Hovedsiden

Liten annonse

  Gladmelding i natt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:03.48)
  arsenal-trener mikel arteta fikk meldingen han ønsket seg fra martin ødegaard. det bekreftet han på en pressekonferanse. først scoret ødegaard. så klemte han til med kjæresten helene spilling.


  Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:14.20)
  liverpool-keper alisson becker og den brasilianske angrepsspilleren diogo jota er begge ute i flere uker. det bekreftet liverpool-manager jürgen klopp på onsdagens pressekonferanse. – begge er ute. med alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa klopp. – diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. vi må se, fortsatte han. (ntb)

  Kristiansund-Bryne blir ikke flyttet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:19.22)
  kvalifiseringskampen mellom kristiansund og bryne går som planlagt på nordmøre stadion onsdag. det er klart etter en befaring av banen, melder tv 2. kanalen får det bekreftet av kbks daglig leder kjetil thorsen. oppgjøret er en del av kvalifiseringen til eliteserien. bryne fikk i helgen walkover etter at kampen mot start aldri ble spilt. årsaken var at start for å spare penger ikke hadde skrudd på undervarmen, og det gjorde banen i kristiansand for hard å spille på. kbk har slitt med å få undervarmen til å fungere under hele banen, men det fører ikke til flytting av onsdagens kamp. underlaget ble godkjent av kampdommer marius lien kvelden før avspark. – dette var godt for oss. da får vi hjemmepublikum i ryggen. dette var det alle ønsket, og nå ser vi fram til å ha fokus kun på kampen, sier kristiansund-trener amund skiri til tv 2. tidligere tirsdag skrev tidens krav at kristiansund har jobbet på spreng for å få kunstgresset klart i tide.

  Landslagsspiller i ishockey brakk tommelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.35)
  frisk askers michael haga brakk tommelen under trening og ventes tilbake først i slutten av januar. den tidligere utenlandsproffen haga har ikke fått den starten han ønsket seg etter returen til frisk asker. han har nå skadet tommelen på trening. undersøkelser viser at den er brukket, får tv 2 bekreftet av frisk askers sportssjef vidar wold. haga skal opereres onsdag, og med en forventet normal progresjon vil han være tilbake i januar-februar. – er det verre enn fryktet, må vi se på en løsning, men vi håper han er tilbake da. michael er en av de spillerne som driver det offensive hos oss. dette er en strek i regninga for oss. nå har vi for en lengre periode mistet de to (haga og felix girard) som skulle være lokomotivet i vårt angrepsspill. men vi er blitt vant til skader i frisk. vi skal stå godt i det, sier wold. roy johansens mannskap har slitt i innledningen på sesongen med skader på en rekke nøkkelspillere. det er blitt bare 21 poeng på 19 kamper. frisk er 33 poeng bak serieleder vålerenga. (©ntb)

  Fotballprofilen Rune Almenning Jarstein legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:09.16)
  den mangeårige landslagskeeperen rune almenning jarstein avslutter fotballkarrieren. det opplyser han i et innlegg på instagram tirsdag. veteranen har spilt for odd, rosenborg og viking i norsk fotball. i perioden til 2014 til 2023 spilte han hertha berlin. oppholdet i den tyske klubben endte imidlertid i en langvarig arbeidstvist. «dette var ikke en enkel beslutning å ta, og ikke det jeg egentlig ville. men etter to vanskelige år, tror jeg at å legge opp er det rette å gjøre. jeg elsker fotballen så mye», skriver jarstein. «å ha privilegiet av å spille med og mot så mange fantastiske spillere i stadioner som i eliteserien, bundesliga og med landslaget, var utenfor mine villeste drømmer. jeg har mange gode minner jeg aldri vil glemme», legger han til. jarstein har spilt 72 landskamper for norge. nå er det bekreftet at 39-åringen gir seg.

  Bluss traff barn under Brann-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.57)
  politiet fikk kontroll på en person etter at det ble kastet bluss på tribunene under eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag. bergens tidende og bergensavisen får episoden, som skjedde etter 27 minutter, bekreftet av operasjonsleder knut dahl-michelsen. – noen har blitt truffet av bluss under kampen. blussene skal ha blitt kastet ned mot første rad, forteller dahl-michelsen til ba. blant annet ble to voksne og tre barn truffet, men det oppsto ikke personskade. hendelsen skjedde på en av hjemmeseksjonene på brann stadion. – ingen personskader heldigvis, men klær skal ha fått brannskader. politiet fikk i etterkant kontroll på en person, som ble bortvist fra stadion. (ntb)
  Hermoso skal vitne for domstol etter kysseskandalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.43)
  den spanske fotballstjernen jennifer hermoso er innkalt for å vitne i kysseskandale-saken mot tidligere fotballpresident luis rubiales. det er det spanske nyhetsbyrået efe som får bekreftet at det nå er hermosos tur til å forklare seg om episoden som skapte overskrifter verden over. hermoso ble kysset på munnen av rubiales etter vm-finaleseieren mot england i australia i august. hun har avvist at kysset ble gitt med samtykke. rubiales hevder det motsatte. tre uker etter det omstridte kysset trakk rubiales seg som fotballpresident. han er i hjemlandet siktet for seksuelle overgrep og tvang og har fått forbud mot å oppholde seg innenfor 200 meter fra hermoso. nylig ble det kjent at det internasjonale fotballforbundet (fifa) har utestengt ham fra all fotball i tre år. rubiales har anket den beslutningen. det er disiplinærkomiteen som har besluttet straffen mot den tidligere presidenten. han var også visepresident i det europeiske fotballforbundet. (ntb)


  Klæbo friskmeldt og klarert for verdenscupstart i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:14.41)
  johannes høsflot klæbo (27) går verdenscupåpningen i langrenn i finske ruka. som regjerende verdenscupvinner er johannes høsflot klæbo sikret plass i verdenscupen fram til jul. de neste ukene er han ikke avhengig av å kvalifisere seg gjennom resultater i skiløypa. klæbo er ikke en del av landslaget denne sesongen. det betyr at han er avhengig av en representasjonsavtale med norges skiforbund for å stille i ruka. den signeres før rennene i finland starter fredag. etter mye om og men i de siste månedene har norges skiforbund bekreftet at klæbo kan få en slik avtale. 7. november ble det kjent at klæbo hadde blitt koronasmittet under et høydeopphold i italienske livigno. den smitten gjorde at han måtte stå over den nasjonale langrennsåpningen på beitostølen, og det førte til at avgjørelsen om start i verdenscupningåpningen ble utsatt. (ntb) her er troppen som skal gå verdenscup i ruka: kvinner sprint – fredag 24. november gulbrandsen, ingrid andréa, bardufoss og omegn il, team elon nord-norge myhrvold, mathilde, vind il skistad, kristine stavås, konnerud il stenseth, ane appelkvist, grong il svendsen, anna, tromsø sk, team elon nord-norge weng, lotta udnes, nes ski kvinner distanse 10 km klassisk – lørdag 25. november bergane, margrethe, konnerud il, equinor rekruttlandslag fosnæs, kristin austgulen, fossum if, equinor rekruttlandslag kalvå, anne kjersti, lundamo il slind, astrid øyre, oppdal il weng, heidi, il bul weng, lotta udnes, nes ski kvinner distanse 20 km fri teknikk – søndag 26. november bergane, margrethe, konnerud il, equinor rekruttlandslag fosnæs, kristin austgulen, fossum if, equinor rekruttlandslag kalvå, anne kjersti, lundamo il slind, astrid øyre, oppdal il weng, heidi, il bul weng, lotta udnes, nes ski menn sprint – fredag 24. november amundsen, harald østberg, asker sk evensen, ansgar, vind il, team elon innlandet golberg, pål, gol il jenssen, matz william - njård langrenn, team elon oslofjord klæbo, johannes høsflot, byåsen il northug, even, strindheim il taugbøl, håvard solås, lillehammer sk valnes, erik, bardufoss og omegn il menn distanse 10 km klassisk – lørdag 25. november amundsen, harald østberg, asker sk golberg, pål, gol il iversen, emil, il varden meråker klæbo, johannes høsflot, byåsen il krüger, simen hegstad, lyn ski nyenget, martin løwstrøm, lillehammer il tønseth, didrik, byåsen il valnes, erik, bardufoss og omegn il menn distanse 20 km fri teknikk – søndag 26. november amundsen, harald østberg, asker sk andersen, iver tildheim, rustad il, equinor rekruttlandslag golberg, pål, gol il klæbo, johannes høsflot, byåsen il krüger, simen hegstad, lyn ski nyenget, martin løwstrøm, lillehammer il røthe, sjur, voss il tønseth, didrik, byåsen il

  Stefan Strandberg vrakes til Skottland-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.17)
  midtstopper stefan strandberg vrakes til kampen mot skottland søndag. duoen kristoffer ajer og leo østigård får fornyet tillit i midtforsvaret. det bekreftet landslagssjef ståle solbakken til tv 2. ajer og østigård startet treningskampen mot færøyene torsdag. strandberg har vært et hett debattema etter en svak sesong med vålerenga. kampen mot skottland spilles søndag klokka 20:45.

  Martinius Stenshorne blir Formel 3-fører

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:09.59)
  det norske motorsporttalentet martinius stenshorne (17) skal neste sesong kjøre i formel 3. det bekrefter 17-åringen selv i denne ukens «viaplay motor pod», gjengitt av formel-1.no. hokksund-gutten stenshorne har de siste årene kjørt formel 4-løp før han neste sesong går opp en klasse. han vil imidlertid ennå ikke fortelle hvilket lag han skal kjøre for. vg har tidligere meldt at stenshorne etter planen skulle kjøre formel 3, men onsdag bekreftet han det altså selv. stenshorne blir den neste nordmannen etter dennis hauger som får innpass på nivå tre i formel-sirkuset. hauger debuterte i klassen i 2020 og gikk til topps året etter. 20-åringen har de to siste årene kjørt i formel 2. foran inneværende sesong skiftet han fra prema til mp motorsport. fra før er det klart at hauger skal kjøre en ny sesong for mp i formel 2. (©ntb)

  bekreftet: manchester united-direktør ferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:13.10)
  Richard Arnold trer av som administrerende direktør i fotballklubben Manchester United. Arnold ble United-direktør i februar i fjor, men er ferdig i klubben etter inneværende år, bekrefter United på sine nettsider. Arnold har vært i storklubben siden 2007 og erstattet Ed Woodward som direktør. 52-åringen har vært en viktig del i klubbens kommersielle vekst. – Det har vært et utrolig privilegium å jobbe i denne klubben de siste 16 årene, sier Arnold. Patrick Stewart, som er styremedlem og advokat i klubben, skal ha rollen på midlertidig basis.


  bekreftet: idrettsforbundet strammer inn regelverket for strømming av barn og unge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:14.09)
  Norges idrettsforbund (NIF) vil ha som hovedregel at det ikke vil bli godtatt strømming av barn og unge i breddeidretten, men åpner for at det kan bli strømmet idrettsarangementer med utøvere helt ned i 13-årsalderen. «Idrettsstyret ser med bekymring på at barn og unge i idretten i stadig større grad eksponeres for ukontrollert strømming. Idrettsstyret ser derfor behov for et tydelig og restriktivt rammeverk rundt dette», skriver styret. «Strømmeutvalget» la fredag frem anbefalelsen om å åpne for strømming i breddeidretten helt ned i 13-årsalderen, men det har altså NIF-styret stemt imot. Det skal slik NRK kjenner til være bred enighet i NIF-styret om at det ikke vil bli åpnet for. Det åpnes derimot for unntak dersom det er snakk om idrett på «høyt nivå», eller om det er gjort konkrete avveininger i enkelttilfeller.  Fire koronasmittede landslagsløpere mister langrennsåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:13.59)
  didrik tønseth, håvard solås taugbøl, sjur røthe og tiril udnes weng må stå over langrennskonkurransene på beitostølen, melder adresseavisen. det får avisen bekreftet av landslagslege ove feragen. løperne fikk nylig påvist koronaviruset. – det er besluttet at beito kommer for tidlig for dem, sier feragen. i tillegg er det usikkert om johannes høsflot klæbo, som står utenfor landslaget, stiller til nasjonal langrennsåpning på beitostølen. trønderen har også vært smittet av korona. emil iversen følte seg slapp i flere dager etter fredagens sprint i finske muonio. han tar ifølge trener trond nystad én dag om gangen. iversen er heller ikke landslagsløper. en liten skade gjør at petter northug dropper årets beito-renn. han forbereder seg i stedet til ski classics (langløp), forteller lagleder pål trøan aune i team janteloppet til adressa. den nasjonale åpningen på beitostølen sendes på nrk, og starter med sprint fredag. (ntb)

  Landslagsløpere testet positivt for covid-19 - reiser hjem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:15.27)
  langrennsløperne didrik tønseth, håvard solås taugbøl og sjur røthe må reise hjem fra finske muonio da de dessverre har testet positivt for covid, sier landslagslege ove feragen i skiforbundet langrenn, opplyser gro eide i norges skiforbund i en pressemelding. tidligere denne uka måtte sprintlandslagstrener arild monsen og fagsjef langrenn, per elias kalfoss, forlate landslagssamlingen i finske muonio. de hadde påvist korona. det bekrefter monsen overfor nrk. de norske eliteløperne er samlet i finland for å gå testrenn til helgen. neste uke starter sesongen med åpningsrenn på beitostølen. nyheten kom på samme dag som sist sesongs verdenscupvinnere, johannes høsflot klæbo og tiril udnes weng, også bekreftet covidsykdom.

  Brann-spiller ute med korsbåndsskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:08.21)
  brann-spiller rikke nygard har pådratt seg en kneskade og er ute i lengre tid. det bekrefter klubben i en pressemelding. – i går fikk rikke bekreftet at hun har pådratt seg skade i kneet som inkluderer et avrevet korsbånd, hun vil bli borte fra fotballbanen i lengre tid, skriver klubben. de sier at de nå skal jobbe for å planlegge nygards vei tilbake og støtter henne med de ressursene de har.  Mer covidtrøbbel i langrennsleiren – Monsen forlater samling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:21.02)
  sprintlandslagstrener arild monsen og fagsjef langrenn, per elias kalfoss, forlater landslagssamlingen i finske muonio. de har fått påvist korona. det bekrefter monsen overfor nrk. de norske eliteløperne er samlet i finland for å gå testrenn til helgen. neste uke starter sesongen med åpningsrenn på beitostølen. nyheten kommer på samme dag som sist sesongs verdenscupvinnere, johannes høsflot klæbo og tiril udnes weng, også bekreftet covidsykdom.

  Garnacho slipper straff etter gorilla-emoji – FA fornøyde med forklaringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:17.04)
  englands fotballforbund (fa) opplyser at manchester uniteds alejandro garnacho ikke blir straffet for innlegget om lagkamerat andré onana i sosiale medier. onana ble helten da han reddet et straffespark på overtid mot fc københavn i champions league i oktober. det fikk garnacho til å legge ut et bilde av de to sammen med en gorilla-emoji. få dager senere bekreftet hovedtrener erik ten hag at klubben var i dialog med fa, men at han ikke var bekymret for utestengelse. tirsdag ettermiddag bekrefter forbundet at garnacho slipper straff. «vi ba om spillerens forklaring som en del av etterforskningen, og han forklarte at intensjonen med gorilla-emojiene var å understreke styrken til lagkameratene, spesielt andré onana og harry maguire. vi er fornøyde med alejandro garnachos forklaring rundt konteksten, så vi vil ikke iverksette disiplinærtiltak», heter det i uttalelsen fra fa. forbundet ber likevel argentineren om å være bevisst rundt sitt eget ansvar i sosiale medier. «bruken av emojier kan bli tolket ulikt. vi kommer derfor til å ha kontakt med kick it out og spillerorganisasjonen for å diskutere ulike problemstillinger knyttet til bruken av emojier», skriver forbundet videre. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »