Hovedsiden

Liten annonse
  tenåringer arrestert etter kvinnefiendtlige rop mot engelsk dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:22.23)
  to 17-åringer er pågrepet av west midlands-politiet for å ha kommet med kvinnefiendtlige tilrop mot hoveddommer rebecca welch i den engelske mesterskapsserien. welch var kampleder i oppgjøret mellom birmingham og sheffield wednesday lørdag. i en uttalelse, gjengitt av sky sports, sier west midlands-politiet at betjenter på arenaen handlet raskt da de ble gjort oppmerksomme på ropene. – vi har arrestert to gutter for kvinnefiendtlige tilrop mot en kvinnelig hoveddommer under birminghams hjemmekamp mot sheffield wednesday. de sitter nå i varetekt mens vi foretar undersøkelser, heter det i uttalelsen. – vi tolererer ingen former for hat, fortsetter politiet. (ntb)

  Spanske medier: Aktor ber om ni års fengsel for brasiliansk fotballstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:15.55)
  tidenes mestvinnende fotballspiller på herresiden, dani alves, er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene på en nattklubb i barcelona i desember i fjor. ifølge vg ble han arrestert i januar etter å ha meldt seg hos politiet i spania og den tidligere barcelona-spilleren har tilbrakt de siste ti månedene i fengsel etter at dommeren konkluderte med at det var stor risiko for at spilleren kunne flykte. nå ber aktor om ni års fengsel for den tidligere barcelona-spilleren og om 150.000 euro i oppreisning til offeret, ifølge mundo deportivo. alves spilte for barcelona fra 2008 til 2016 og fra 2021 til 2022. han står med over 400 kamper for den spanske storklubben. i vinter spilte han for mexicanske unam. den kontrakten ble terminert da saken dukket opp. alves har også spilt for blant annet sevilla, juventus og paris saint-germain. forsvarsspilleren står med 126 landskamper for brasil etter debuten i 2006 og har vunnet 41 titler i karrieren.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »