Hovedsiden

Liten annonse  Deschamps sparer spillere i siste puljekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 27. november 2022 KL:09.27)
  frankrike-trener didier deschamps bekrefter at han vil la noen spillere hvile mot tunisia i siste puljekamp i vm. det kan gi dansk hodebry. danmark er avhengige av at det slår australia, samt at tunisia ikke vinner over frankrike for å avansere til åttedelsfinale. frankrike er sikret videre spill, og det skal godt gjøres om de ikke også vinner gruppen. derfor ønsker deschamps å spare spillere i kampen onsdag. han vil likevel ikke avsløre hvem det blir. – ja, men ikke spør meg hvem det blir. det er en fordel å vinne de to første kampene, sier han, ifølge ekstra bladet. (ntb)
  Brasil holder pusten for Neymar-skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:23.09)
  etter at brasil hadde gått opp i en 2-0-ledelse mot serbia ble neymar taklet tøft av nikola milenkovic. neymar prøvde å spille videre, men måtte til slutt kaste inn håndkle. på pressekonferansen etter kampen bekrefter brasil at neymar har pådratt seg en skade i ankelen. – neymar fikk en slagskade på høyre ankel. vi begynte med behandling med en gang. vi må vente 24 til 48 timer for å få et klarere bilde av skaden, forklarte brasils landslagslege. videre forklarte legen at neymar kjente smerter umiddelbart etter taklinga, men valgte å prøve å fortsette å spille. – det må vi ta med i vurderinga når vi ser på ankelen i morgen, avsluttet landslagslegen. senere fikk landslagssjef tite spørsmål om hvem som kom til å erstatte neymar om han ikke kan spille mer dette mesterskapet. – vi tror at neymar vil kunne spille videre i vm, svarte tite. det vil ikke være første gang neymar blir skadet i vm. på hjemmebane i 2014 fikk han en ryggskade i kvartfinalen mot colombia. han mistet neste kamp, som endte i et 7-1 nederlag mot tyskland.
  Gladmelding for Haaland – sjefen forlenget kontrakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:11.02)
  pep guardiola har forlenget kontrakten med manchester city med to år. det bekrefter klubben i en pressemelding. spanjolens kontrakt strekker seg nå til sommeren 2025. det er trolig godt nytt for erling braut haaland. det var guardiola som hentet ham til klubben i sommer, og siden har nordmannen fått tillit som de lyseblås førstevalg på topp.
  klubben bekrefter: glazers åpner for å selge manchester united

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:20.35)
  manchester uniteds eiere, glazer-familien, åpner for å selge klubben. de bekrefter klubben i en pressemelding tirsdag kveld. united skriver at styret vurderer strategiske alternativer, som inkluderer nye investeringer i klubben og muligheten for å selge til nye eiere. «prosessen er igangsatt for å øke klubbens vekst, med mål om å posisjonere klubben til å dra nytte av muligheter både på banen og kommensielt», skriver united. glazer-familien har også uttalt seg om saken. – gjennom denne prosessen vil vi fokusere fullt ut på å gjøre det beste for fansen og aksjonærene, sier avram glazer og joel glazer. de vil imidlertid ikke garantere at denne prosessen vil føre til et salg. ifølge sky news har eierne bedt om råd fra banker i prosessen. det kan altså føre til nye økonomiske samarbeidspartnere eller et fullstendig salg. «de røde djevlene» har vært eid av glazer-familien i 17 år. de kjøpte klubben i 2005 for 790 millioner pund, i underkant av én milliard kroner, hovedsaklig ved hjelp av lån. et salg av en mindre del av klubben kan bli brukt til å renovere manchester uniteds hjemmebane, old trafford, skriver sky news. manchester united-supportere har lenge demonstrert mot eierne, og ønsket dem ut av klubben. klubben har ikke vunnet premier league siden 2013, og har gjennom mange år sett sportslig nedtur siden storhetstiden under sir alex ferguson. tidligere tirsdag kveld annonserte manchester united at cristiano ronaldo er ferdig i klubben.

  lambo bekrefter at rebellen kommer til neste år

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:19.33)
  en lamborghini sportsbil født for grusen? jepp, hils på sterrato, som trives like godt på sanden som på asfalten. det er lenge siden lamborghini var et rent sportsbilmerke. for den rasende oksen har kopierte suksessoppskriften til konsernkamerat porsche og introdusert en suv. en ganske så vill en. allerede i begynnelse av 2018 kunne lambo presentere […] innlegget lambo bekrefter at rebellen kommer til neste år dukket først opp på bil24.no.  Sponsor trekker seg etter Tysklands armbind-helomvending

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:11.57)
  den tyske dagligvarekjeden rewe avslutter sponsoravtalen med det tyske fotballforbundet etter at det ble kjent at de tyske spillerne likevel ikke vil bære regnbuearmbindet i vm. det bekrefter administrerende direktør lionel souque, ifølge der spiegel. – vi står for mangfold – og fotball er også mangfold, sier souque. – fifas skandaløse holdning er absolutt uakseptabel for meg som administrerende direktør i et mangfoldig selskap og som fotballfan, fortsetter han. tyskland var én av syv nasjoner som planla å bruke regnbuearmbind under vm. nasjonenes forbund trakk seg etter fifa truet med sportslige sanksjoner ved bruk av armbindet.

  Aamodt i Narvik 2029-styret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:10.56)
  kjetil andré aamodt bekrefter til nrk at han går inn i styret som jobber for å få alpin-vm til narvik i 2029 – jeg ønsker å ta del i styret fordi jeg først og fremst er glad i sporten, og fordi det vil være bra for norge å få et mesterskap hit. selv om vi som nasjon har tatt 25 vm-gull og 62 medaljer i vm, har vi aldri hatt mesterskapet her, sier aamodt. den tidligere alpinisten er selv svært begeistret og imponert over forholdene i narvik. – det er spektakulære forhold, og de har en utrolig kul utforløype. det er absolutt et mesterskap verdig, sier aamodt. han tror det er en stor mulighet for at narvik og norge får alpin-vm i 2029. – jeg ønsker å hjelpe til. jeg har et navn innenfor, og føler jeg har noe å bidra med, avslutter den tidligere alpinisten.

  Hoseth blir hovedtrener for færøysk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:19.26)
  magne hoseth blir ny hovedtrener for den færøyske fotballklubben kí klaksvík. det bekrefter klubben selv på twitter. de skriver at han har signert for de to kommende sesongene. hoseth har vært assistenttrener for kristiansund siden januar 2020.

  Belgia må endre bortedrakt i VM etter Fifa-reaksjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:17.33)
  det belgiske fotballandslagets bortedrakt inneholder regnbuefargene og ordet «kjærlighet». den får de ikke lov å bruke under qatar-vm. det er det internasjonale fotballforbundet (fifa) som har satt ned foten. det bekrefter den belgiske fotballtoppen peter bossaert i et intervju med avisen het nieuwsblad. han sier at drakten, som er utformet i samarbeid med utstyrsprodusenten adidas, må endres og tilpasses fifas ønsker. – ordet «kjærlighet» må tas vekk, sier bossaert. – det er trist, men fifa gir oss ikke noe valg. resten av utstyret forblir uendret, fortsetter han. i de tre gruppekampene i vm er det ventet at belgia kan bruke sin sedvanlige røde hjemmedrakt.

  Logan Sargeant tar førersetet ved siden av Alex Albon i 2023

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:15.06)
  williams racing bekrefter at logan sargeant vil få hevde seg i formel 1 neste år, skriver formula 1 i en pressemelding. 21-åringen fikk en fjerdeplass i årets formel 2-mesterskap, og sikret seg dermed en superlisens og plass i formel 1. han blir den første amerikanske føreren siden alexander rossi i 2015.

  Medier: Billettrøbbel før England-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:13.51)
  det har oppstått billettkaos før vm-kampen mellom iran og england. flere skal ha problemer med appen som gir tilgang til billettene. video fra the times-journalist matt lawton viser hundrevis av fans som sliter med å komme seg inn på stadion. bilder viser også at det er ganske tomme tribuner kort tid før kampstart. supportere forteller til tv 2 at billettene deres ikke lenger var tilgjengelige der i morges, og at de har måttet reise til sentrum for å få printet ut billettene fysisk på et offisielt fifa-område. dette har ført til store køer utenfor khalifa international stadium. fifa bekrefter problemene i en kort pressemelding: – noen tilskuere opplever problemer med å få tilgang til fifas billett-app. fifa jobber med å løse problemene, heter det. – i mellomtiden kan fans som ikke får tilgang til billetten på mobil sjekke e-posten de registrerte seg med for å få ytterligere instruksjoner.

  Klæbos fysio vil komme tilbake

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:11.54)
  den amerikanske fysioterapeuten til johannes høsflot klæbo bekrefter at de jobber for at hun skal komme tilbake til europa og fortsette behandlingen utover vinteren. – vi har en lang vei igjen, men vi er i riktig retning. vevet hans blir mer og mer anvendelig, og jeg er sikker på at ved å avvikle vevet og forbedre fleksibiliteten vil han bare fortsette å bli sterkere, forteller megan stowe til nrk. – du drar tilbake til statene denne uka, vil samarbeidet fortsette? – jeg tror det. hvis de vil at jeg skal komme tilbake, så vil jeg det. vi jobber med detaljene rundt tidspunktet, sier hun. klæbo fikk testet formen under sesongåpningen på beitostølen, og stakk av med to seiere etter skadeoppholdet. – jeg føler jeg har fått gode svar nå. vi er på et riktig sted, og må bare fortsette å ivareta der, sier han. verdenseneren pådro seg en hamstringskade i juli, og kom i kontakt med megan stowe under et høydeopphold i park city tidligere i høst. deretter hentet de henne inn til den påfølgende høydesamlingen i italienske livigno. nå drar hun tilbake til statene.

  Gjenopptar dagbøter på 1,2 millioner mot spillselskap

  Kilde: NRKbeta | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:10.37)
  lotteritilsynet gjenopptar dagbøter på 1,2 millioner i dagbøter til eieren av flere pengespill. saken oppdateres mandag publiserte kindred en pressemelding om at lotteritilsynet gjenopptar sine dagbøter mot selskapet. kindred eier populære pengespill som maria casino, unibet, og storspiller. lotteritilsynets vedtak er rettet mot trannel som igjen er eid av kindred. lotteritilsynet bekrefter til nrk at […]

  Slik skal NIF øke frivilligheten i idretten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:10.22)
  norges idrettsforbund (nif) lanserer en ny kampanje for å rekruttere nye frivillige til idretten og få aktive utøvere tilbake igjen etter koronaperioden. en undersøkelse gjennomført av yougov for nif, viser at egenverdi, personlig utvikling og plikt som følge av barns deltakelse, oppgis som de viktigste årsakene til at folk blir frivillige i idretten. – undersøkelsen bekrefter betydningen av den sosiale dimensjonen ved å delta i idrettsfellesskapet. samtidig er det lite tvil om at engasjementet også bidrar til personlig utvikling for den enkelte, sier idrettspresident berit kjøll. 1000 personer har blitt spurt i undersøkelsen. 39 prosent svarer at frivillig innsats har en egen verdi. 36 prosent svarer at engasjementet oppleves som plikt. – innsatsen skal ikke oppleves som press, og man skal heller ikke få dårlig samvittighet hvis man ikke har anledning til å delta. det skal være lystbetont å engasjere seg i idrettsfellesskapet, sier kjøll. frafall i idretten ble en utfordring under koronapandemien. nif har satt i gang kampanjen med blant annet en rekrutteringsfilm og informasjon om hvordan man blir frivillig. flere kjente idrettspersonligheter har spilt inn videoer, blant dem freddy dos santos og karoline dyhre breivang. – vi er naturligvis bekymret over frafallet som følge av pandemien og spesielt blant ungdom. samtidig håper jeg at mange av dem vil ønske å komme tilbake når vi nå skal gi dem en vennlig påminnelse om det unike fellesskapet og mestringsarenaen man blir en del av gjennom sin deltakelse i idretten, sier idrettspresidenten. (©ntb)


  Formel tar grep for større mangfold – lanserer ny serie

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:20.49)
  formel 1 ønsker å få flere kvinner inn i sporten og annonserer en ny «divisjon» som utelukkende skal ha kvinnelige førere. det bekrefter formel 1 på sin nettside. den nye serien har fått navnet «f1 academy» og vil starte opp i 2023. f1 academy skal bestå av fem lag, som nå er drevet av formel 2- og formel 3-lag, hvor hvert lag skal ha tre kvinnelige førere med i løpene. totalt vil det være 15 førere i serien. – alle skal ha muligheten til å følge drømmene sine og oppnå potensialet sitt, og formel 1 ønsker å sikre at vi gjør alt vi kan for å skape større mangfold og plasser inn i denne utrolige sporten, sa formel 1-president og administrerende direktør stefano domenicali. den første sesongen vil bestå av sju arrangementer med tre løp hver, totalt 21 løp. i tillegg vil det arrangeres 15 dager med offisiell testing. serien kommer som et tillegg til w series, som er et internasjonalt mesterskap i formelracing for kvinner. seriens startet i 2019 og besto av 20 førere, som kjørte seks løp. (©ntb)

  Barca-talent hentes til Qatar etter spansk skadetrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:18.15)
  barcelonas alejandro balde har blitt kalt inn til spanias vm-tropp etter valencia-backen josé gayà pådro seg en ankelskade, det skriver ntb. det spanske fotballforbundet bekrefter innhentingen på twitter. kun få dager før mesterskapet sparkes i gang pådro gaya seg en ankelskade som holder han ute av vm. den spanske landslagssjefen luis enrique valgte derfor å hente inn balde som venstreback-erstatter. barcelona-talentet har aldri spilt en a-landskamp for spania. han har derimot spilt på u-16 landslaget og vært fast inventar i barcelonas startellever denne sesongen hvor han har imponert stort. spania tilhører gruppe e i vm sammen med tyskland, japan og costa rica, og spiller sin første kamp mot sistnevnte lag 23. november.
  Bekreftet: Qatar stenger ølkranene på VM-stadionene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:10.34)
  ifølge new york times legger vertsnasjonen qatar press på fifa, og strammer inn reglene for ølservering på de åtte vm-stadionene. dette bare 48 timer før avspark. seinere fredag bekrefter fifa at det stemmer. det skriver de i en pressemelding. the times meldte først at begge parter diskuterte temaet, og at de har godtatt å flytte budweiser sine boder i doha til mindre synlige plasser. budweiser er en av fifas hovedsponsorer, og har enerett på ølserveringen på de åtte stadionene. qatar praktiserer strenge alkoholregler. det har stort sett kun blitt tilbudt på et par hoteller i doha. kun de med vip-losjer vil kunne drikke alkoholvarer. for vanlige supportere vil det være mulig å kjøpe alkohol i fan-parkene i doha.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »