Hovedsiden

Liten annonse


  Første rallycross-team har blitt karbonnøytrale

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:07.00)
  vi liker som kjent ikke å bli slått av svenskene, men denne gang gjør det ikke så veldig mye. for hansen motorsport er nemlig det første rallycross-laget som er karbonnøytrale. den svenske hansen-familien har skapt trøbbel for norske rallycrossførere i en årrekke. det begynte med kenneth hansen, selv sønn av en rallycrossfører, som år etter […] innlegget første rallycross-team har blitt karbonnøytrale dukket først opp på bil24.no.


  Southampton rykket ned fra Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:17.51)
  southampton er det første premier league-laget som rykker ned denne sesongen. det ble bekreftet etter at de lørdag ettermiddag tapte 0-2 for fulham. southampton måtte vinne for å holde liv i håpet om å holde seg i premier league, men scoringer fra carlos vinicius og aleksandar mitrovic beseglet skjeben deres. southampton-supporterne begynte å forlate stadion da mitrovic satte inn 2-0 med knappe 20 minutter igjen å spille. mohamed elyounoussi spilte fra start i southamptons skjebnekamp og ble byttet ut i det 73. minutt. southampton endrer trolig på sisteplass i premier league. de har bare tatt 24 poeng denne sesongen, og selv om to serierunder gjenstår av sesongen har de ingen mulighet til å holde seg.


  Rystet Brann: – Det mest sjokkerende jeg har sett i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:20.53)
  dette er det mest sjokkerende og oppsiktsvekkende resultatet jeg har sett i toppserien, siden jeg begynte å følge den, sier nrks fotballekspert carl-erik torp. få levnet arna-bjørnar de helt store sjansene mot brann. men scoringer fra sigrid aas og stine hovland sørget for årets første seier. det var ikke bare deres første seier – det var faktisk deres aller første poeng i årets utgave av toppserien. arna-bjørnar har hatt en skrekkelig start på sesongen, men fikk en ordentlig opptur onsdag kveld. marthine østenstad scoret målet for et brann-lag som skapte nok av sjanser, men som aldri fant nettmaskene mer enn den ene gangen. arna-bjørnar ligger fortsatt sist i toppserien, men har i hvert fall begynt poengsankingen. brann ligger på sin side på 4. plass med elleve poeng, fem bak serieleder vålerenga, som også har én kamp mindre spilt. – nå er det krise i brann. det vitner om en enorm utfordring de har i klubben. de varierer ekstremt i prestasjonen og det skal ikke skje at de taper mot arna-bjørnar med de forutsetningene og det laget de har. målet nå bør være å klamre seg fast til topp fire, sier torp.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »