Hovedsiden

Liten annonse
  Norges lag klare for EM-kvartfinale i strandhåndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:21.48)
  begge norges lag er klare for lørdagens kvartfinaler under em i strandhåndball i portugal. mennene møter danmark, mens kvinnene skal i aksjon mot nederland. for begge lag var kvartfinaleplassene sikret allerede etter gruppespillet. hovedrundekampene fredag avgjorde bare hvem som møter hvem. etter seier over ungarn i første kamp tapte de norske mennene for spania og tyskland og endte sist i sin hovedrundegruppe. dermed blir det kvartfinale mot danmark, som vant sin gruppe. norge tapte fredag 0-2 for spania (26-30, 22-23) og 1-2 for tyskland (30-32, 19-13 og 6-7). kristoffer henriksen var norsk toppscorer i begge kamper. kvinnene slo kroatia 2-0 torsdag før det fredag ble 0-2-tap for tittelforsvarer tyskland og 2-0-seier over vertsnasjon portugal. med 2.-plass i hovedrundegruppen blir det kvartfinale mot nederland. (ntb)

  Denver Nuggets til NBA-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:06.50)
  denver nuggets vant også den fjerde semifinalen i western conference mot los angeles lakers og er klar for nba-finalen i basketball for aller første gang denver nuggets avgjorde med 113–111 i den fjerde av i alt sju mulige semifinalekamper, og dermed er semifinaleserien allerede avgjort. det betyr at los angeles lakers og lebron james er ute av sluttspillet etter sammenlagt 0-4. etter alle sannsynlighet venter miami heat i finalen for denver nuggets. de leder nemlig 3-0 sammenlagt over boston celtics i sin semifinaleserie. (ntb)


  Knights fikk drømmestart i NHL-semi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:09.54)
  vegas golden knights tok første stikk i sin nhl-semifinale i ishockey. det endte med 4-3-seier etter forlengning mot dallas stars. dette var den første kampen i en best av sju-serie der sluttvinneren spiller stanley cup-finale. brett howden avgjorde for hjemmelaget med sin scoring etter 61.35 minutters spill. dallas stars utlignet til 3-3 med under to minutter igjen av ordinær tid. det var nesten 19.000 tilskuere på plass for å følge kampen.

  Rytterforbundet holder på støtten til Kjøll i presidentkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.29)
  norges rytterforbund stiller seg bak berit kjøll (67) i kampen mot presidentvervet i norges idrettsforbund. kjølls motkandidat i presidentvalget er 35 år gamle zaineb al-samarai. i slutten av april ble det klart at et flertall på sju i idrettsforbundets valgkomité innstilte på al-samarai som idrettspresident. bare tre ville ha kjøll. 67-åringen får fortsatt støtte fra «sine egne» i rytterforbundet. kjøll har bakgrunn fra ridemiljøet i bærum rideklubb. – forbundsstyret har hatt en god og åpen diskusjon om valg av ny idrettspresident. en rådgivende avstemning ga et flertall for berit kjøll. ved behov vil norges rytterforbunds idrettsting-delegater konsultere forbundsstyret fram mot idrettstinget, sier sannum til ntb. kjøll avgjorde presidentvalget for snart fire år siden med 50,61 prosent av stemmene mot storfavoritten sven mollekleivs 49,39 – to stemmers overvekt. det er medlemmene av idrettsstyret samt 75 representanter fra idrettskretsene og 75 representanter fra særforbundene som har stemmerett på idrettstinget. valget av nif-president skjer i bergen fra 2. til 4. juni. (©ntb)

  San Antonio Spurs vant trekningen – kan velge fransk stjerneskudd i NBA-draften

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.21)
  san antonio spurs er sikret førstevalget i nba-draften og kan dermed slå kloa i den ettertraktede franske juvelen victor wembanyama. trekningen som avgjorde rekkefølgen i draften ble gjennomført natt til onsdag norsk tid. for san antonio spurs ble utfallet en kjærkommen opptur etter en sesong med mange tunge dager. i alt 60 tap ble fasiten, og spurs var dermed langt unna å sikre seg plass i sluttspillet. det har vært knyttet stor spenning til hvem som ville få muligheten til å signere 19-åringen victor wembanyama. franskmannen er ansett for å være et supertalent og er således svært ettertraktet. nå tyder alt på at han blir san antonio-spiller. draften finner sted i new york 22. juni. wembanyama måler to meter og 21 centimeter på strømpelesten. han sies å være den mest ettertraktede spilleren siden lebron james i 2003. (ntb)
  løkberg avgjorde for viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:19.01)
  Kristoffer Løkberg sikret Viking alle poengene da han satte 2-1-målet like før slutt borte mot Sandefjord. Løkberg kom inn etter 76 minutter. Han sto riktig plassert ved stolpen da Nicholas D`Agostinos heading fra nærmest død vinkel gikk tilbake inn i feltet langs mållinjen og ble den store helten i det 90. minutt. Etter seieren er Stavanger-laget oppe i 11 poeng og på tredjeplass i Eliteserien. Viking kom best i gang, men det var hjemmelaget som scoret først litt mot spillets gang etter ti minutter. Et innlegg fra Danilo Al-Saed traff Alexander Ruud Tveters lange tå inne i feltet og endte i mål. Sandefjord-spissen scoret sitt første mål. Gleden varte derimot ikke lenge. Det tok Viking bare tre minutter før D`Agostino banket ballen i mål på et skarpt innlegg fra Sander Svendsen. (NTB)
  Norsk bordtennisbragd: – Sjukt deilig
  avgjorde cupfinalen | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: ada hegerberg scoret to: avgjorde cupfinalen | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:21.32)
  det norske herrelaget i bordtennis kvalifiserte seg til lag-em i dag. det er fyrste gong eit norsk lag har klart å kvalifisere seg til eit europameisterskap for funksjonsfriske. – det er sjukt deilig. vi reiste hit med eit håp om å klare det, og sjølvsagt skulle vi gje alt for å kvalifisere oss. då kjennes det veldig bra, seier borgar haug til nrk. med seg på det norske laget har 20-åringen khai noah lam (16), martin frøseth (16) og alexander klerck fransson (20). – vi er eit ungt lag som har gjort ein god jobb. det har gjort at me har kvalifisert oss, sier haug. – det er tøft og artig, seier frøseth. under dagens kvalifisering slo dei fyrst irland 3-1. då spania venta i andre gruppespelskamp vart det nervepirrande. på stillinga 2-2 avgjorde 20 år gamle klerck fransson og sørga for norsk jubel. – det var dagens prestasjon. "alex" gjorde ein skikkeleg god jobb, seier haug om lagkameraten. i morgon ventar hellas i gruppespelet. vinnaren av den kampen tek fyrsteplassen, men også dei har allereie sikra em-billetten. meisterskapet vert arrangert i malmø i midten av september dette året.

  Mac Allister sendte Brighton til himmels - Shaw ble syndebukken for United
  avgjorde cupfinalen | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: ada hegerberg scoret to: avgjorde cupfinalen | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:23.06)
  det var flust med sjanser da brighton tok imot manchester united torsdag kveld, men var-drama avgjorde kampen. luke shaw ble syndebukken da han forårsaket straffe med hands syv minutter på overtid. dommeren ba om en var-sjekk før han dømte straffespark. alexis mac allister satte den sikkert oppi hjørnet og kampen endte 1–0 til brighton. kaoru mitoma kunne sendt hjemmelaget i ledelsen etter kun fire minutter, da victor lindelöf mistet ballen. men skuddet til brightons midtbanespiller gikk rett i knollen på sisteskanse david de gea, som måtte ha en medisinsk sjekk før spillet gikk videre. driblemester mitoma var nær igjen, men klarte ikke å komme seg forbi aaron wan-bissaka. utover i omgangen presset gjestene mer og mer på. anthony martial var nær å sende gjestene i ledelsen etter 40. minutter, men avslutningen var for svak. både brighton og united var sultne på mål før hvilen, men tross hungeren sto det 0–0 til pause. sjanse etter sjanse bød seg også i andre omgang, men stødige keepere hindret en etter en. manchester united ligger på en foreløpig fjerdeplass i premier league, men liverpool lurer fire poeng bak. og brighton klatret opp til en femteplass med dagens trepoenger.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »