Hovedsiden

Liten annonse
  VM-bronse til Bullen - klar for OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:19.41)
  grace bullen tok vm-bronse torsdag kveld. hun slo bulgarske bilyana zhivkova dudova i bronsefinalen. dermed er hun også klar for ol i paris neste år. de fem beste fra 62-kilosklassen fra vm fikk billett til lekene. bryteren fra fredrikstad opptrådte kontrollert og tok to poeng mot motstanderen tidlig i kampen. i andre omgang doblet hun først ledelsen mot dudova. men bulgareren utfordret dommerens avgjørelse, og protesten førte frem. bullens ledelse ble redusert til 3-0, men det betydde så lite. hun hadde full kontroll i bronsekampen og skal nå til sitt første senior-ol i karrieren. etter seieren brøt hun ut i høylytt jubel i arenaen. etter hvert kom også tårene. bullen har vm-sølv, to em-gull og to em-sølv fra tidligere i karrieren.


  Gullsjansen glapp for Bullen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:17.24)
  grace bullen tapte onsdagens semifinale i bryte-vm 2-1 mot sakura motoki fra japan. bullen tok det første poenget, men det holdt ikke. etter at hun kom under, måtte også det norske gullhåpet behandles for en skade inne på matta. tapet betyr at billetten i neste års ol i paris ikke er sikret. bullen går nå til en av de to bronsefinalene. vinner hun den, går hun automatisk til ol. de to tapende bronsefinalistene skal bryte om én ol-plass. den norske bryteren viste solid form tidligere onsdag. hun startet med å slå angelina rodrigues 4-0 i første kamp, og deretter ble det 7-1-seier over esther kolawole i åttedelsfinalen. i kvartfinalen ble kriszta tunde incze fra romania utklasset 10-0.

  Bullen til semifinale i bryte-VM - nærmer seg OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.45)
  grace bullen har vært i storform i de innledende rundene i 62-kilosklassen i bryte-vm. nå er hun klar for semifinalen og er dermed svært nær ved å sikre seg en ol-plass. i åpningsrunden brukte bullen bare 21 sekunder på å slå angelina rodrigues miranda fra kapp verde 4-0. den norske bryteren gikk offensivt ut og fikk raskt en nedrivning etterfulgt av et fall. dermed var kampen over etter 21 sekunder. i åttedelsfinalen møtte hun esther omolayo kolawole fra nigeria. det ble en lengre kamp, men bullen fikk en god start og ledet 3-0 etter de første tre minuttene. etter pausen avgjorde hun da fikk kolawole på ryggen og vant til slutt 7-1, med snaut halvannet minutt igjen på klokka. i kvartfinalen mot rumenske kriszta incze gjorde bullen igjen kort prosess og vant 10-0 etter bare ett minutt og 19 sekunder ute på brytematta. bullen må minst bli topp fem i vm for å sikre en ol-plass allerede nå. når hun nå er i semifinalen, er hun sikret en bronsefinale. ettersom det i bryting er to bronsefinaler, vil det bli ombryting om femteplassen mellom de to utøverne som taper bronsefinalene. semifinalene brytes onsdag ettermiddag, med finalene senere samme kveld. bullen møter japanske sakura motoki i semifinalen. det er igjen to ol-kvalifiseringer før sommerlekene i paris neste sommer. (ntb/nrk)

  Høie (20) i tårer etter VM-bronse: – Ikke forventet det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.58)
  den norske bryteren othilie høie sikret seg en vm-bronse i 59-kilosklassen i beograd tirsdag kveld. motstanderen, tyske elena heike brugger, tok det første stikket, men så viste høie seg å være overlegen. til slutt endte det 5–1 til den norske 20-åringen, som tok til tårene over medaljen. – det er helt vilt. jeg hadde ikke forventet at jeg skulle ta bronsemedlaje i mitt første senior-vm. jeg hadde ikke sett for meg det i det hele tatt, forteller høie til nrk. høie tapte 0–5 mot julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, gikk høie en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men siden høie tok kampens siste poeng, sikret hun plass i bronsefinalen. bryteren tok også em-bronse tidligere i år, og er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie, som selv har fire vm-gull. 59-kilosklassen er ikke en ol-klasse.

  Høie (20) tok VM-bronse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.58)
  den norske bryteren othilie høie sikret seg en vm-bronse i 59-kilosklassen i beograd tirsdag kveld. motstanderen, tyske elena heike brugger, tok det første stikket, men så viste høie seg å være overlegen. til slutt endte det 5–1 til den norske 20-åringen, som tok til tårene over medaljen. høie tapte 0–5 mot julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, gikk høie en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men siden høie tok kampens siste poeng, sikret hun plass i bronsefinalen. bryteren tok også em-bronse tidligere i år, og er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie, som selv har fire vm-gull. 59-kilosklassen er ikke en ol-klasse.

  Høie til bronsefinale i bryte-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:11.35)
  othelie høie skal ut i kamp om bronsemedaljen under bryte-vm. hun slo anastasiia sidelnikova i rekvalifiseringen i 59-kilosklassen. klassen er ikke en ol-klasse. høie tapte 0-5 for julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, fikk høie sjansen til å sikre seg plass i bronsefinalen gjennom en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men høie vant som følge av at hun tok det siste scorede poenget. i bronsekampen tirsdag kveld venter tyske elena heike brugger. othelie høie er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie, som vant fire vm-gull på 80- og 90-tallet. tidligere i år tok othelie høie bronse i em og i fjor tok hun em-gull i sumobryting. (ntb)

  Høie bryter om bronse i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:11.35)
  othilie høie skal ut i kamp om bronsemedaljen under bryte-vm. hun slo anastasiia sidelnikova i rekvalifiseringen i 59-kilosklassen. klassen er ikke en ol-klasse. høie tapte 0-5 for julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, fikk høie sjansen til å sikre seg plass i bronsefinalen gjennom en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men høie vant som følge av at hun tok det siste scorede poenget. i bronsekampen senere tirsdag venter tyske elena heike brugger. othelie høie er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie. tidligere i år tok hun bronse i em. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »