Hovedsiden

Liten annonse
  norsk landslagsprofils shl-opphold over – må finne ny arbeidsgiver

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:12.58)
  Den norske ishockeyspilleren Johannes Johannesens opphold i den svenske ishockeyklubben Rögle varte i bare ett år. Rogalandingen fikk kun 14 kamper for de grønnhvite i løpet av sesongen. Klubben skriver på sine nettsider torsdag at han fikk spilletid i de tre foregående seriekampene i SHL, men at han før det sto utenfor laget i seks kamper på rad. Johannesen kom til Rögle fra Mora før sist sesong. Han har blant annet også et opphold i Tyskland bak seg. – Vi ønsker ham det beste og et stort lykke til, sier Rögles sportssjef Chris Abbott. (NTB)









  Red Bull-sjefen avslører samtaler med Hamilton – Ferrari også på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:11.02)
  formel 1-stjernen lewis hamilton var åpen for å bytte lag til både red bull og ferrari før han fornyet kontrakten med mercedes, hevder christian horner. de oppsiktsvekkende uttalelsene fra red bull-sjefen framkommer i et intervju med daily mail torsdag. hamilton signerte tidligere denne sesongen en ny avtale med sin mangeårige arbeidsgiver. den nye kontrakten strekker seg ut 2025-sesongen. i forkant av at han satte pennen til papiret skal det imidlertid ha vært samtaler på flere hold. – vi har hatt flere samtaler i løpet av årene om at lewis skulle komme til oss. de har tatt kontakt med oss noen ganger. senest tidligere i år kom det en henvendelse rundt om det var interesse, sier horner ifølge daily mail. deretter kommer han med ytterligere en påstand. – han møtte john elkann (ferraris styreformann) også. jeg tror det var seriøse samtaler. det var rundt løpet i monaco. det var definitivt samtaler, kanskje med vasseur også. men absolutt med elkann, sier red bull-toppen. fred vasseur er teamsjef i ferrari. (ntb)

  Tidligere Lyn-profil årets gjennombrudd i Sverige

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:21.42)
  tidligere lyn-spiller cathinka tandberg har imponert i sin første sesong i svensk kvinnefotball. mandag ble hun tildelt en pris for innsatsen. 19-åringen ble «årets gjennombrudd» da sesongens beste kvinnespillere ble satt pris på i en fotballgalla i regi av aftonbladet. siden overgangen har hun hamret inn 19 mål på 26 ligakamper for sin nye arbeidsgiver. den norske spissen ble toppscorer i damallsvenskan denne sesongen. (©ntb)




Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »