Hovedsiden

Liten annonse
  Fotballspiller i koma etter hodeskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:11.02)
  bordeaux-spiller alberth elis er lagt i kunstig koma etter at han pådro seg en alvorlig hodeskade under en ligakamp mot guingamp lørdag. helt i starten av kampen var elis oppe i en hodeduell med guingamp-spiller donatien gomis, som medførte at førstnevnte fikk en stygg hodesmell. dermed fikk han behandling på banen i flere minutter før han ble fraktet ut. 28-åringen fra honduras var ved bevissthet da han ble tatt med til sykehuset, men ble lagt i kunstig koma etter flere undersøkelser som viste at han hadde pådratt seg en alvorlig hodeskade. det skriver flere franske medier, deriblant l`equipe.  Medier: Tuchel ferdig i Bayern etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.20)
  ifølge flere medier, deriblant sky sports og bild, fredes bayern münchen-trener thomas tuchel ut sesongen. men etter det er han angivelig ferdig. den siste tiden har spekulasjonene rundt tuchels fremtid i den tyske storklubben rast, og det skal ha blitt holdt flere møter om hans fremtid den siste tiden. konklusjonen skal være at tuchel får lede bayern ut inneværende sesong, men at han er ferdig i sommer. bayern har slitt den siste tiden og har tapt sine tre siste kamper: først et ydmykende 0-3-tap mot serieleder bayer leverkusen, etterfulgt av et 0-1-tap mot lazio i mesterligaen, og denne helgen et 2-3-tap mot bochum. bayern er på ute av cupen og på bakbeina i både ligaen og i mesterligaen, og situasjonen har blitt beskrevet som kritisk for et seiersvant bayern. hvem som blir tuchels etterfølger gjenstår å se, men både xabi alonso og hansi flick har blitt hyppig nevnt den siste tiden.


  Lakers hedret Kobe Bryant med statue

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:10.12)
  fire år etter hans død hedret los angeles lakers nba-legenden kobe bryant med en nesten seks meter høy statue. lakers måtte gi tapt 106-114 for de regjerende mestrene denver nuggets i torsdagens nba-kamp i los angeles. men det var likevel det som skjedde før kampen, som fikk mest oppmerksomhet. da ble en 5,8 meter høy og nesten to tonn tung statue av kobe bryant avduket utenfor stadion, minnesmerket er til ære for en av de største i basketballhistorien, og en rekke andre legender, deriblant magic johnson, hadde møtt opp for å overvære avdukingen. kobe bryant spilte for lakers fra 1996 til 2016 og vant nba-tittelen fem ganger. i 2020 døde han i en helikopterulykke sammen med sin datter og sju andre. datteren gianna (13) skulle delta i en turnering i bryants eget mamba sportssenter. (ntb)

  Brentford-sjefen åpner for Toney-salg til sommeren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:08.58)
  engelske ivan toney har halvannet år igjen av sin kontrakt med brentford. thomas frank ser på det som sannsynlig at spydspissen forlater klubben etter sesongen. 27-åringen gjorde i januar comeback på fotballbanen etter en åtte måneder lang utestengelse som følge av brudd på premier leagues gamblingregler. – det er relativt åpenbart at ivan toney kan bli solgt i sommer. samtidig vet vi hva han er verdt, og jeg tror ikke det er mange spisser i verden som er bedre enn ham, forteller brentford-trener frank til tipsbladet. sitatene er gjengitt av en rekke engelske medier, deriblant the athletic.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »