Hovedsiden

Liten annonse
  griner hedret etter cannabisdommen – russland åpner for fangeutveksling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:10.30)
  phoenix mercury åpnet kampen mot connecticut sun med 42 sekunders stillhet for å hedre brittney griner etter hun ble dømt til ni års fengsel i russland. før wnba-kampen mellom connecticut sun og phoenix mercury sto spillere og trenere fra begge lag med armene rundt hverandre i stillhet på midtbanen. stillheten varte i 42 sekunder ettersom griner bruker trøye nummer 42 i phoenix. – hele laget gråt før kampen. du prøver å hedre henne og spille hardt for henne. enten hun er her eller ikke. akkurat nå må vi prøve å holde ånden hennes i live og hedre den, sa phoenix-spiller skylar diggins-smith. griner har spilt for phoenix mercury siden 2013, samtidig som hun har spilt for russiske ummc jekaterinburg når wnba-sesongen har hatt pause. myndighetene i russland er åpne for å diskutere fangeutveksling med usa, bekrefter utenriksminister sergej lavrov. han omtalte saken fredag under et besøk i kambodsja. griner ble tiltalt for smugling og besittelse av en betydelig mengde narkotisk stoff, som har en strafferamme på ti år. hun har erkjent seg skyldig, men bedyret i retten at hun ikke hadde til hensikt å bryte loven. wnba-profilen har vært fengslet i russland siden hun 17. februar ble pågrepet på flyplassen i moskva. tollere fant cannabisolje for e-sigaretter i bagasjen hennes. det skjedde noen dager før den russiske invasjonen i ukraina. torsdag ble hun dømt til ni års fengsel.

  Amerikansk basketballstjerne dømt til ni års fengsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:14.09)
  den amerikanske basketballstjernen brittney griner er i en russisk rett kjent skyldig i narkotikasmugling og dømt til ni års fengsel. griner har vært fengslet i russland siden hun 17. februar ble pågrepet på flyplassen i moskva. tollere fant cannabisolje for e-sigaretter i bagasjen hennes. det skjedde noen dager før den russiske invasjonen i ukraina. 31-åringen ble tiltalt for smugling og besittelse av en betydelig mengde av narkotisk stoff, noe som har en strafferamme på ti år. hun har erkjent seg skyldig, men bedyret i retten at hun ikke hadde til hensikt å bryte loven. mens aktor i sitt sluttinnlegg torsdag la ned påstand om fengsel i ni og et halvt år, ba griners forsvarer om at hun får gå fri. hun pekte blant annet på at amerikaneren har plettfritt rulleblad og har gitt store bidrag til utviklingen av russisk basketball. kort tid etter sluttinnleggene sa dommer anna sotnikova at griner er funnet skyldig etter tiltalen og at hun må sone en fengselsstraff på ni år. griner har vunnet to ol-gull med usa og en wnba-tittel med mercury. hun har de siste seks og et halvt år spilt for jekaterinburg i vinterhalvåret når det ikke er sesong i usa. (ntb)

  Russland ber om over ni års fengsel for amerikansk basketballstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. august 2022 KL:14.09)
  den amerikanske basketballstjernen brittney griner har vært fengslet i russland for besittelse av narkotika. nå ber russland om ni og et halvt års fengsel. basketballstjernen ble pågrepet på flyplassen i den russiske hovedstaden 17. februar, etter at tollere fant cannabisolje for e-sigaretter i bagasjen hennes. det skjedde noen dager før den russiske invasjonen i ukraina. griner ble siktet for smugling av en betydelig mengde av narkotisk stoff og erkjente seg skyldig tidligere i år. – jeg vil erkjenne meg skyldig, men det var ikke med hensikt. jeg hadde ikke tenkt å bryte loven, sa griner i retten i khimki utenfor moskva tidligere i år. hun kan etter loven straffes med inntil ti års fengsel. fredag ber russland at domstolen fengsler griner i ni og et halvt år.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »