Hovedsiden

Liten annonse
  Györ med knepen seier i bronsefinalen mot Esbjerg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:17.03)
  stine bredal oftedal og kari brattset dale bidro sterkt da györ slo esbjerg 28–27 i trøstefinalen i champions league-håndballen. ni norske spillere var i aksjon i kampen om tredjeplassen i budapest. men det ble en danske som showet i hovedrollen før pause. györ-keeper sandra toft hadde over 60 i redningsprosent i 1.-omgangen og scoret også én gang. györ sikret seg en ledelse på hele 16–9 halvveis. men etter 47 minutter var stillingen 22–22. det ble jevnt helt inn, men györ slapp med skrekken etter å ha falt helt sammen i en lang periode av andreomgangen. (ntb)

  Mesterliga-semifinalen med verdensrekord – 20.022 på tribunene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:19.32)
  det ble satt ny verdensrekord i tilskuere på en kvinnekamp i håndball i dag under champions league-sluttspillet i budapest. – det er solgt 20.022 billetter. det betyr at bestenoteringen fra 2013-vm i kampen mellom serbia og brasil blir slått, sier thomas schöneich i det europeiske håndballforbundet til ntb. tilskuertallet ble bekreftet i andreomgangen av semifinalen mellom esbjerg og ftc hungaria. da györ og vipers kristiansand møttes, var det snaut 19.000 inne i hallen. (©ntb)


  Vipers vant sluttspillfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:19.48)
  vipers kristiansand var på et tidspunkt fem mål bak, men med en sterk andreomgang hentet de inn forspranget og vant sluttspillsfinalen med 32-26 over storhamar. vipers vant tirsdag den første sluttspillsfinalen 32-19 og hadde muligheten til å sikre seieren i best-av-tre-serien hvis de også vant lørdagens kamp. kristiansand-laget spilte seg inn i problemer og var fire mål bak til pause, men med ni ubesvarte mål i andreomgangen spilte de seg tilbake i kampen. storhamar forsøkte å hente inn forspranget i sluttminuttene, men det holdt til slutt inn til seier for vipers. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »