Hovedsiden

Liten annonse
  Bekreftet: Horner får fortsette som Red Bull-sjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:16.04)
  det har vært stor usikkerhet rundt fremtiden til christian horner etter at en kvinnelig kollega anklaget ham for trakassering, men onsdag bekrefter red bull at briten får fortsette som lagsjef for formel-1-laget. – den eksterne etterforskningen av anklagene mot horner er fullført, og red bull kan bekrefte at anklagen er avvist, står det i en uttalelse fra red bull. horner ble gransket tidligere denne måneden, og 50-åringen ble avhørt 9. februar. briten har hele tiden avvist anklagene, og blir altså frikjent for de rett før sesongstart. avisen skriver at det kommer en uttalelse fra laget senere onsdag. horner har vært lagsjef i red bull siden 2005, og har blant annet vært med på tre strake vm-titler til max verstappen. denne helgen starter 2024-sesongen i bahrain.

  The Times: Horner får fortsette som Red Bull-sjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:16.04)
  det har vært stor usikkerhet rundt fremtiden til christian horner etter at en kvinnelig kollega anklaget ham for trakassering, men onsdag melder the times at briten får fortsette som lagsjef for formel-1-laget til red bull. horner ble gransket tidligere denne måneden, og 50-åringen ble avhørt 9. februar. briten har hele tiden avvist anklagene, og ifølge the times blir han altså frikjent for de rett før sesongstart. avisen skriver at det kommer en uttalelse fra laget senere onsdag. horner har vært lagsjef i red bull siden 2005, og har blant annet vært med på tre strake vm-titler til max verstappen. denne helgen starter 2024-sesongen i bahrain.

  På vei: Vet ingenting

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:11.38)
  christian horner (50) er anklaget for «upassende oppførsel». ifølge sky sports vet han ikke om han har ei framtid i red bull når han ankommer formel 1-sirkuset i bahrain onsdag.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »