Hovedsiden

Liten annonse

  Smiseth Sejersted falt på trening: – Fullstendig krise

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.26)
  under utfortrening på kvitfjell fredag falt adrian smiseth sejersted. det ble tilkalt helikopter på stedet, men det skal ikke ha vært så alvorlig at han ble fløyet til legesjekk. istedenfor ble sejersted fraktet med scooter til hotellet før han ble kjørt i ambulanse til lillehammer for legesjekk. sportssjef for alpint claus ryste sier følgende til nrk: – nå har vi doktoren vår og fysioterapeuten vår på stedet. vi prøver å få han transportert til lillehammer for en sjekk. det er ofte fulle av adrenalin disse utøverne når noe sånt skjer. videre sier ryste at sejersted skal ha det bra etter forholdene, og han beskriver smellen som stor. – det er viktig å få sjekket alt. han har smerte i armen foreløpig, så etter forholdene gikk det sånt sett bra. det var jo en stor krasj. det er det han klager over nå. nrks alpinekspert lars elton myhre var tilstede på kvitfjell og så fallet til sejersted, og sier det ikke ser lovende ut. – det der er ikke et fall du reiste deg opp ifra og er på ski igjen i morgen. det så ikke bra ut. – det er fullstendig krise for det norske fartslaget, som er lite og var i inngangen til sesongen, fortsetter myhre. til helga skal herrene kjøre både utfor og super-g på norsk snø.

  Smiseth Sejersted falt på trening – har det bra etter forholdene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:12.26)
  under utfortrening på kvitfjell fredag falt adrian smiseth sejersted. det ble tilkalt helikopter på stedet, men det skal ikke ha vært så alvorlig at han ble fløyet til legesjekk. istedenfor ble sejersted fraktet med scooter til hotellet før han ble kjørt i ambulanse til lillehammer for legesjekk. sportssjef for alpint claus ryste sier følgende til nrk: – nå har vi doktoren vår og fysioterapeuten vår på stedet. vi prøver å få han transportert til lillehammer for en sjekk. det er ofte fulle av adrenalin disse utøverne når noe sånt skjer. videre sier ryste at sejersted skal ha det bra etter forholdene, og han beskriver smellen som stor. – det er viktig å få sjekket alt. han har smerte i armen foreløpig, så etter forholdene gikk det sånt sett bra. det var jo en stor krasj. det er det han klager over nå. bilder fra ntb viser at sejersted ble støttet av sikkerhetspersonell da han kom seg på beina etter fallet. de samme bildene viser at 29-åringen ikke gikk langt før han satte seg ned utenfor løypa. til helga skal herrene kjøre både utfor og super-g på norsk snø.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »