Hovedsiden

Liten annonse
  Györ med knepen seier i bronsefinalen mot Esbjerg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:17.03)
  stine bredal oftedal og kari brattset dale bidro sterkt da györ slo esbjerg 28–27 i trøstefinalen i champions league-håndballen. ni norske spillere var i aksjon i kampen om tredjeplassen i budapest. men det ble en danske som showet i hovedrollen før pause. györ-keeper sandra toft hadde over 60 i redningsprosent i 1.-omgangen og scoret også én gang. györ sikret seg en ledelse på hele 16–9 halvveis. men etter 47 minutter var stillingen 22–22. det ble jevnt helt inn, men györ slapp med skrekken etter å ha falt helt sammen i en lang periode av andreomgangen. (ntb)

  Mesterliga-semifinalen med verdensrekord – 20.022 på tribunene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:19.32)
  det ble satt ny verdensrekord i tilskuere på en kvinnekamp i håndball i dag under champions league-sluttspillet i budapest. – det er solgt 20.022 billetter. det betyr at bestenoteringen fra 2013-vm i kampen mellom serbia og brasil blir slått, sier thomas schöneich i det europeiske håndballforbundet til ntb. tilskuertallet ble bekreftet i andreomgangen av semifinalen mellom esbjerg og ftc hungaria. da györ og vipers kristiansand møttes, var det snaut 19.000 inne i hallen. (©ntb)


  Vipers vant sluttspillfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:19.48)
  vipers kristiansand var på et tidspunkt fem mål bak, men med en sterk andreomgang hentet de inn forspranget og vant sluttspillsfinalen med 32-26 over storhamar. vipers vant tirsdag den første sluttspillsfinalen 32-19 og hadde muligheten til å sikre seieren i best-av-tre-serien hvis de også vant lørdagens kamp. kristiansand-laget spilte seg inn i problemer og var fire mål bak til pause, men med ni ubesvarte mål i andreomgangen spilte de seg tilbake i kampen. storhamar forsøkte å hente inn forspranget i sluttminuttene, men det holdt til slutt inn til seier for vipers. (ntb)

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Rett og slett helt jævlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. brann er for tiden uten trener, etter at klubben skilte lag med olli harder i starten av mai. – de har en viktig jobb nå med å finne en ny trener, få spillere tilbake friske og raske og så må de bygge det derfra, sier nrks fotballekspert carl-erik torp.

  Brann-krisen fortsetter etter nytt tap: – Veldig utfordrende å stå i

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:18.34)
  rosenborg tok kontroll fra start i bortemøtet med brann i toppserien, og de tilreisende fra trondheim vant 4-1 over fjorårets seriemestere. brann fikk pyntet på både mål- og sjansestatistikken mot slutten av kampen, men den ene scoringen holdt ikke mer enn til å pynte på resultatet for brann. – jeg vet ikke helt hva man skal si eller hva man burde si. det er ekstremt frustrerende og helt ærlig veldig utfordrende å stå i, sier brann-keeper aurora mikalsen til nrk. i fjor herjet brann i toppserien og tok seriegullet. – hvordan er kontrasten fra det, til å stå her nå på stemmemyren og ha sluppet inn fire mål på hjemmebane? – det er helt jævlig. rett og slett helt jævlig. samtidig er det ny sesong, nytt prosjekt, ny gjeng. vi må også jobbe med vår prosess og ikke sammenligne oss med i fjor, sier mikalsen. scoringer av emilie nautnes, en dobbel av anna jøsendal og brann-selvmål sendte rosenborg opp i 4-0-ledelse før timen var spilt. – vi har slitt litt med å sette sjansene, men i dag føler jeg vi får god uttelling, sier jøsendal til nrk. nautnes-scoringen og den første til jøstendal kom tidlig i førsteomgang, mens selvmålet og det andre jøsendal-målet kom tidlig i andreomgang. i det 87. minutt reduserte marit bratberg lund for vertene. – jeg synes vi kjører over dem og jeg er utrolig godt fornøyd med det jentene presterer idag, sier rosenborg-trener steinar lein til nrk.

  Vålerenga snudde mot Røa – fortsatt ubeseirede

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:20.55)
  vålerenga tok med seg tre poeng etter 2-1-seier mot røa i toppserien. dermed er de fortsatt ubeseirede i serien så langt og har vunnet sju av ni kamper. gjestene fra andre siden av byen tok først ledelsen etter en snau halvtime spilt på valle. tuva espås` skudd gikk under muren til vålerenga og inn bak keeper tompkins. like før pause utlignet karina sævik for hjemmelaget. spissen satt ballen elegant inn i lengste hjørne og ga vålerenga nytt giv inn i pausen. halvveis ut i andreomgang kom matchvinnerscoringen. thea bjelde tuppet ballen i mål og sikret 2-1-seier til vålerenga. onsdagens kamp er en del av den 19. runden i toppserien og var egentlig lagt til tidlig i september, men ble framskutt på grunn av vålerengas kvalifisering til champions league. (nrk/ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »