Hovedsiden

Liten annonse


  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)  NTNUI med historisk seier i Tiomila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.18)
  ntnuis herrelag vant søndag morgen orienteringsklassikeren tiomila for første gang. – det er fantastisk. jeg kan nesten ikke beskrive følelsen, sa elias jonsson etter å ha løpt ntnui inn til seier. ntnuis ankermann fikk gå ut i ledelse på den siste etappen med drøye to minutter ned til finske tamperen pyrintö. han hadde også med seg ulrik astrup arnesen, oskar edvardsson, mats eidsmo, sander arntzen, hans petter mathisen, anders vestøl, isak jonsson og eirik langedal breivik på laget. i kvinneklassen ble det 3.-plass til norske nydalens sk. det var de svært så fornøyd med til tross for at det ble seier sist år. (ntb)

  Tilbakevises av egen sjåfør

  Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:04.21)
  mens en talsperson for prins harry og hertuginne meghan hevdet at de var i en «nær katastrofal» biljakt med paparazzier, har både new york-politiet og sjåføren som kjørte dem en ganske annerledes beskrivelse av det som skjedde.  Manchester City-eierne kjøper brasiliansk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:08.55)
  city football group (cfg) har kjøpt seg inn i den brasilianske klubben bahia. de håper å kunne hjelpe brasiliansk fotball til å vokse finansielt. det er bbc som melder om kjøpet. de skal ha kjøpt 90 prosent av aksjene. bahia blir dermed den 13. klubben i manchester city-eiernes portefølje. klubben spiller på øverste nivå i brasil og vant ligaen sist i 1988. – i brasil er fotballen den største idretten, men den har ikke utviklet seg økonomisk som den burde ha gjort. slik som skjedde i europa for 20 år siden, sier cfg-sjef ferran soriano ifølge bbc. han beskriver kjøpet som et langtidsprosjekt. klubben har ikke vært høyere enn 8.-plass i den brasilianske serien siden 2001. (ntb)
  Trondsens straff forkastet – får spille neste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:15.07)
  ifk göteborg-spiller anders trondsen får komme tilbake på banen etter at ankeutvalget i sveriges fotballforbund strøk det røde kortet han fikk i april. trondsen ble utvist åtte minutter på overtid i kampen mot djurgården sent i april. dommeren mente at nordmannen rettet albuen mot sin motstander og viste ut trondsen. det førte til at han fikk to kampers utestengelse og sto over mot ifk norrköping 1. mai. ifk anket straffen til trondsen, og onsdag opplyser disiplinærnemnda i svensk fotball at trondsen er tilgjengelig til torsdagens kamp mot degerfors, ifølge fotbollskanalen. «anders trondsen har uttalt at han ikke mente å slå motstanderen med armen, og hans beskrivelse underbygges av tv-bildene fra hendelsen», skriver utvalget i uttalelsen. de skriver videre at dommeren også har kommet til samme konklusjon etter å ha sett bildene på nytt. trondsen har en fortid i blant annet stabæk, rosenborg og sarpsborg. han står med fire landskamper for norge. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »