Hovedsiden

Liten annonse
  Formel 1: Magnussen forlater Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 18. juli 2024 KL:10.05)
  formel 1-fører kevin magnussen kommer til å forlate haas når sesongen er over. erstatteren er allerede klar. – jeg forlater haas etter sesongen, bekrefter magnussen på sin instagram-konto. det er allerede kjent at det 19 år gamle talentet oliver bearman tar over ett av haas-setene neste sesong. nå er det klart at det er danske magnussen han erstatter. i mars fikk bearman prøve seg for ferrari i formel 1 i carlos sainz` fravær. da kjørte det britiske supertalentet inn til en knallsterk 7.-plass i debuten. (ntb)

  Allan Saint-Maximin på lån til Fenerbahçe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:16.51)
  den tidligere premier league og newcastle-stjernen allan saint-maximin går på lån til den tyrkiske klubben fenerbahçe ut neste sesong. det bekrefter klubben på sine hjemmesider onsdag. saint-maximin signerte for den saudiarabiske klubben al-alhi i fjor sommer, og er nå klar for europeisk klubbfotball igjen. der får han josé mourinho som trener etter at han signerte for den tyrkiske klubben tidligere i sommer.

  Luka Modric forlenget Real Madrid-kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 17. juli 2024 KL:14.06)
  midtbaneeleganten luka modric tar én sesong til i den spanske storklubben real madrid. kroaten vant i juni sin sjette champions league-tittel med hvittrøyene. real madrid bekrefter kontraktsforlengelsen i egne mediekanaler. modric har spilt for fotballstormakten siden overgangen fra tottenham i 2012. i løpet av tolv år i den spanske hovedstaden har 38-åringen vært delaktig i fire ligatitler, seks mesterligatitler og én cuptittel. med det kroatiske landslaget ble det vm-sølv i 2018. to uker før mesterligafinalen mot borussia dortmund, som real madrid vant 2-0, høstet modric lovord fra manager carlo ancelotti. modric var som ventet en del av den kroatiske troppen til fotball-em i tyskland, men mannskapet til zlatko dalic røk ut allerede i gruppespillet. (ntb)

  Mbappé presentert for Real Madrid-supporterne: – Utrolig å være her

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:15.05)
  kylian mbappé ble tirsdag vist fram foran et ekstatisk real madrid-publikum. 25-åringen skal spille med nummer 9 på ryggen. det bekrefter den spanske storklubben. mbappé spilte med drakt nummer 7 i paris saint-germain. – wow. det er utrolig å være her. i dag går drømmen min i oppfyllelse, og jeg kommer til å gi alt for denne klubben, sa mbappé. cristiano ronaldo tok også over drakt nummer 9 da han signerte for real madrid i 2009, men portugiseren byttet senere til nummer 7. mbappé slo for alvor igjennom som 18-åring i 2016/17-sesongen. han var toneangivende da monaco vant ligaen og tok seg til semifinale i mesterligaen. (ntb)

  Southgate er ferdig som England-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:12.03)
  gareth southgate er ferdig som england-trener, det bekrefter det engelske fotballforbundet (fa) på sine hjemmesider. – som stolt engelskmann har det vært en enorm ære i mitt liv å spille for england og å være manager for england. det har betydd alt for meg, og jeg har gitt alt jeg har hatt. men det er på tide med forandring, og for et nytt kapittel, sier southgate i pressemeldingen. england tapte em-finalen mot spania for bare noen dager siden.

  Opsahl klar for Brann – erstatter Heltne Nilsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.10)
  sakarias opsahl gir seg i tromsø til fordel for brann. midtbanespilleren fyller tomrommet etter sivert heltne nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – det føles helt fantastisk. det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. opsahl erstatter heltne nilsen, som ble solgt fra brann til aberdeen sist uke. – sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier branns sportslig leder per-ove ludvigsen.

  Viking mister førstekeeperen – Patrik Gunnarsson klar for belgiske Kortrijk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:09.02)
  islandske patrik gunnarsson er ferdig i eliteserieklubben viking og skal spille for belgiske kortrijk framover. det bekrefter viking i sine mediekanaler. stavanger-klubben meldte lørdag kveld at 23-åringen skulle reise til belgia søndag for å gjennomføre medisinsk test og sluttføre kontrakten. like før holdt han nullen mot kristiansund i sin siste kamp for klubben. islendingen kom til viking fra engelske brentford i 2022, men var også på lån i stavanger i 2021. han spilte 90 kamper for viking. (ntb)

  Bodø/Glimt solgte Grønbæk for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.34)
  bodø/glimt er enig med ligue 1-klubben rennes om en rekordovergang for danske albert grønbæk (23). det bekrefter glimt på sine nettsider. – det er vemodig, men jeg syns det er på riktig tidspunkt, og noe jeg har ønsket selv. det er med blandede følelser at jeg reiser nå, for jeg har hatt en vanvittig god tid i glimt, sier grønbæk. onsdag erfarte både vg, nettavisen og avisa nordland overgangen. de to sistnevnte skrev at avtalen har en totalpakke på 15 millioner euro, noe som tilsvarer over 170 millioner kroner. i tillegg skal det ligge noen bonuser og en videresalgsklausul i avtalen. det gjør den til tidenes største i eliteserien. den tidligere rekorden hadde david datro fofana på 130 millioner kroner da han gikk fra molde til chelsea. glimt skriver ikke hvor mye overgangssummen er, men betegner den som «en større overgangssum». – det er en veldig fin historie. det betyr selvfølgelig mye at jeg kan gi igjen i forhold til det som bodø/glimt har gitt meg, så det setter jeg pris på, sier grønbæk. grønbæk gjorde sommeren 2022 overgang fra danske agf til bodø/glimt, hvor han har gjort braksuksess. fasiten etter 87 kamper med glimt er 30 mål og 16 målgivende pasninger. rennes endte forrige sesong på 10.-plass i ligue 1, fem poeng bak 7.-plassen som sikret spill i conferenceligaen. (ntb)
  Stopperveteran forlenget med Manchester United: – Et privilegium

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:16.51)
  jonny evans har signert en ny kontrakt med manchester united som strekker seg til juni 2025. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er glad for å ha forlenget kontrakten min i manchester united for en sesong til. å spille for denne flotte klubben og føle støtten fra våre utrolige fans er alltid et privilegium, sier evans. 36-åringen gjorde forrige sesong comeback i manchester etter åtte år borte fra klubben. i mellomtiden hadde stopperen spilt for west bromwich og leicester. evans skulle i utgangspunktet bare trene med united forrige sommer, men grunnet en lang skadeliste, ble han til slutt signert som en kriseløsning i forsvaret. evans fikk likevel 30 kamper forrige sesong. – å returnere til klubben forrige sesong var en ære, sier evans og trekker fram fa cup-gullet som sesongens høydepunkt. (ntb)

  Van de Beek ferdig i Manchester United – klar for Girona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:18.21)
  nederlandske donny van de beek setter punktum på manchester united-marerittet. 27-åringen er klar for la liga-klubben girona. det bekrefter united på sine nettsider. nederlenderen gjorde i september 2020 overgang fra ajax til manchester united som et lovende talent. dessverre ble ikke england-oppholdet slik han hadde sett for seg. etter å ha skuffet de to første sesongene måtte han på utlån til everton og eintracht frankfurt sesongene etter. (ntb)

  Højlund-bror klar for Frankfurt: – En unik mulighet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:21.51)
  oscar højlund, rasmus højlunds mindre profilerte lillebror, gjør overgang fra fc københavn til tyske eintracht frankfurt. det bekrefter danskene på sine nettsider. – jeg har fått en unik mulighet som jeg er veldig stolt av, og jeg vil gripe den slik at jeg også lykkes utenfor danmarks grenser, sier højlund. 19-åringen fikk sitt gjennombrudd i den danske hovedstaden forrige sesong, hvor han noterte seg for ett mål og én assist på 25 kamper fra midtbanen. – jeg ser fram til det (overgangen), men det vil også være trist å ta farvel til et sted som har vært mitt andre hjem i så mange år, sier højlund, som har vært i fck siden han var 13 år. midtbanespilleren er én av tre højlund-brødre som har gjort suksess i københavn. storebror rasmus højlund tok turen til sturm graz i 2022, før han reiste videre til atalanta bare et halvt år senere. med storspill i den italienske klubben gjorde han seg fortjent til en overgang til manchester united, hvor det har blitt 16 mål og 2 målgivende på 43 kamper. (ntb)

  Brann har akseptert bud på kapteinen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:16.06)
  sivert heltne nilsen er på vei bort fra brann. klubben har akseptert bud på kapteinen. han reiser onsdag til skottland for å forhandle fram en avtale og gjennomføre medisinsk test hos aberdeen. det bekrefter brann på sine hjemmesider, – vi fikk en henvendelse fra aberdeen som ønsket å kjøpe sivert. vi har etter en totalvurdering valgt å akseptere tilbudet, sier sportslig leder i brann, per-ove ludvigsen til klubbens hjemmeside. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. tidligere elfsborg-trener jimmy thelin er nå sjef i aberdeen. han har tidligere hatt heltne nilsen i den svenske klubben. nilsen gjorde i 2021 retur til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. aberdeen havnet på nedre halvdel i den skotske eliteserien forrige sesong. (nrk/ntb)

  Brann-kapteinen nærmer seg skotsk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:16.06)
  sivert heltne nilsen er på vei bort fra brann. han reiser onsdag til skottland for å forhandle fram en avtale med aberdeen. det bekrefter midtbanespillerens rådgiver og onkel geir morten nilsen til tv 2. ba og bt skrev tidligere onsdag at brann var i forhandlinger med aberdeen om et potensielt salg av sin kaptein. nå skal de være enige, og dermed mangler bare den medisinske sjekken og framforhandling av personlige betingelser. heltne nilsen ble i helgen utvist etter bare ti minutter i toppkampen mot bodø/glimt på aspmyra. tidligere elfsborg-trener jimmy thelin er nå sjef i aberdeen. han har tidligere hatt heltne nilsen i den svenske klubben. nilsen gjorde i 2021 retur til brann, der han i alt har spilt nesten 200 kamper. (ntb)

  united-flopp bekrefter exit

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:14.38)
  Donny van de Beeks trøblete tid i Manchester United er over. Nederlenderen tar i sosiale medier farvel med klubben og fansen. Det er ventet at midtbanespilleren selges til mesterligaklare Girona i Spania. – Mitt minneverdig eventyr i klubben har kommet til veis ende. Jeg vil takke for all støtten jeg har fått, skriver Van de Beek på Instagram. 27-åringen ble hentet til Manchester United fra Ajax sommeren 2020. Da var Ole Gunnar Solskjær manager i klubben, men Van de Beek klarte aldri å bli et førstevalg. De siste årene har han to ganger vært på utlån (Everton og Eintracht Frankfurt). Heller ikke det ga fart på karrieren. Van de Beek endte på 62 kamper for United og scoret bare to mål. Han ble hentet for 34 millioner pund, som i dag tilsvarer over 460 millioner kroner. (NTB)


  Mer trøbbel i fransk rugby – to spillere anklaget for seksuelt overgrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:06.51)
  to medlemmer av det franske rugbylandslaget er arrestert i argentina, mistenkt for seksuelt overgrep. en dommer i mendoza-provinsen bekrefter at de to spillerne er innbrakt, skriver nyhetsbyrået afp. begge deltok i lørdagens testkamp mot argentina, og det er på spillerhotellet i mendoza de angivelige overgrepene skal ha skjedd, har lokale medier meldt. påtalemyndigheten i mendoza ba umiddelbart om at spillerne skulle arresteres. det franske rugbyforbundet (ffr) har ikke kommentert saken ennå. arrestasjonene kommer dagen etter at melvyn jaminet ble sendt hjem fra samlingen i sør-amerika etter å ha opptrådt rasistisk i en video. ffr gikk raskt ut og fordømte jaminets uttalelser. spilleren selv la seg også flat og beklaget. frankrike reiser til montevideo tirsdag, der de skal møte uruguay onsdag. lørdag venter en ny kamp mot argentina i buenos aires. der kan tre av spillerne som var med i helgens oppgjør, mangle. (©ntb)


  Sara Hørte ferdig i Rosenborg – klar for serieleder Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:11.21)
  midtstopper sara hørte (23) signerer for vålerenga når kontrakten med rosenborg løper ut i slutten av juli. vålerenga bekrefter overgangen i en pressemelding mandag. hun har signert en toårskontrakt med serielederen. – det var et veldig vanskelig valg, for jeg har hatt det veldig bra i rosenborg. samtidig så tror jeg at jeg kan utvikle meg enda mer i vålerenga. jeg synes fremtiden til vålerenga er veldig spennende, både med spillerne og støtteapparatet, sier hørte. hørtes første kamp i vålerenga-drakten kan bli mot nettopp rosenborg 10. august. toppserien har spillepause fram til da. vålerenga er åtte poeng foran rosenborg på tabellen, men har én kamp mer spilt enn trønderne. hørte har de to siste årene spilt for rosenborg etter overgangen fra kolbotn. vålerengas sportssjef steinar pedersen sier at vålerenga lenge har ønsket seg spilleren. – for det første er vi veldig fornøyde med å ha signert sara, en spiller som vi har ønsket oss lenge. vi var interessert i sara da hun dro til rosenborg sommeren 2022, og nå åpnet muligheten seg, sier han. hørte står med fem landskamper der den hittil siste kom under vm i fjor sommer.

  politiet bekrefter: drege fikk problemer med bakhjulet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:13.20)
  andré drege omkom i en utforkjøring under en etappe i østerrike rundt. det skal nå være bekreftet at den unge syklisten hadde problemer med bakhjulet. det forteller det eneste vitnet til dreges dødsfall til østerriks politi. det melder vg. vitnet er jaka primozic (25), som også deltok i rittet. – jaka så at bakhjulet på sykkelen til drege hadde komplikasjoner. det gjorde at han fikk problemer, sier politibetjent andreas lindner ved heiligenblut politistasjon i østerrike. vg har vært i kontakt med primozic som bekrefter at han så hendelsen. de norske uno-x-rytterne hedret norsk kollega andré drege, som tragisk omkom i et sykkelritt i østerrike i helgen. før etappestart samlet de norske rytterne seg. de var tydelig preget der de stod ved siden av hverandre og klappet til ære for drenge, som bare ble 25 år gammel. uno-x-profil tobias halland johannessen delte sin sorg over dreges bortgang. – det føles bare vondt. det har aldri vært så stille i bussen vår som det var etter (den åttende) etappen. det var tøft. det føles helt meningsløst, sa han til tv 2.

  lakers bekrefter: lebron james har skrevet under ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:09.23)
  Den amerikanske basketballegenden LeBron James har tegnet en ny avtale med Los Angeles Lakers. Ifølge ESPN er kontrakten verdt 1,1 milliarder norske kroner. Lakers opplyser om den nye avtalen i egne mediekanaler , men klubben sier ikke noe om lengden på kontrakten. ESPN hevder at James binder seg til klubben i to nye år. Det betyr at superstjernen tar fatt på sin 22. sesong i NBA, noe som er tangering av rekorden. James har spilt i Lakers siden 2018 og vant sin fjerde NBA-tittel med laget i 2020. Sist sesong røk storlaget ut i første runde i sluttspillet. I slutten av juni ble sønnen Bronny valgt i andre runde av NBA-draftet. Tidligere denne uken skrev Reuters at også han har blitt tilbudt en kontrakt med klubben. (NTB)  spanias fotballforbund bekrefter: pedri forstuet kneet mot tyskland – blir likevel værende i em

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:16.08)
  Barcelonas midtbanejuvel Pedri pådro seg en forstuelse i kneet under kvartfinalen av fotball-EM mot Tyskland. Spanias fotballforbund opplyser om skadeomfanget i egne mediekanaler. Forbundet skriver at det er en grad to forstuelse, men at midtbanejuvelen likevel vil forbli i Tyskland til slutten av mesterskapet. «Fotballspilleren vil forbli sammen med lagkameratene til slutten av dette mesterskapet, med fokus på EM-konkurransen», heter det i meldingen. Ifølge den katalanske avisen Mundo Deportivo vil Pedri være ute i fire til seks uker og dermed miste resten av mesterskapet. Det samme skriver også Marca. Spania vant EM-kvartfinalen 2-1 mot Tyskland etter scoring helt på tampen av annen ekstraomgang. Få minutter ut i kampen fikk spanjolene seg en smell da Toni Kroos klippet ned Pedri etter bare et par minutter. Tyskeren slapp unna kort, mens spanjolen måtte av banen. Pedri ble erstattet av Dani Olmo, som scoret Spanias 1-0-mål. Barcelonas andre midtbanejuvel, Gavi, måtte stå over årets EM på grunn av en skade. (NTB)

  Manchester United og Manchester City får delta i Europa kommende sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:17.17)
  uefa bekrefter i en pressemelding fredag at begge manchester-klubbene får delta i europeiske turneringer selv om deres søster-klubber, nice og girona, også er kvalifisert. uefas regler sier at klubber som eies av samme person eller juridiske enhet ikke kan spille i de samme kontinentale konkurransene. dette gjelder for manchester united som skal delta i europaligaen neste sesong sammen med den franske klubben nice hvor begge lag er eid av selskapet ineos. girona er sammen med city kvalifisert til mesterligaen og er deleid av city football group (cfg). cfg eier 100 prosent av manchester city. regelverket til uefa sier følgende: ingen klubber er samtidig, direkte eller indirekte, på noen måte involvert i ledelse, administrasjon og/eller sportslige prestasjoner til mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse; og ingen har kontroll eller avgjørende innflytelse over mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse. likevel kan alle de fire lagene delta i europeiske turneringer kommende sesong.

  Manchester United og Manchester City får delta i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:17.17)
  uefa bekrefter i en pressemelding fredag at begge manchester-klubbene får delta i europeiske turneringer selv om deres søster-klubber, nice og girona, også er kvalifisert. uefas regler sier at klubber som eies av samme person eller juridiske enhet ikke kan spille i de samme kontinentale konkurransene. dette gjelder for manchester united som skal delta i europaligaen neste sesong sammen med den franske klubben nice hvor begge lag er eid av selskapet ineos. girona er sammen med city kvalifisert til mesterligaen og er deleid av city football group (cfg). cfg eier 100 prosent av manchester city. regelverket til uefa sier følgende: ingen klubber er samtidig, direkte eller indirekte, på noen måte involvert i ledelse, administrasjon og/eller sportslige prestasjoner til mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse; og ingen har kontroll eller avgjørende innflytelse over mer enn én klubb som deltar i en uefa-klubbkonkurranse. likevel kan alle de fire lagene delta i europeiske turneringer kommende sesong.


  Ronny Deila har fått ny trenerjobb i De forente arabiske emirater

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:15.59)
  ronny deila er ansatt som trener for den abu dhabi-baserte klubben al wahda. det bekrefter klubben på x. – jeg er glad for å være her hos al wahda og i abu dhabi! jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre lagets supportere fornøyde, sier deila i en uttalelse til klubben. deila var trener sist i den belgiske klubben club brugge hvor han ble ansatt før 23/24-sesongen, men han fikk aldri avsluttet sesongen med klubben etter at samarbeidet ble avsluttet i mars 2024.

  Bekreftet: Bellingham får bot etter gest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:12.45)
  england-stjernen jude bellingham får spille mot sveits, men får 30.000 euro – nærmere 350.000 kroner – i bot for den spesielle gesten han gjorde under åttedelsfinalen mot slovakia. det bekrefter uefa. real madrid-spilleren blir også suspendert i én kamp i regi av uefa, men dette må ikke skje umiddelbart. uefa skriver bellingham straffes for «brudd på de grunnleggende reglene for anstendig oppførsel. nevnte suspensjon håndheves ikke umiddelbart og er underlagt en prøvetid på ett år, fra datoen for denne avgjørelsen». bellingham reddet ekstraomganger for england på overtid av kampen, og lørdag venter sveits i kvartfinalen. selv har han sagt at håndbevegelsen var en intern vits mot venner som var på kampen, og at han ikke har noe annet enn respekt for slovakia.

  uefa bekrefter utestengelse av merih demiral etter «ulvefeiring»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:12.44)
  Merih Demiral straffes med to kampers utestengelse for sin kontroversielle feiring i Tyrkias EM-seier over Østerrike. Han mister kvartfinalen mot Nederland. Demiral scoret begge Tyrkias mål i 2-1-seieren i åttedelsfinalen og sendte dermed sin nasjon videre. Etter 2-0-scoringen feiret han på omstridt vis med håndbevegelser som angivelig symboliserte to ulver. Feiringen er ifølge tyske medier et symbol for den nasjonalistiske og høyreekstreme tyrkiske organisasjonen «De grå ulvene». – Jeg er selvfølgelig veldig glad for å ha scoret to mål. Jeg hadde en spesifikk feiring i tankene, og det er den jeg gjorde. Det har å gjøre med min tyrkiske identitet, for jeg er veldig stolt over å være tyrker, sa Demiral etter kampen, ifølge NRK. Feiringen utløste mange overskrifter og reaksjoner, og Det europeiske fotballforbundet (Uefa) bestemte seg onsdag for å etterforske Demiral. Han mister også en potensiell semifinale. Senere samme dag ble det kjent at Tysklands ambassadør i Tyrkia ble kalt inn på teppet av det tyrkiske utenriksdepartementet i Ankara. Det skjer blant annet etter at Tysklands innenriksminister Nancy Faeser reagerte skarpt mot Demirals feiring. – Symbolene til tyrkiske høyreekstremister har ingenting å gjøre på våre stadioner. Å bruke EM som en plattform for rasisme er fullstendig uakseptabelt, skrev hun på meldingstjenesten X.
  Erik ten Hag forlenger med Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:12.03)
  erik ten hag har fått forlenget sin kontrakt med manchester united ut sesongen 2026. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er veldig fornøyd med å ha landet en avtale med klubben slik at vi kan fortsette å jobbe sammen, sier ten hag til hjemmesiden. han er også tydelig på at det gjenstår mye arbeid før klubben er der de ønsker. det er to sesonger siden ten hag ble ansatt i manchester united, den gangen erstattet han ralf rangnick. den første sesongen ble de nummer tre, mens denne sesongen kom på 8.-plass og vant fa-cupen. like før fa-cupfinalen hevdet flere britiske medier at ten hags jobb sto i fare og at han ville være ferdig i klubben uansett utfall.


  Skade stopper svenske Almgrens OL-drøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:15.36)
  den svenske mellomdistanseløperen andreas almgren dropper 10.000 meter under ol i paris i sommer, grunnet skadeproblemer. han skal fortsatt løpe 5000 meter, men stryker seg fra lista på 10.000 meter. det bekrefter den kajsa bergqvist, svensk landslagssjef i friidrett. det melder både expressen og svt. svensken har hatt sin beste sesong som friidrettsutøver, og startet 2024 med et rekordskred. mye takket være norsk treningsregime. du kan lese mer om almgrens vei mot toppsjiktet av mellomdistansene her.

  Jæger har tatt det vanskelige valget – løper 400 meter i OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:11.38)
  det har vært knyttet stor spenning til hvilken distanse henriette jæger (21) skulle velge å gå for i sommerens ol i paris. valget har stått mellom 200 meter og 400 meter for friidrettsutøveren. nå har valget falt på 400 meter. det bekrefter mor og trener unn merete lie jæger til nrk. under em i friidrett i juni konkurrerte jæger på 200 meter, og endte til slutt på fjerdeplass. under nm i sandnes løp sprinteren begge distansene, hvor hun tok nm-gull i begge finalene. i sandnes bekreftet hun og treneren at de ville velge den øvelsen der de anså sjansen for finale som størst. i tillegg skal jæger løpe 4x400 meter stafett for norge i ol. jæger ble tatt ut til ol i dag. her kan du se resten av det siste uttaket.

  Sparking av AaFK-trener går til retten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:16.19)
  aalesunds sparking av tidligere trener christian johnsen blir en sivilsak i retten. det bekrefter aafks styreleder gunnar haagensen på en pressekonferanse tirsdag. – vi har mottatt en stevning. vi har forsøkt å bli enige og prøvd å stå i det, men til slutt var ikke det mulig lenger, sier haagensen. styrelederen bekrefter at det blir en sivilsak som skal opp for domstolen, men er selvsikker på at aalesund har opptrådt riktig i saken. – vi har kjørt en såpass grundig prosess at jeg tror det skal gå bra. i utgangspunktet tror jeg at det vi har kontraktfestet burde stå seg, forteller haagensen. christian johnsen ble ansatt som aalesund-trener i juni i fjor, men klarte ikke å berge plassen i eliteserien. denne sesongen slet laget under johnsens ledelse og er nede på nest siste plass med bare ni poeng etter 14 spilte kamper. kjetil rekdal ble søndag bekreftet som ny trener i aafk. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »