Hovedsiden

Liten annonse
  Verdens første «Super Tourer»

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (lørdag 27. mai 2023 KL:10.29)
  vi kjenner til uttrykket gt, grand tourer, men hva med st? vel, det står for super tourer, som den nye aston martin db12 blir kalt. ok, vi vet at forkortelser kan ha flere betydninger. selv gt er ikke gitt, for det kan også vise til gran turismo, den italienske benevnelsen. og det finnes allerede st […] innlegget verdens første «super tourer» dukket først opp på bil24.no.
  Frankrike, Østerrike og Portugal venter for Norge i nasjonsligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:14.07)
  det norske fotballandslaget har havnet i gruppe a2 med frankrike, østerrike og portugal i tidenes første nasjonsliga for kvinner. det ble klart under trekningen til det europeiske fotballforbundet (uefa) i sveitsiske nyon tirsdag. – det er en tøff gruppe, slår landslagssjef hege riise fast overfor ntb. norge var på seedingsnivå to i a-divisjonen og kunne dermed ikke trekke spania, nederland og danmark. de åtte beste nasjonene i a-divisjonen i kvalifiseringen går til em-sluttspillet i 2025. de fire vinnerne av a-divisjonen møtes i et sluttspill. nasjonsligaen vil hvert fjerde år også ha betydning for hvilke tre land fra europa som får delta i ol. den første utgaven av turneringen avgjør hvilke to nasjoner, ved siden av ol-arrangør frankrike, som får delta i sommerlekene i 2024. de to første kampene spilles i perioden 20. til 26. september. før det skal hege riises utvalgte spille vm i australia og new zealand. mesterskapet varer fra 20. juli til 20. august.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »