Hovedsiden

Liten annonse


  Utforfinalen i Saalbach avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:12.35)
  de mannlige alpinistenes verdenscupfinale i utfor i østerrikske saalbach lot seg ikke gjennomføre søndag som følge av trøbbel med traseen. det melder det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis). snøfall natt til søndag gjorde oppgaven med å preparere løypa svært krevende for arrangørene. utforrennet i østerrike skulle ha startet 11.15, men ble først skjøvet til klokken 12. deretter kom beskjeden om at man siktet seg inn på å starte klokken 12.30, før rennet ble utsatt en siste gang til 13. til slutt kom altså avlysningen. det var ingen nordmenn på startstreken i saalbach. adrien smiseth sejersted og aleksander aamodt kilde er begge skadd. værgudene har skapt trøbbel for gjennomføringen av en rekke verdenscuprenn i alpint denne vinteren. (ntb)


  Haugesund-keeper røk korsbåndet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:19.47)
  haugesund-keeper amund wichne fikk mandag den tunge beskjeden om at korsbåndet er røket og at hele sesongen sannsynligvis ryker. det skriver eliteserieklubben på sine hjemmesider. wichne pådro seg skaden under den nylig avsluttede treningsleiren i spania. mandag forelå diagnosen. 26-åringen fra mandal har røket korsbåndet og må med normal rekonvalens belage seg på seks til ni måneders fravær fra fotballen. – det er selvsagt en veldig tøff beskjed å få som fotballspiller, men amund har et så sterkt hode og en så sterk mentalitet at han garantert kommer tilbake for fullt, sier haugesunds sportslige leder eirik opedal. haugesund spiller åpningskampen i den nye eliteseriesesongen søndag 31. mars borte mot odd. (ntb)

  Toppseriekamper stoppet av været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.54)
  to av kampene i sesongåpningen i toppserien er avlyst. verken vålerenga-stabæk eller kolbotn-røa blir spilt i oslo lørdag grunnet uværet som herjer på østlandet. kolbotn bekrefter utsettelsen på instagram lørdag ettermiddag. den nyopprykkede klubben skriver at de skal komme med mer info, og har lagt ut flere videoer som viser at banen er dekket av snø. kampen skulle i utgangspunktet startet klokken 15:00 på grorud stadion i oslo. regjerende mester vålerenga skulle tatt imot stabæk til samme tidspunkt, men en drøy halvtime før kampstart kom beskjeden om at kampen ikke lar seg gjennomføre. resten av kampene i den første serierunden skal gå som planlagt. se lsk kvinner mot brann på nrk2 fra klokken 16:30.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »