Hovedsiden

Liten annonse

  Brann snudde og vant på festdagen - profil i tårer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:16.24)
  for andre gang på like mange dager slo brann rosenborg. denne gangen var det damene som trakk det lengste strået etter herrenes 3-0-nedsabling lørdag. – dette var veldig gøy. jeg kommer inn og vet at jeg har èn jobb, og det er å sette den ballen i mål. i en sånn kamp som dette så er det veldig deilig å gjøre nettopp det, sier matchvinner anna aahjem til tv 2 etter kampen. over 5000 hadde møtt opp på «stadion» på dagen hvor branns damelag offisielt flyttet inn på bergens storstue. tidligere har de fleste kampene gått på stemmemyren i sandviken. det fikk fram en tåre i øyekroken til tidligere kaptein cecilie kvamme. – jeg lurer på når jeg skal slutte å bli emosjonell av dette opplegget her. men det betyr så sykt mye for oss å flytte inn her og å ha hele byen i ryggen, sier hun til tv 2 etter kampen. – det er veldig deilig å være brann-spiller om dagen, fortsetter kvamme, som er fra bergen og lenge var kaptein før marthine østenstad nylig tok over. men det så lenge mørkt ut. rosenborg gikk i ledelsen etter 32 minutter ved 17 år gamle frøya dorsin. og det var ikke uten kontroverser. tv-bildene viste en klar hands på emilie nautnes i forkant. – det var kjempehands ja, det så jeg. det er krisedårlig at de ikke tar den. armen står veldig langt ute fra kroppen. det er merkelig at ikke noen av de tre-fire dommerne ser den, sa branns ingrid stenevik fra sidelinjen underveis i andreomgangen. – den handsen er jo krystallklar. det er helt utrolig at ingen i dommerteamet ser den, stusset nrks fotballekspert carl-erik torp. men etter tre bytter og formasjonsendring i pausen snudde brann kampen. først utlignet marthine østenstad på straffespark fire minutter inn i andreomgang. deretter var det nettopp østenstad igjen som spilte fram innbytter anna aahjem i det 80. minutt. alene med keeper gjorde hun ingen feil og sørget for at seks av seks mulige poeng i helgens store byduell gikk til bergen. resultatet gjør at brann dermed «bare» er seks poeng bak ledende vålerenga i toppserien med èn kamp mindre spilt. – med tap her hadde det vært en liten katastrofe for brann med tanke på den luka opp til vålerenga, mener torp.

  Brann-damene snudde og vant på festdagen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:16.24)
  for andre gang på like mange dager slo brann rosenborg. denne gangen var det damene som trakk det lengste strået etter herrenes 3-0-nedsabling lørdag. over 5000 hadde møtt opp på «stadion» på dagen hvor branns damelag offisielt flyttet inn på bergens storstue. tidligere har de fleste kampene gått på stemmemyren i sandviken. men det så lenge mørkt ut. rosenborg gikk i ledelsen etter 32 minutter ved 17 år gamle frøya dorsin. og det var ikke uten kontroverser. tv-bildene viste en klar hands på emilie nautnes i forkant. – det var kjempehands ja, det så jeg. det er krisedårlig at de ikke tar den. armen står veldig langt ute fra kroppen. det er merkelig at ikke noen av de tre-fire dommerne ser den, sa branns ingrid stenevik fra sidelinjen underveis i andreomgangen. – den handsen er jo krystallklar. det er helt utrolig at ingen i dommerteamet ser den, stusset nrks fotballekspert carl-erik torp. men etter tre bytter og formasjonsendring i pausen snudde brann kampen. først utlignet marthine østenstad på straffespark fire minutter inn i andreomgang. deretter var det nettopp østenstad igjen som spilte fram innbytter anna aahjem i det 80. minutt. alene med keeper gjorde hun ingen feil og sørget for at seks av seks mulige poeng i helgens store byduell gikk til bergen. resultatet gjør at brann dermed «bare» er seks poeng bak ledende vålerenga i toppserien med èn kamp mindre spilt.

  Strømsgodset slapp med skrekken – reddet uavgjort mot KBK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:18.55)
  nyopprykkede kristiansund sjokkerte strømsgodset i førsteomgangen, men hjemmelaget kjempet seg tilbake i kampen og berget 2-2. strømsgodset gikk inn i oppgjøret med tre strake seirer. med ett poeng søndag henger de fortsatt med i toppen av eliteserien. kbk har også imponert i sesongåpningen. klubben ga hjemmelaget et vanskelig utgangspunkt før andreomgangen søndag. oskar sivertsen sendte kbk opp i ledelsen fra straffemerket etter 20 minutter. kort tid senere stanget willumsson inn 2-0. godset jaktet scoring, og kaptein gustav valsvik tok ansvar. 30-åringen headet inn reduseringen på bakerste stolpe. kort tid senere satt også elias melkersen hodet til ballen og ordnet 2-2. det sikret ett poeng til hvert av lagene. (ntb)

  Målfest da Leeds sikret viktige poeng i opprykkskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. april 2024 KL:23.07)
  middlesbrough kjempet til siste minutt, men det endte til slutt 3-4 i favør leeds i engelsk førstedivisjon. sistnevnte kjemper om opprykk til premier league, og ligger nå på andreplass på tabellen med en kamp mer spilt enn sine konkurrenter i opprykkskampen. kampen på riverside startet med et smell allerede etter syv minutter, da isaiah jones satte inn 1-0 for vertene. syv minutter senere utlignet crysencio summerville og lagene var like langt. snaue 20 minutter inn i kampen var kampen snudd, da patrick bamford fant nettmaskene til 21- for leeds. men lagene var langt fra ferdigscoret. først utlignet emmanuel latte lath til 2-2 for hjemmelaget, og like før pause satte wilfried gnonto inn 3-2 til gjestene, som også var stillingen inn til pause. andreomgangen ble langt fra like målrik, men også her rullet ballen i mål et par ganger. først summerville med dagens andre, før også lath satte sitt nummer to for kvelden og dermed ekstra press på gjestene. men det ble også kampens siste. leicester topper fremdeles tabellen med 91 poeng, foran leeds med 90 poeng og én kamp mer spilt og ipswich på tredje med 89 poeng.

  KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:19.08)
  etter to uavgjort og ett tap vant kfum oslo sin første eliteseriekamp søndag. to mål før pause sørget for 2-0-seier over sarpsborg på bortebane. oslo-laget var effektivt før hvilen, og johannes nuñez og petter nosa dahl ordnet 2–0. sarpsborg ledet an i andreomgangen, men greide ikke å forhindre at poengene ble med tilbake til hovedstaden.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »