Hovedsiden

Liten annonse

  Test av sjarmøren Fiat 500e Cabrio

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:11.53)
  hva er vel deiligere enn å slå ned taket når vårsolen endelig begynner å ta skikkelig tak? bybilen og stilikonet fiat 500e cabrio lar deg føle vårsolen i nakken, samtidig som den tar deg mange kilometer frem dersom du holder deg i bymiljøer.

  Nytt blodig fall for Karlsson

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mai 2024 KL:16.18)
  den svenske langrennsstjernen har gjort det igjen. akkurat som i fjor har hun gått på trynet med et blodig fall som resultat. i fjor på denne tiden la hun ut et bilde fra et fall i östersund. denne gangen er bruksvallarna åstedet, skriver aftonbladet. – det begynner å bli en tradisjon, skriver hun selv på instagram. «rivstartar det nye treningsåret», har hun meldt på sin egen historie med et blodig bilde, men med et blidt fjes. karlsson er for tiden på plass på det kjente svenske skistedet bruksvallarna i forbindelse at årets treningssesong er i gang igjen. karlsson er på det svenske landslaget i langrenn også denne sesongen. (ntb)  Thorstvedt-mål ikke nok for Sassuolo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:22.52)
  kristian thorstvedts scoring hjalp lite da sassuolo tapte 1-5 borte mot fiorentina i serie a søndag kveld. grønntrøyene fortsetter dermed på 19.-plass og har fem poeng opp til empoli på trygg plass når det gjenstår fire kamper av sesongen. thorstvedt skapte fornyet håp for gjestene da han banket inn 1-2-scoringen etter 57 minutter. dessverre for siddisen og resten av sassuolo-laget økte nicolás gonzález til 3-1 det påfølgende minuttet. vertene var imidlertid ikke ferdig der, for bare ni minutter etter thorsvedts scoring hadde fiorentina satt inn ytterligere to mål. dermed begynner det å se fryktelig skummelt ut for thorstvedt & co. i kampen om å beholde plassen skal sassuolo opp mot inter (h), genoa (b), cagliari (h) og lazio (b). emil konradsen ceide startet kampen på benken, men kom inn etter 73 minutter. marcus holmgren pedersen så hele oppgjøret fra sidelinjen. (ntb)

  Moldes stjerneduo spilleklare etter skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:12.49)
  både fredrik gulbrandsen og magnus wolf eikrem er tilgjengelig for å starte når molde tar imot haugesund i eliteserien søndag. det bekrefter trener erling moe overfor tv 2. – de er klare til å kunne starte. de er med i betraktningen, og så får vi se hvilket lag vi ender på til slutt, sier moe. molde-treneren forteller også at markus kaasa og martin linnes ikke er så langt unna en retur. – det begynner å se bedre ut, og det er selvfølgelig bra for oss, sier han. gulbrandsen måtte av med skade i serieåpningen hjemme mot strømsgodset, men fikk sitt første innhopp etter skaden da blåtrøyene slo strindheim i cupens andre runde onsdag. det gjorde også eikrem, som måtte stå over storoppgjøret borte mot bodø/glimt forrige helg. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »