittelen sin. sist det skjedde var da tiger woods måtte trekke seg i 2008 etter en kneoperasjon (ntb)

  Ruud snytt for gigantoppgjør mot Nadal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:22.41)
  det blir ikke noe møte mellom casper ruud og idolet rafael nadal i kvartfinalen i roma-turneringen. der venter i stedet canadiske denis shapovalov. ruud slo amerikanske jenson brooksby i strake sett i sin åttedelsfinale. han hadde håpet å møte nadal, men den etterlengtede drømmeduellen må vente. den tredjeseedede spanske veteranen vant det første settet greit, men tapte 6-1, 5-7, 2-6 for shapovalov i sin åttedelsfinale. (ntb)


  Casper Ruud slo Brooksby – kan møte Nadal i kvartfinale i Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:19.18)
  casper ruud slo amerikanske jenson brooksby i strake sett og er klar for kvartfinale i roma-turneringen. nå kan det bli drømmemotstand i spanske rafael nadal. den 23 år gamle nordmannen vant 6-3, 6-4 over sin to yngre motstander. snarøya-spilleren hadde full kontroll på kampen og spilte på seg mer og mer selvtillit. kampen varte drøyt halvannen time. casper ruud er femteseedet i turneringen og kan møte den spanske gruskongen rafael nadal i kvartfinale. de to har aldri møttes i en turnering, men har trent mye sammen på spanjolens tennisakademi på mallorca. det er åttende gang at ruud har klart å ta seg til kvartfinale i en masters 1000-turnering. nadal møter canadiske denis shapovalov senere torsdag. om han vinner, blir han ruuds motstander fredag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »