Hovedsiden

Liten annonse

  Spillprodusent tordner mot Hegerberg-hets: – Avskyelig og fullstendig uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:12.58)
  spillprodusenten ea sports jobber med å identifisere personen som rettet kraftig hets mot ada hegerberg knyttet til dataspillet ea sports fc 24. det var mandag at lyon-stjernen hegerberg rykket ut og dokumenterte at hun hadde blitt utsatt for en stygg melding på nett i kjølvannet av lanseringen av den siste utgaven av dataspillet ea sports fc 24. den norske fotballstjernen delte en lydmelding med sine følgere på instagram. avsenderen kommer med en svært lite hyggelig karakteristikk av lyon-stjernen. bakgrunnen er at hegerbergs karakter på det ferske dataspillet ea sports fc 24 inneholder en teknisk feil og er vanskelig å kontrollere. «hetsen ada hegerberg har mottatt er avskyelig og fullstendig uakseptabel. vi har kontaktet ada direkte for å tilby vår støtte», skriver spillprodusent ea til ntb. «ea har nulltoleranse for kjønnsdiskriminering, kvinnehat eller hat i enhver form, og mener at å være en del av et gamingmiljø skal være en positiv, rettferdig og trygg opplevelse for alle. våre retningslinjer for positiv spilling viser tydelig at vi ikke godtar denne typen oppførsel fra spillere på våre plattformer», heter det videre. i meldingen hegerberg delte på instagram omtales hun blant annet som «hore». – dette går litt for langt, gjør det ikke? skrev lyon-spissen selv under bildet. ea sports fc 24 er den ferskeste versjonen av de tidligere fifa-spillene. årets utgave har fått nytt navn.


  Derfor er det konflikt om Førdefjorden

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:11.16)
  høstens store miljørettssak startet mandag denne uka. natur og ungdom og naturvernforbundet har saksøkt den norske stat for å ha tillatt gruveselskapet nordic mining å dumpe 170 millioner tonn med gruveavfall i førdefjorden. henger du ikke helt med på saken? i videoen forklarer vi bakgrunn for søksmålet.

  Storavis: Tre PSG-salg til Qatar granskes av Uefa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.22)
  ifølge den franske avisen l`equipe gransker det europeiske fotballforbundet (uefa) qatar-overgangene til julian draxler, marco verratti og abdou diallo. bakgrunnen er at paris saint-germains eierskap kommer fra qatar. dersom det viser seg at koblingen mellom kjøpende og selgende klubb er for tett, inkluderes ikke pengene i regnestykket til financial fair play (ffp). tv 2 omtalte saken først. ifølge det anerkjente overgangsnettstedet transfermarkt har den franske storklubben tjent 69 millioner euro på de tre aktuelle overgangene. (ntb)  Dommersjef utestengt i to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:08.22)
  i mai ble dommersjef i det europeiske håndballforbundet, dragan nachevski, suspendert. bakgrunnen for suspensjonen var informasjon forbundet hadde hadde fått oversendt fra dansk tv 2 som koblet nachevski til kampfiksing. forbundet har etterforsket saken videre og besluttet å utestenge makedoneren i to år. han må også betale en bot på 5000 euro for brudd på forbundets regler. – denne avgjørelsen viser at forbundet har nulltoleranse for kampfiksing, skriver de i pressemeldingen. den tidligere dommersjefen har syv dager på seg til å anke. etterforskningen av nachevski er imidlertid ikke over. han vil granskes videre for «mangel på integritet» og irregulære oddsspill.


  Van Dijk utestengt ytterligere en kamp etter utvisning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:17.27)
  liverpool-kaptein virgil van dijk er utestengt i ytterligere en kamp og bøtelagt 100.000 pund for «upassende oppførsel» etter utvisningen mot newcastle. det melder flere britiske medier, blant dem bbc og the times. van dijk fikk rødt kort for å felle svenske alexander isak, som var på vei gjennom i kampen i slutten av august. etterpå skjelte han ut dommer john brooks, og det er bakgrunnen for tilleggsstraffen. det betyr at nederlenderen må stå over to kamper i stedet for en. han har allerede stått over kampen mot aston villa før landslagspausen, men han får heller ikke spille bortekampen mot wolverhampton neste lørdag. boten han er ilagt tilsvarer 1,35 millioner kroner. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »