Hovedsiden

Liten annonse
  Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:14.20)
  liverpool-keper alisson becker og den brasilianske angrepsspilleren diogo jota er begge ute i flere uker. det bekreftet liverpool-manager jürgen klopp på onsdagens pressekonferanse. – begge er ute. med alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa klopp. – diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. vi må se, fortsatte han. (ntb)

  Krasnodar tar Botheim til CAS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:13.15)
  angrepsspilleren erik botheim må møte i idrettens voldgiftsrett etter at hans gamle arbeidsgiver krasnodar har anket et tapt søksmål mot nordmannen. den russiske klubben ble i februar dømt til å betale botheim 500.000 euro, tilsvarende 5,9 millioner kroner, som følge av en signeringsbonus botheim ikke hadde mottatt. 19. desember skal saken behandles på nytt i idrettens «høyesterett» (cas), skriver vg. da saken ble behandlet tidligere i år, mente krasnodar at botheim ikke hadde rett til å terminere kontrakten. nordmannen forlot klubben da krigen mellom russland og ukraina brøt ut i fjor. – det er slik ankeprosessen er, og vi tar det til etterretning, sier jørgen ingebrigtsen til vg. ingebrigtsen er sportssjef i agentselskapet til jim solbakken. der er blant andre botheim på klientlista. (ntb/nrk)

  FFKs Bjartalid årets spiller i 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:11.33)
  fredrikstads nøkkelmann jóannes bjartalid (27) toppet ntbs spillerbørs ved sesongslutt og belønnes med prisen som årets spiller i 1. divisjon. – det er alltid fint å bli anerkjent når man gjør noe bra og har hatt en god sesong, sier den færøyske angrepsspilleren om utmerkelsen. bjartalid bidro med 19 målpoeng (elleve scoringer) på ffks vei tilbake til eliteserien. det var flest av alle på nivå to. han ble hentet til fredrikstad fra klaksvik i hjemlandet før årets sesong. – å komme til norge har vært helt fantastisk. jeg har funnet meg godt til rette, og gruppen i ffk har tatt meg godt imot. veldig gøy med opprykk på første forsøk og seriemesterskap, sier bjartalid. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »