Hovedsiden

Liten annonse
  NFF offentliggjør lønn – så mye tjener Riise og Solbakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:12.44)
  det gjør de i en pressemelding. «ståle solbakken inngikk avtale med nff i 2020 om en årslønn på fem millioner kroner med mulighet for bonusutbetalinger på inntil en million kroner avhengig av hva kampresultatene», skriver dem om solbakkens lønn. nrk har skrevet flere saker denne uken som har omtalt tematikken. om lønna til hege riise, skriver fotballforbundet følgende: «når nff denne måneden skulle ansette ny landslagssjef for kvinnene, ønsket nåværende styre å løfte lønnen. styret besluttet derfor å legge lønnen på samme nivå som virksomhetens øverste valgte leder (president), en årslønn på 1 670 000 kroner.» – jeg er godt fornøyd med lønnen jeg ble tilbudt. det er en god lønn som reflekterer at jeg er sjefen for ett av flaggskipene i norsk fotball. jeg lever godt med at ståle tjener mer enn meg, sier riise.

  Eikeris doublekamp utsatt av regn – spilles onsdag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:18.03)
  ulrikke eikeri og makkeren timea babos ventet forgjeves på å spille sin 1.-rundekamp i doubleturneringen i warszawa. regn sørget for å utsette den til onsdag. eikeri og ungarske babos skal møte det polsk-tsjekkiske paret maja chwalinska og jesika maleckova i 1. runde i wta-turneringen. de var oppsatt i fjerde kamp på sin bane, men regnvær i den polske hovedstaden satte en stopper for videre spill tirsdag ettermiddag. da sto det 3-3 i 2. sett i tredje kamp på bane 2. regnet varte lenge nok til at arrangøren besluttet å sende spillerne hjem for dagen. onsdag er det meldt bedre vær i warszawa. (ntb)

  OL-endring i friidretten – innfører oppsamlingsheat

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. juli 2022 KL:10.29)
  et nytt konkurranseformat for distanser fra 200 til 1500 meter tas i bruk i paris-ol i 2024. utøverne får en ekstra sjanse hvis de feiler i kvalifiseringen. det internasjonale friidrettsforbundet (wa) har besluttet å innføre oppsamlingsheat på de nevnte løpedistansene. endringen gjelder også hekkøvelsene. i praksis betyr det at alle som ikke tar seg til semifinale på plassering i forsøksheatene, får en ny mulighet og er sikret minst to løp i ol. grepet erstatter dagens ordning der utøvere bak de beste kan ta seg videre på tid. – vi mener dette er en innovasjon. det gjør det enklere for utøverne å forholde seg til, og det vil bygge opp forventninger hos tilhengerne og kringkasterne. oppsamlingsheat vil gi sporten mer synlighet i ol, sier wa-president sebastian coe. det blir ikke oppsamlingsheat på 100 meter siden øvelsen allerede har to kvalifiseringsrunder før semifinalene. tidsskjemaet for friidretten er ikke spikret, men paris-ol i sin helhet varer fra 26. juli til 11. august 2024. jakob ingebrigtsen (1500 m) og karsten warholm (400 m hekk) vil være tittelforsvarere om de stiller til start. (ntb)

  Astana utestenger stjernerytter – spanske politikilder avviser kobling til narkotikasmugling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:11.36)
  colombias sykkelprofil miguel ángel lópez er midlertidig suspendert av astana. årsaken er medieoppslag i spania som knyttet ham til en kontroversiell lege. astana opplyste om utestengelsen på twitter fredag formiddag. der skrev laget at meldingene fra spania kom overraskende. «i øyeblikket har vi ingen detaljer. laget har besluttet å suspendere miguel ángel lópez fra enhver aktivitet inntil alle omstendigheter i saken er avklart», sto det i uttalelsen. reaksjonen kom etter at det spanske nettstedet circlo21 meldte at lópez var under politietterforskning for mulige forbindelser til den omstridte legen marcos maynar, som for tiden granskes for narkotikasmugling og hvitvasking av penger. påstanden ble satt opp mot bilder som viste astana-rytteren i møte med spansk politi på flyplassen i madrid. – det var en rutinesjekk av bagasjen. han er ikke under etterforskning, sier en ikke navngitt politikilde til nyhetsbyrået afp. 28 år gamle lópez har tidligere vært involvert i «maynar-saken» med status som vitne. klatrespesialisten har flere meritter å vise til. i 2020 vant han blant annet den 17. etappen i tour de france. en skade holdt lópez unna årets tour-utgave. (ntb)

  Astana utestenger stjernerytter – etterforskes av spansk politi

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:11.36)
  colombias sykkelprofil miguel ángel lópez er midlertidig suspendert av astana. årsaken er medieoppslag i spania som knytter ham til en kontroversiell lege. astana opplyser om utestengelsen på twitter. der skriver laget at meldingene fra spania kom overraskende. «i øyeblikket har vi ingen detaljer. laget har besluttet å suspendere miguel ángel lópez fra enhver aktivitet inntil alle omstendigheter i saken er avklart», står det i uttalelsen. ifølge det spanske nettstedet circlo21 ble lópez møtt av spansk politi da han landet i madrid etter en flyreise fra colombia. han etterforskes for mulige forbindelser til den omstridte legen marcos maynar, som for tiden granskes for narkotikasmugling og hvitvasking av penger. lópez har allerede vært involvert i «maynar-saken», men politiet har endret statusen hans fra «vitne» til «under etterforskning». bakgrunnen er at 28-åringen undersøkes for å ha distribuert medisiner som ikke er godkjent i spania, skriver velonews. klatrespesialisten har flere meritter å vise til. i 2020 vant han blant annet den 17. etappen i tour de france. en skade holdt lópez unna årets tour-utgave. (ntb)  EM-arrangøren frykter hete – endrer reglene for publikum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. juli 2022 KL:15.35)
  varsel om hetebølge har ført til at arrangøren av fotball-em for kvinner endrer reglene. publikum får nå lov å ta med vannflasker inn på stadion. det ble besluttet mandag ettermiddag og formidlet gjennom turneringens app. tillatelsen gjelder bare for gjennomsiktige plastflasker på inntil en halv liter, og det gjelder i første omgang for resten av gruppespillet. det er meldt uvanlig varmt vær over store deler av england den neste tiden. i brighton er det pent sommervær, men foreløpig ingen hetebølge. yr melder om maksimumstemperatur på 25 grader mandag. ved avspark mellom england og norge vil det være 22 grader ved kamparenaen i falmer litt utenfor byen. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »