Hovedsiden

Liten annonse
  Ellevill europeisk opphenting i Solheim Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:20.52)
  europa har stått for en fantastisk opphenting i solheim cup i golf og sørget for at det står 8-8 før søndagens singlekamper. lagkaptein suzann pettersen så amerikanerne vinne alle fire foursomekamper mot hennes lag fredag, men siden den fryktelige starten har «tutta» kunne juble for åtte europeiske poeng av tolv mulige i parspillet. – jeg har ikke ord for å beskrive hvor stolt jeg er av dem, men vi må ikke glemme at dette ikke er over. det er 12 poeng å spille om i morgen, sa den norske lagkapteinen til sky sports. – vi har stått for litt av et comeback, og nå er det uavgjort. vi får bare legge inn femtegiret og fortsette. (ntb)

  Marerittrekken fortsetter for Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.52)
  bob bradley har fått alt annet enn en enkel start på comebacket som stabæk-trener. lørdag kveld ble det bare 1-1 borte mot tabelljumbo aalesund i eliteserien. dermed står amerikaneren med ett tap og én uavgjort siden han tok over som stabæk-trener. stabæk fortsetter også nest nederst på eliteserietabellen, med fire poeng opp til trygg plass. det var aalesund som kom best ut fra startblokkene da erlend segberg banket vertene i ledelsen etter 16 minutter. scoringen kom etter at isak pettersson måtte gi retur på et skudd fra martin ramsland, som markus karlsbakk plukket opp og sendte videre til målscorer segberg. vertene fikk imidlertid ikke med seg ledelsen inn til pause da kaloyan kostadinov fyrte av en kanonkule i krysset fra innenfor 16-meteren, rett før dommeren skulle blåse av omgangen. – den satt, men jeg føler at vi starter litt tregt. vi jobber oss opp, og så er vi bra i de siste 30 minuttene, konkluderte målscoreren overfor tv 2 i pausen. etter hvilen fortsatte stabæk å presse på, og etter om lag et kvarter var fredrik haugen bare et par centimeter unna å fullføre snuoperasjonen da han skjøt et frispark i stolpen. dessverre for de tilreisende bortesupporterne ble også det nærmeste de kom et vinnermål. aalesund fortsetter også helt i bunn av tabellen, fem poeng bak stabæk, som har to kamper mindre spilt. (ntb)

  Biles klar for sitt sjette VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:06.15)
  stjerneturneren simone biles leder det amerikanske laget i vm i oktober. hun måtte ta en pause etter ol for to år siden, blant annet på grunn av sykdom, men har levert godt i comebacket. det kommende verdensmesterskapet blir hennes sjette, og ingen kvinnelige, amerikanske turnere har deltatt i så mange. med seg på laget får hun tre av deltakere på laget som tok gull i 2022 – shilese jones, leanne wong og skye blakely, i tillegg til 17-årige joscelyn roberson. biles har sju ol-medaljer og 29 vm-medaljer, hvor 19 gull. de 32 medaljene gjør henne til tidenes mestvinnende turner gjennom tidene sammen med larysa latynina, som representerte sovjetunionen. (ntb)


  Positive nyheter for Manchester United – nøkkelspillere tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:12.56)
  stjerneduoen raphaël varane og mason mount gjorde begge comeback på manchester uniteds treningsfelt før onsdagens storkamp mot bayern münchen i mesterligaen. det skriver den engelske storklubben på sine hjemmesider. nysigneringen mount har fått en tøff start i manchester united-trøyen etter overgangen fra chelsea, og 24-åringen har ikke vært på banen siden han pådro seg en skade mot tottenham i andre serierunde. varane måtte på sin side forlate banen midtveis i hjemmekampen mot nottingham forest runden etter. i fraværet av franskmannen har united hatt trøbbel defensivt. de rødkledde fra manchester har slitt i sesonginnledningen, og fasiten etter sesongens fem første seriekamper er kun seks poeng. opp til byrival manchester city på tabelltopp er avstanden allerede ni poeng. mandag ble det klart at aaron wan-bissaka mister flere uker med en hamstringskade. også luke shaw (skadd), antony (midlertidig pause etter voldsanklager) og jadon sancho (disiplinærtrøbbel) er blant nøkkelspillerne som er for øyeblikket er utilgjengelige. (ntb)


  Bradley-tap i Stabæk-returen – Finne-finesse reddet Brann-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.56)
  bård finne scoret nok en gang og spolerte stabæk-trener bob bradleys comeback i eliteserien i fotball. brann vant for fjerde gang på rad med 1-0. finne sto for et fikst mål for brann etter tolv minutter. han brukte utsiden av foten da han sendte ballen i nettet etter pent angrepsspill. det var finnes 13. eliteserien-fulltreffer for sesongen. han har allerede distansert sin tidligere målrekord (ti scoringer for vålerenga i 2018) på øverste serienivå i norge. brann holder femteplassen på tabellen og har en medalje innen rekkevidde. stabæk ligger som nestjumbo og har bare aalesund bak seg på tabellen. et lyspunkt for bærumsklubben er at laget har én eller to kamper til gode på flere av de andre klubbene i bunnstriden. på stabæk-benken styrte bradley for første gang på vel åtte og et halvt år. han trente bærum-klubben også i 2014 og 2015. (ntb)  Murray ofret bestemorens begravelse for Davis Cup-spill: – En tøff dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:19.09)
  tennisveteranen andy murray (36) gir alt for storbritannia i davis cup. det førte til at han mistet farmorens gravferd. det avslørte en emosjonell murray etter at han fredag vant britenes åpningskamp mot sveits. – dette er en tøff dag for meg. bestemoren min ble begravet i dag. jeg er lei meg på familiens vegne for at jeg ikke kunne være der. denne (seieren) var for deg, bestemor, sa murray. skotten gikk deretter bort til benken og tørket tårer i håndkleet. murray hadde bruk for all sin rutine for å slå 21-årige leandro riedi. han trengte et comeback etter å ha tapt første sett i tiebreak. til slutt sto han igjen som en vinner med sifrene 6-7 (7-9), 6-4, 6-4. – det er utrolig godt å gå videre fra denne kampen. den kunne lett å ha gått motsatt vei, sa murray. oppgjøret ble spilt i manchester i pulje b i davis cup-gruppespillet. (©ntb)
  Ny skade for Neuer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:07.57)
  bayer münchens stjernekeeper, manuel neuer, var nære et skadecomeback etter han brakk beinet i vinter, men har nå fått en ny skade i den andre leggen. det bekreftet bayern-trener thomas tuchel torsdag. – han var veldig nære (å gjøre comebak), men så har han fått en skade i leggen i det andre beinet, sa tyskeren. (ntb)


  vilt comeback sikret mikkelsen seieren

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:14.03)
  andreas mikkelsens seiersmuligheter var over allerede etter første dag av rally hellas ‒ trodde alle. årets mål i wrc2 er ganske klart for andreas mikkelsen ‒ å kopiere bragden fra 2021 og bli mester. om det skal gå burde han hente fram en god plassering i helgens rally kjørt på de vanskelige grusveiene i hellas. […] innlegget vilt comeback sikret mikkelsen seieren dukket først opp på bil24.no.


  Djokovic skrev Grand Slam-historie - hyllet død basketstjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:01.57)
  novak djokovic kunne søndag juble for sin 24. grand slam-tittel etter at han slo russiske daniil medvedev i us open-finalen i new york. – det betyr alt i verden for meg. jeg lever barndomsdrømmen, sa djokovic i seiersintervjuet. han revansjerte seg etter det bitre tapet mot russeren i us open i 2021. djokovic vant med settsifrene 6-3, 7-6 (7-5), 6-3. finalen ble preget av lange og spennende ballvekslinger som fikk publikum til å reise seg i ekstase og et andresett som ble helt avgjørende. etter kampen hyllet han basketballegenden kobe bryant med en t-skjorte. bryant gikk bort i en helikopterstyrt sammen med datteren, gianna, i 2020. – kobe var en nær venn. vi snakket mye om vinnermentalitet da jeg var skadet og prøvde å gjøre comeback. han var en av de som jeg stolte mest på, og som alltid støttet meg. – det som skjedde for noen år siden, da han og datteren hans omkom, det var noe som gikk dypt innpå meg, fortalte djokovic. med finaletriumfen søndag tangerte han margaret courts rekord. det australske tennisikonet vant 24 grand slam-titler mellom 1960 og 1975. – kobes trøyenummer var 24. jeg tenkte det kunne være en fin symbolsk ting å anerkjenne ham, sier djokovic om t-skjorte-gesten.
  mathis bolly gjør comeback i lillestrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:16.43)
  Mathis Bolly (32) skal spille for eliteserieklubben Lillestrøm ut sesongen. – Jeg er veldig glad for å være tilbake. Kroppen føles bedre og bedre, og jeg håper å kunne bidra utover høsten. Kurven peker oppover, jeg har fått trent bra nå og er topp motivert, sier Bolly til klubbens nettsider. Bolly kom til LSK som unggutt i 2008 og ble solgt til tysk fotball i 2013. I 2021 vendte han tilbake til norsk fotball og skrev under for Molde før han gikk på lån til Stabæk. Kontrakten med Molde gikk ut ved årsskiftet, og han har siden vært på jakt etter ny klubb. – Mathis har rukket å vise fram den X-faktoren vi alle vet at han har, ikke minst i form av sin ekstreme hurtighet, og han blir et bra supplement til troppen vår resten av sesongen, sier sportssjef Simon Mesfin. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »