Hovedsiden

Liten annonse
  Haaland målløs da City vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:20.26)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city slo bournemouth 1-0 lørdag kveld. phil foden scoret kampens eneste mål. haaland var involvert i scoringen: hans skudd ble reddet av neto i bournemouth-buret, men returen gikk rett til foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring. haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. han ble byttet ut i det 76. minutt. seieren sender city helt opp i ryggen på serieleder liverpool. bare ett poeng skiller de to topplagene.

  Kjetil Rekdal ferdig som Omonia-trener etter én måned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:12.39)
  det bekrefter klubben på egne hjemmesider. 10. januar ble trenerprofilen ansatt i kypriotiske omonia. 42 dager senere er arbeidsforholdet avsluttet. «vi informerer om at samarbeidet med kjedil rekdal er avsluttet. vi takker herr rekdal og ønsker ham lykke til i framtidig karriere» slik lyder meldingen på klubbens twitter-profil. geir frigård har vært med rekdal på det kortvarige kypros-oppholdet. de to var også en trenerduo i rosenborg der rekdal var ferdig i juni 2023.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »