Hovedsiden

Liten annonse
  Russisk politi anholdt over 100 Navalnyj-tilhengere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 4. juni 2023 KL:23.49)
  russisk politi anholdt søndag over 100 tilhengere av aleksej navalnyj, da de markerte den fengslede opposisjonspolitikerens 47-årsdag. den uavhengige russiske menneskerettighetsgruppa ovd-info skriver søndag kveld at 109 personer i 23 russiske byer er anholdt av politiet i forbindelse med at de foretok offentlige markeringer av aleksej navalnyjs 47-årsdag. myndighetene har slått kraftig ned på alle tegn til opposisjon siden den russiske invasjonen av ukraina. i de fleste byene var det en håndfull kritikere som ble anholdt av politiet. aleksej navalnyj soner en dom på elleve og et halvt års fengsel for korrupsjon og forakt for retten, anklager som han selv hevder er fabrikkert for å bringe ham til taushet i den russiske offentligheten. (ntb)

  Inter seiret i generalprøven

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:20.33)
  mens manchester city ladet opp til mesterligafinalen med å slå manchester united 2-1 i fa-cupfinalen, tok inter tre poeng i sin generalprøve. et langskudd fra marcelo brozovic var nok til å sikre 1-0 over torino i sesongens siste seriekamp. inter ender enten på 2. eller 3. plass, avhengig av hvordan det går med lazio, som er ett poeng bak med én kamp mindre spilt. lazio skal i aksjon klokken 21.00 i kveld. neste kamp for inter blir altså mesterligafinalen i istanbul neste lørdag. den italienske storklubben er lang fra favoritter mot erling braut haaland & co.

  Oftedal vurderer håndballpause etter OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 3. juni 2023 KL:19.01)
  håndballandslagets kaptein stine bredal oftedal er innstilt på en pause fra håndballen etter neste års ol. det sier hun til ntb etter tapet for vipers lørdag. – akkurat nå går det nok mot en pause fra håndballen (etter ol), sier bredal oftedal etter nederlaget. – jeg vet ikke om jeg ønsker å spille mer håndball etter ol. jeg har veldig lyst til å prøve et siste forsøk på et ol-gull. jeg har vært så heldig med lite skader og vært med på utrolig mye. jeg tror hodet mitt, uavhengig av om det blir permanent eller ikke, har godt av en pause fra håndballen, sier 31-åringen. – jeg også har lyst på familie på et tidspunkt, legger hun til. (ntb)

  Idrettsstyret snur etter feide med Antidoping Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:17.30)
  styret i norges idrettsforbund drar i bremsen og ber likevel ikke tinget stemme over å gi antidoping norge ansvaret for doms- og appellorganet i dopingsaker. i stedet besluttet idrettsstyret på sitt styremøte i bergen torsdag å fremme et endringsforslag der det bes om tingets tilslutning til at styret fortsatt skal arbeide for etablering av en nasjonal antidopinglov, med etablering av en domsfunksjon i dopingsaker uavhengig av idretten og antidoping norge. kulturdepartementet har overfor nif varslet at et høringsutkast til en slik lov kan foreligge allerede våren 2024. helomvendingen skjer få dager etter at antidoping norges styreleder rune andersen gikk hardt ut mot forslaget i et vg-intervju. han ga det merkelapper som «radikalt» og «alvorlig for norsk idrett». (ntb)

  Ledertalentene 2023: Tips oss nå!

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:15.17)
  for femtende gang gjennomfører e24 kåringen ledertalentene, for å peke ut de fremste lederne under 35 år i norsk næringsliv. vi er derfor avhengig av tips fra nettopp deg!

  Ledertalentene 2023

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:15.17)
  for femtende gang gjennomfører e24 kåringen ledertalentene, for å peke ut de fremste lederne under 35 år i norsk næringsliv. vi er derfor avhengig av tips fra nettopp deg!

  Djokovic om kritikken: – Girer meg ekstra opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. juni 2023 KL:07.45)
  novak djokovic avfeier kritikken han har fått etter sin kommentar om konflikten i kosovo og sier at det gjør ham bedre i jakten på roland-garros-tittelen. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic i 1. runde tidligere denne uken skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. i etterkant fikk han kritikk fra blant andre frankrikes sportsminister amelie oudea-castera, som mener det «ikke bør skje igjen». etter seieren over marton fucsovics onsdag, fikk seberen spørsmål om kritikken. – det er det jeg står for. jeg ville sagt det igjen, men jeg trenger ikke siden du allerede har sitatene mine fra sist. selvfølgelig vet jeg at folk kan være uenig, men det er hva det er. det er det jeg står for, sa djokovic ifølge espn og la til: – det er aldri fritt for drama når jeg spiller grand slam-turneringer og jeg tror aldri det kan skje. det gjør nok at jeg girer meg ekstra opp. (ntb)


  Kosovos olympiske komité ber IOC om å ta grep etter Djokovic-melding

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:12.08)
  kosovos olympiske komité ber ioc om å åpne en disiplinærsak mot novak djokovic etter hans politiske melding i første runde av roland-garros. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. onsdag ber lederen av kosovos olympiske komité, ismet krasniqi, ioc om å ta grep. – ytringene gjort av en så offentlig person uten noen følelse av medlidenhet, fører til at spennings- og voldsnivået mellom de to landene øker, sa han og ba komiteen om å åpne en disiplinærsak mot spilleren. frankrikes sportsminister amelie oudea-castera syns djokovics melding var unødvendig. han mener at djokovics melding er egnet til å fyre opp spenningen. – en idrettsutøver kan gi sin støtte til menneskerettigheter og lignende, men i dette tilfellet var meldingen veldig aktivistisk og politisk. det burde ikke skje igjen. (©ntb)

  Ber IOC ta grep etter Djokovic-melding

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.57)
  novak djokovic vant komfortabelt mot amerikaneren aleksandar kovacevic i første runde av french open. etter kampen skrev han «kosovo er hjertet til serbia. stopp volden» inn i kameralinsen. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i kosovo, et land som erklærte seg uavhengig i 2008, men som ikke har blitt anerkjent av serbia. det gjør at lederen for den olympiske komiteen i kosovo, ismet krasniqi, reagerer. han viser til det olympiske charteret, som sier at de olympiske idrettsorganisasjonene skal holde seg politisk nøytrale. – med all respekt ber jeg ioc om å agere i henhold til eget rammeverk og foreslår til det internasjonale tennisforbundet (itf) om å følge de prinsippene som står regulert i det olympiske charteret og etterforske denne saken ved å åpne en disiplinærsak mot denne utøveren, skriver krasniqi.  Djokovic lett videre i Roland-Garros – får kritikk for politisk budskap
  avhengig – “diablo iv” | Skrevet av IT Avisen' title='Les mer detaljer om artikkelen: test: satan, jeg ble avhengig – “diablo iv” | Skrevet av IT Avisen'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:22.44)
  novak djokovic tok seg enkelt videre til 2. runde i roland-garros, men etterpå handlet det meste om det politiske budskapet han skrev på en kameralinse. etter å ha vunnet 6-3, 6-2, 7-6 (7-1) over amerikanske aleksandar kovacevic skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. nato-soldater fra de fredsbevarende styrkene er blant de sårede i opptøyene. djokovic snakket etter kampen i paris med serbiske journalister om det han skrev på kameralinsen. – jeg er ikke politiker, og jeg akter ikke å involvere meg i politisk debatt, men som serber får jeg vondt av det som skjer i kosovo. våre folk blir skjøvet ut. dette er det minste jeg kunne gjøre. som offentlig person føler jeg et ansvar for å støtte våre folk og hele serbia, sa han ifølge medieoppslag i serbia. – jeg hører at jeg får mye kritikk i sosiale medier. jeg vet ikke om noen vil straffe meg, men jeg ville gjort det igjen. jeg er mot krig og konflikt av alle slag. (ntb)
  Brentford-sjefen med støtte til utestengt stjerne: – Han er også et menneske
  avhengig – “diablo iv” | Skrevet av IT Avisen' title='Les mer detaljer om artikkelen: test: satan, jeg ble avhengig – “diablo iv” | Skrevet av IT Avisen'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:12.52)
  brentford-trener thomas frank har kommet med en støtteerklæring til ivan toney etter spissen ble utestengt i åtte måneder for brudd på gamblingreglene. – ivan er en fotballspiller, men han er også et menneske som har en familie, og han har vært mye på forsidene av avisene det siste året. vi skal gjøre alt vi kan for å støtte ham og være bevisst på hans psykiske helse. han har gjort noen feil, men vi må være der for å hjelpe ham, sa frank på fredagens pressekonferanse. på 17. mai opplyste det engelske fotballforbundets (fa) på sine nettsider at toney utestenges fra all fotballrelatert aktivitet, noe som dermed også inkluderer spill for det engelske landslaget. i tillegg til en lang utestengelse fikk spissen en bot på over 600.000 kroner. toney ble etterforsket for 262 brudd på gamblingreglene mellom februar 2017 og januar 2021. toney har erkjent 232 av disse forholdene. onsdag fikk han straffen som trer i kraft umiddelbart. dermed mister han brentfords to siste kamper mot tottenham og manchester city denne sesongen. frank røper imidlertid at han hadde gjort det uavhengig av dommen ettersom han sliter med en hamstringskade. den danske treneren var også klokkeklar på at han ønsket å ha med toney videre etter han har sonet straffen sin. (©ntb)

  Newcastle jublet for viktig seier
  avhengig – “diablo iv” | Skrevet av IT Avisen' title='Les mer detaljer om artikkelen: test: satan, jeg ble avhengig – “diablo iv” | Skrevet av IT Avisen'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:22.31)
  newcastle kunne langt steg mot neste sesongs mesterliga med seier mot brighton torsdag kveld, og det åpnet særdeles bra. etter 23 minutter tok de fortjent ledelsen etter massivt press, selv om det var en uheldig deniz undav som headet ballen i eget mål. på overtid i første omgang la dan burn på til 2-0 for newcastle etter et frispark. men brighton – som også kjemper om en plass i europa neste sesong – ga seg ikke, og kom på banen med et helt annet trykk etter hvilen. seks minutter ut i andre omgang brakte undav balanse i sin egen målprotokoll da han scoret for sitt eget lag og reduserte til 2-1. det skulle imidlertid bli newcastles kveld. etter 89 minutter satte callum wilson inn 3-1 etter et strålende bakromsløp, der han akkurat holdt seg på rett side av offsidegrensa. mindre enn to minutter senere var wilson nest sist på ballen da bruno guimarães la på til 4-1. med seieren befestet newcastle tredjeplassen på tabellen, men mesterligaplassen er likevel ikke helt trygg. fire lag kvalifiserer seg for mesterligaen, og newcastle kan fortsatt bli tatt igjen av manchester united og liverpool. liverpool er i så fall avhengig av å vinne sine to siste kamper. seier i siste serierunde vil uansett være nok for newcastle.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »