Hovedsiden

Liten annonse

  Skuffende start for Viktor Hovland i The Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 18. juli 2024 KL:16.28)
  viktor hovland startet jakten på sitt første major-trofé torsdag formiddag, men krevende bunkere og guffent vær ga nordmannen en tøff åpning. i pøsende regnvær og kraftige vindkast startet hovland årets siste major-turnering på royal troon-banen i skottland. nordmannen gikk runden på fire slag over par. det holdt til en delt 84.-plass på tidspunktet hovland gjorde seg ferdig. åpningsrunden startet godt for ekeberg-gutten, som gikk de første to hullene på par, før han fulgte opp med en birdie på sitt tredje hull. dessverre for hovland fikk han bunkerproblemer på hull nummer fem og åtte. de dype sandbunkerne i skottland presset ham til å bruke flere slag, hvilket resulterte i bogey på de to hullene. på de to påfølgende hullene fortsatt problemene for hovland, og etter ti spilte hull, lå han tre slag over par. de siste åtte hullene endte med én bogey og sju hull på par. det norske golfesset gikk sin førsterunde sammen med turneringens regjerende mester brian harman, som vant turneringen i fjorårets utgave med seks slag. spillepartneren gikk runden på to slag over par. da hovland var ferdigspilt ledet amerikanske justin thomas med tre slag under par i den britiske the open-turneringen, men resten av feltet er ikke ferdigspilt. (ntb)


  Formel 1: Magnussen forlater Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 18. juli 2024 KL:10.05)
  formel 1-fører kevin magnussen kommer til å forlate haas når sesongen er over. erstatteren er allerede klar. – jeg forlater haas etter sesongen, bekrefter magnussen på sin instagram-konto. det er allerede kjent at det 19 år gamle talentet oliver bearman tar over ett av haas-setene neste sesong. nå er det klart at det er danske magnussen han erstatter. i mars fikk bearman prøve seg for ferrari i formel 1 i carlos sainz` fravær. da kjørte det britiske supertalentet inn til en knallsterk 7.-plass i debuten. (ntb)


  Nordås løper én engelsk mil i London – eneste norske utøver til start

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:11.54)
  narve gilje nordås skal i aksjon på én engelsk mil i diamond league-stevnet i london førstkommende lørdag. flere sterke utøvere stiller til start på distansen. det kommer fram av startlistene til stevnet i den britiske hovedstaden. i tillegg til nordås skal blant andre neil gourley (storbritannia), oliver hoare (australia) og adel mechaal (spania) løpe i london. sist uke opplyste norges friidrettsforbunds (nfif) sportssjef erlend slokvik til ntb at nordås etter planen skulle løpe 3000 meter. nå er han i stedet teste seg på én engelsk mil. nordås har ikke stilt til start i et offisielt løp på distansen så langt i år. josh kerr har årsbeste i verden med 3.45,34, satt i eugene i mai. da ble jakob ingebrigtsen nummer to. verken kerr eller ingebrigtsen er påmeldt i london. det er heller ikke karsten warholm eller henriette jæger. sistnevnte satte søndag ny norsk rekord på 400 meter i sveits, og aremark-utøveren har ol i paris som neste punkt på programmet, opplyser unn merete lie jæger til ntb. alison dos santos har stilt start i de fleste diamond league-stevnene med 400 meter hekk på programmet i år, og brasilianeren gjør ingen unntak i london. rai benjamin står i likhet med warholm over. (ntb)  britisk stjerne ferdig i tour de france – har symptomer på korona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:11.53)
  Tom Pidcock kjenner på sykdom og har blitt nødt til å trekke seg fra Tour de France. Det opplyser britens Ineos-lag på X før starten på den 14. etappen lørdag. – Han er skuffet over ikke å få være med videre. Tom kjenner på symptomer på korona og reiser nå hjem for å bli frisk, heter det i meldingen. Pidcock ble nummer to på den niende etappen i årets Tour de France. Tidligere i rittet har danske Michael Mørkøv stått av grunnet positiv koronatest. Lørdag og søndag venter svært tøffe fjelletapper. (©NTB)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »