Hovedsiden

Liten annonse  Mini-klassikeren gjenfødt som elbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:14.28)
  david brown automotive viser nå sin mini emastered, som ja, mestrer elektrisiteten. på 1950-tallet ville den britiske bilindustrien ha en liten, bensingjerrige og rimelig bil som kunne ta opp konkurransen med nærgående rivaler fra blant annet volkswagen og fiat. resultatet var en så liten bil at den ble kjent som mini, og som planen var […] innlegget mini-klassikeren gjenfødt som elbil dukket først opp på bil24.no.


  Krisestart for Tutta og Europa i Solheim Cup: – Hun har fått noe å tenke på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.58)
  suzann «tutta» pettersen måtte se elevene sine få den verst tenkelige starten på den prestisjetunge solheim cup-duellen mot usa fredag. europa ligger under 0-4. den gjeve golfturneringen ble innledet med foursomekamper fredag formiddag. der slår spillerne annenhver gang på samme ball. europa-kaptein pettersen måtte se laget sitt slite allerede i åpningen, og de fire duellene utviklet seg etter hvert til å bli det reneste marerittet. da fasiten var skrevet, hadde amerikanerne tatt alle de fire poengene. – tutta har fått noe ekstra å tenke på. det var ikke planen å være fire poeng ned, sa discovery-kommentator andreas torp. særlig overraskende var det at britiske charley hull og danske emily kristine pedersen fikk kjempetrøbbel mot amerikanerne ally ewing og cheyenne knight. hull og pedersen fikk aldri spillet til å stemme, og duellen var avgjort i amerikansk favør allerede etter 14 hull. – en fryktelig svak prestasjon av charlie hull og emily pedersen. det er ingen tvil om at én av dem, kanskje begge to, skal settes på benken til ettermiddagens runde, sa torp under discoverys sending. fredag ettermiddag fortsetter duellen i spania med fire fourballkamper. der slår de fire spillerne i hver kamp på hver sin ball, og den beste ballen fra hvert av kontinentet er tellende på de 18 hullene. (ntb)

  Kapital: Haaland første fotballspiller på 400-lista

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:07.46)
  erling braut haaland er norges 240. rikeste, skriver kapital. dermed er han også den første fotballspilleren som har tatt seg inn på 400-listen. listen er kapitals beregning av de 400 rikeste menneskene i norge. de anslår manchester citys-spissens formue til 1,8 milliarder kroner, en oppgang på om lag 800 millioner kroner fra i fjor. kapital skriver likevel at deres estimat et konservativt og begrunner det med at de ikke har innsikt i hvilke bonuser jærbuen har avtalt seg til. de har dermed heller ikke medberegnet eventuelle klausuler og bonuser han har innfridd, noe som trolig har økt formuen hans betraktelig. «etter at haaland nå har vunnet tre finaler på kort tid, og ble toppscorer i både premier league og champions league, er det liten tvil om at han har innfridd alle bonuser som må være i kontrakten til manchester city. og alle bonuser som ligger i eventuelle sponsoravtaler», skriver kapital. kapital trekker også fram at det er flere utenlandske medier som har beregnet haaland formue langt høyere. forbes har blant annet anslått formuen hans til 2,1 milliarder kroner, mens britiske daily mail mener at den ligger på 2,6 milliarder. kapitals topp seks idrettsutøvere: 1) haaland, fotball: 1,8 milliarder 2) bjørn maaseide, sandvolleyball: 1 milliard 3) bjørn dæhlie, langrenn: 800 millioner 4) viktor hovland, golf: 500 millioner 4) martin ødegaard, fotball: 500 millioner 6) casper ruud, tennis: 400 millioner (ntb)


  Kan bli ny Ødegaard-kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:15.09)
  klubbkaptein martin ødegaard har storspilt for arsenal det siste året. på fredagens pressekonferanse før premier league-kampen mot everton ble det stilt spørsmål rundt nordmannens kontrakt. ifølge arsenal-trener arteta er det nå tett dialog om en forlengelse med ødegaard. – han er kapteinen vår og er en viktig spiller for oss. vi er veldig glade for å ha ham og ønsker å ha ham over lang tid, sier mikel arteta til britiske medier. – vi er tett med agenten, og når det er bekreftet vil vi offentliggjøre det. ødegaard sin nåværende kontrakt går ut sommeren 2025.  Wall Street stiger

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:15.31)
  det britiske databrikkeselskapet arm går etter planen på børs torsdag. det er den største børsnoteringen i verden så langt i år.

  Wall Street åpner opp

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:15.31)
  det britiske databrikkeselskapet arm går etter planen på børs torsdag. det er den største børsnoteringen i verden så langt i år.  Van Dijk utestengt ytterligere en kamp etter utvisning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:17.27)
  liverpool-kaptein virgil van dijk er utestengt i ytterligere en kamp og bøtelagt 100.000 pund for «upassende oppførsel» etter utvisningen mot newcastle. det melder flere britiske medier, blant dem bbc og the times. van dijk fikk rødt kort for å felle svenske alexander isak, som var på vei gjennom i kampen i slutten av august. etterpå skjelte han ut dommer john brooks, og det er bakgrunnen for tilleggsstraffen. det betyr at nederlenderen må stå over to kamper i stedet for en. han har allerede stått over kampen mot aston villa før landslagspausen, men han får heller ikke spille bortekampen mot wolverhampton neste lørdag. boten han er ilagt tilsvarer 1,35 millioner kroner. (ntb)

  Genistrek fra Jumbo-Visma førte til soloseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:16.42)
  olav kooij hadde spurtet inn til seier på de fire første etappene i tour of britain. torsdag gikk det igjen mot en massespurt, men så kom genistreken fra jumbo-visma. wout van aert tok fronten med én kilometer igjen av etappen til felixstowe. på hjulet satt kooij, men istedenfor å følge lagkameraten, slakket kooij av på farten. ut av svingen like etter kilometersmerket fikk dermed van aert en luke og den beholdt han hele veien inn til mål. belgieren vant etappen tre sekunder foran ethan vernon fra det britiske landslaget og danny van poppel. stian fredheim ble beste nordmann på en 10. plass. i sammendraget leder nå van aert. etapperittet avsluttes søndag.  Spansk bruddseier i Vueltaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:17.25)
  hjemmehåpet jesus herrada syklet først over målstreken på den ellevte etappen av vuelta a españa onsdag. onsdagens etappe ble avsluttet med en stigning opp til la laguna negra. inn i målbakken hadde et stort brudd en stor luke ned til feltet og det ble tidlig klart at kampen om etappeseieren stod mellom dem. blant dem var den britiske veteranen geraint thomas og danske andreas kron. sistnevnte vant den andre etappen i vueltaen for halvannen uke siden. på tampen av bakken rykket cofidis-rytter herrada til og fikk god nok avstand til at seieren aldri var truet. romain grégoire ble nummer to. herrada står med tre etappeseirer totalt i rittet på hjemmebane. han vant også etapper i 2019 og 2022. sepp kuss beholder sammenlagtledelsen i rittet foran marc soler. (ntb)

  Ingebrigtsen brøt i Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:17.40)
  tre nordmenn var på start på 1500-meteren i istaf-stevnet i berlin søndag. både sigurd tveit (3.38,29) og esten hansen-møllerud hauen (3.39,25) leverte noe av det beste de har gjort i karrieren, men for filip ingebrigtsen gikk det tyngre. nordmannen brøt løpet, som ble vunnet av britiske george mills på tiden 3.34,51.

  Premier League-klubber brukte over 31 milliarder kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:10.12)
  tallselskapet deloitte har regnet seg fram til at klubbene i premier league kjøpte spillere for 2,36 milliarder pund i sommerens overgangsvindu. aldri før har premier league-klubber brukt over to milliarder pund i ett og samme overgangsvindu. den tidligere rekorden sto på 1,92 milliarder pund. det er det britiske nyhetsbyrået pa som har innhentet informasjonen om rekordsummen i engelsk toppfotball etter at overgangsvinduet stengte natt til lørdag. – det tok 14 sommervinduer før man passerte én milliard pund, og det har siden bare tatt sju før vi nå ser at grensen på to milliarder pund brytes. det reflekterer den enorme veksten vi ser, sier calum ross, som er assisterende direktør i deloittes sportsgruppe. london-klubben chelsea har brukt mest penger i premier league i sommer. de har måttet ut med om lag 5,3 milliarder kroner for å forsterke troppen, ifølge overgangsnettstedet transfermarkt. de blåkledde hentet blant annet moisés caicedo fra brighton for 1,3 milliarder. (ntb)

  City-talentet Palmer klar for Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. september 2023 KL:10.48)
  ingen cole palmer (21) har fullført sin overgang fra manchester city til chelsea. dermed føyer han seg inn i rekken av storkjøp london-klubben har gjort i sommer. ifølge britiske medier koster palmer 42,5 millioner kroner, som tilsvarer 570 millioner kroner etter dagens kurs. – jeg gleder meg til å sette i gang, og det føles fantastisk å skrive under. jeg kommer til chelsea fordi prosjektet her høres bra ut og på grunn av plattformen jeg vil ha for å vise fram mine talenter. det er en ung og sulten tropp, og forhåpentlig kan vi utrette noe spesielt her, sier palmer til chelseas nettsted. han har gått gradene i citys akademi fra han var åtte år gammel, men etablerte seg aldri ordentlig i førstelaget. sist sesong var han involvert i totalt 25 kamper, og han scoret ett mål. (ntb)


  Ingebrigtsens overmann ble slått

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:20.48)
  britiske josh kerr snøt en syk jakob ingebrigtsen på 1500-meter, men i torsdagens diamond league-stevne fikk han smake sin egen medisin. der var nemlig yared nuguse fra usa best på oppløpet og vant med to hundredeler. norges to vm-medaljører, ingebrigtsen og narve gilje nordås, deltok ikke i løpet. – den der irriterer en stund. den gjør litt vondt, faktisk, sier nrks friidrettsekspert vebjørn rodal om kerr-manøveren som åpnet for nuguse på oppløpet. vinnertiden ble 3.30,49.

  Dette er en elbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:07.00)
  det var vel bare et tidsspørsmål før også de aller eldste klassiske bilene ble utstyrt med et elektrisk drivverk. et av de desidert kuleste restaureringsselskapene er britiske electrogenic, for de har gått all-in for å bevare klassiske biler også for den helelektriske framtiden. electrogenic har dukket opp i kjølvannet av elbilene, og kaster seg over […] innlegget dette er en elbil dukket først opp på bil24.no.

  Lotus avslører navnet på neste elbil

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 30. august 2023 KL:14.47)
  ikke overraskende starter også navnet på lotus’ neste modell på e, og mer eksakt heter den emeya. lotus blomstrer som aldri før, men alt har ikke vært like enkelt hos det britiske merket. for på det viktigste feltet, inntjening, går det heller dårlig. som vi vet har merket eid av den kinesiske geely-gruppen en veldig […] innlegget lotus avslører navnet på neste elbil dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »