Hovedsiden

Liten annonse


  De la Fuente fortsetter som trener for det spanske fotballandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:18.23)
  det spanske herrelandslaget i fotball har valgt å forlenge avtalen med landslagssjef luis de la fuente. 62-åringen forblir i rollen fram til fotball-vm i 2026. det er spanias fotballforbund som har valgt å aktivere forlengelsesklausulen i de la fuentes kontrakt. 62-åringen tok over som ny landslagssjef etter luis enrique i desember 2022. i den påfølgende em-kvalifiseringen ledet spanjolen landslaget trygt videre til mesterskapet i 2024. vm i 2026 arrangeres i usa, canada og mexico. spania ble verdensmestere i 2010, men i de tre foregående vm-sluttspillene har det endt med stor skuffelse. i sommerens em er spania trukket i gruppe med kroatia, italia og albania. (©ntb)


  Sunderland-treneren fikk sparken etter tolv kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:17.40)
  michael beale fikk ikke mye tid på seg i sunderland. 43-åringen fikk sparken etter bare tolv kamper som sunderland-sjef. klubben bekrefter sparkingen mandag ettermiddag. beale skrev under på en to og et halvtårskontrakt da han ble ansatt 18. desember, men etter bare fire seirer på tolv kamper bestemte sunderland seg for at nok var nok. den ambisiøse klubben har falt til 10. plass i mesterskapsserien, og mike dodds har fått ansvaret med å lede «the black cats» ut sesongen.
  Noriaki Kasai (51) leverte i kvalifiseringen – klar for karrierens 570. verdenscupstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:09.44)
  den japanske hopplegenden noriaki kasai (51) kom seg velberget gjennom kvalifiseringen og er klar for lørdagens verdenscuprenn på hjemmebane i sapporo. i snødrevet i storbakken i sapporo landet kasai på 106 meter i kvalifiseringen. det holdt med relativt god margin til å få hoppe rennet for den evigunge hjemmeyndlingen. lørdagens renn blir kasais 570. i karrieren i verdenscupen. han debuterte så tidlig som i desember i 1988. også det var i sapporo. dermed har han hoppet på toppnivå i hele fem tiår. kasais foreløpig siste start i verdenscupen var nettopp i sapporo 2. februar 2020. nå er han altså tilbake etter mer enn fire års fravær. japaneren har 42 vm-renn og 21 ol-renn på merittlista. tre olympiske medaljer og åtte medaljer fra ulike verdensmesterskap har det blitt. vm-gullet fra skiflygings-vm i 1992 henger høyest. kasai kvalifiserte seg for helgens renn i sapporo gjennom solid hopping på hjemmebane i kontinentalcupen i forrige måned. 51-åringen har vært tydelig på at målet hans er ol i milano og cortina i 2026. han står bokført med 17 verdenscupseirer individuelt. den hittil siste kom i 2015. det er ni år siden. (ntb)

  Norge ned to plasser på FIFA-rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:10.53)
  torsdag formiddag kom fifa ut med den første rangeringen av herrelandslag i 2024. norge har gått fra en 44. plass i 2023 til en 46. plass i 2024. dette er det laveste landslaget har vært på rankingen under solbakken som landslagssjef. norge skal ikke delta under sommerens em i tyskland, og vil derfor ikke kunne ta med seg noen poeng fra mesterskapet inn på rangeringen. qatar som vant asiamesterskapet klatret 21 plasser, og elfenbenskysten som vant afrikamesterskapet klatret ti plasser. topp ti på listen er uendret siden desember 2023.

  Ny seier til Minnesota Wild

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:06.47)
  minnesota wild vant 3-1 over arizona coyotes i en nhl-kamp tirsdag. mats zuccarello gikk poengløs av banen denne gangen. nordmannen har vært i god form etter at han kom tilbake fra skadeoppholdet i desember, og scoret i oppgjøret mot vegas golden knights mandag. men onsdag noterte han seg ikke for noen målpoeng etter nesten 19 minutter på isen i oppgjøret mot coyotes. istedenfor var det svenske joel eriksson ek som sto for kampens eneste scoring i første periode. i andre periode gikk wild opp til 2-0 ved nok en svenske, jonas bodin, før coyotes reduserte til 2-1 ved logan cooley i tredje periode. deretter la matt boldy på til 3-1 for wild. kampen var minnesota wilds fjerde seier på rad. (ntb)

  Veronica Kristiansen tilbake for håndballandslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:20.09)
  veronica kristiansen og marit røsberg jacobsen er begge tilbake i den norske håndballtroppen når de skal møte østerrike 28. februar og 3. mars. det kommer fram av en pressemelding fra håndballforbundet. – dette er første gang laget samles siden vm i desember. troppen består av vm-laget, og ytterligere to spillere: veronica kristiansen og marit røsberg jacobsen, sier landslagssjef thorir hergeirsson. kristiansen fødte ditt første barn i juli i fjor og har siden vært utelatt fra det norske håndballandslaget. kampene mot østerrike er en del av ehf euro cup, som spilles samtidig som de andre nasjonene spiller kvalifisering til em 2024. norge, ungarn, sveits og østerrike deltar i turneringen. norges tropp: målvakter: marie davidsen (csm bucuresti), silje solberg-østhassel (györ), olivia lykke nygaard (storhamar), katrine lunde (våg håndball elite). bakspillere: veronica kristiansen (györ), stine ruscetta skogrand (ikast), nora mørk (team esbjerg), stine bredal oftedal (györ), kristine breistøl (team esbjerg), ingvild bakkerud (ikast), kristina sirum novak (sola), henny ella reistad (team esbjerg), maja furu sæteren (larvik), thale rushfeldt deila (odense). kantspillere: marit røsberg jacobsen (team esbjerg), camilla herrem (sola), sanna solberg-isaksen (team esbjerg), emilie margrethe hovden (györ). linjespillere: maren aardahl (odense), kari brattset dale (györ), vilde mortensen ingstad (csm bucuresti).  UTS-arrangøren vil ha mer tennisshow i Norge: – Ekstremt begeistret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.21)
  etter meldinger om bedre stemning i norge enn i frankfurt, london og los angeles har arrangørene av tenniskonseptet uts lyst til å komme tilbake til fornebu. – de har lyst til å komme tilbake. vi kommer til å diskutere det raskt, sier bjørn takle friis til ntb. friis er daglig leder i scandsports, som har lagt til rette for arrangementet i norge. ultimate tennis showdown (uts) er et nytt konsept der tempoet fra ordinære tenniskamper er dratt betydelig opp. kampene går på tid og avgjøres mye raskere, spillerne har bare én serve, og det er mer lyd på arenaen enn under en tradisjonell tenniskamp. arrangementet var sesongens første i uts-sammenheng. det er ikke gitt at casper ruud skal delta i flere denne sesongen. – gjør man det bra i turneringen, får man kanskje en invitasjon til sluttspillet i london som jeg spilte i desember i fjor. vi får se hva det blir til, sa ruud til ntb i helgen. nå skal ruud tilbake i aksjon på atp-touren. turneringer i mexico og usa står for tur de kommende ukene. (ntb)

  Jarl Magnus Riiber tok sin tiende strake verdenscupseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.42)
  jarl magnus riiber mistet aldri forspranget han skaffet seg i hoppbakken og gikk inn til en klar seier i kombinertrennet i otepää. riiber har dermed vunnet alle de ti siste verdenscuprennene. ikke siden 16. desember har den norske stjernen blitt slått. han har samtidig festet et solid grep på sammenlagtseieren i verdenscupen. søndagens seier var hans 71. i verdenscupen. riiber startet langrennet 22 sekunder foran østerrikeren stefan rettenegger. dermed måtte det en skikkelig kollaps til for at riiber skulle miste seieren. den kom ikke. neste verdenscuprenn er i lahti 3. mars. deretter avsluttes sesongen med konkurranser i oslo og trondheim. (ntb)

  Rabi satte ny norsk rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:12.16)
  under det 5 kilometerlange gateløpet monaco run, i nettopp monaco, viste norske abdullahi dahir rabi seg i storform. 20-åringen ledet løpet lenge, men ble spurtet forbi på slutten av franske yann schrub. det har vært litt forvirring rundt vinnertiden, men ifølge resultatlista til arrangøren løp rabi inn til en imponerende andreplass på tiden 13.24. det er ny norsk rekord for 5 kilometer gateløp. rabi slår narve gilje nordås sin gamle rekord fra urban trail de`lille på 13.26 med to sekunder. en fenomenal opptur for rabi, etter et tungt fjorår. 20-åringen slet lenge etter at han kollapset under em i terrengløp i desember 2022. – dette er et tegn på at rabi har fått kroppen i vater igjen etter trøblete år i fjor. det er svært gledelig å se han tilbake på dette nivået, sier nrks sportskommentator jann post. post mener rabi har egenskapene som skal til for å bli en meget god løper: – det gjelder bare å få god kontinuitet i treningen. nå kan han melde seg på i kampen om en em-plass til sommeren.

  Rabi satte ny norsk rekord på 5 km gateløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:12.16)
  under det 5 kilometerlange gateløpet monaco run, i nettopp monaco, viste norske abdullahi dahir rabi seg i storform. 20-åringen, ledet løpet lenge, men ble spurtet forbi på slutten av franske yann schrub. det har vært litt forvirring rundt vinnertiden, men ifølge resultatlista til arrangøren løp rabi inn til en imponerende andreplass på tiden 13.24. det er ny norsk rekord. rabi slår narve gilje nordås sin gamle rekord fra urban trail de`lille på 13.26 med to sekunder. en fenomenal opptur for rabi, etter et tungt fjorår. 20-åringen slet lenge etter at han kollapset under em i terrengløp i desember 2022.

  Ryerson gjorde comeback i Dortmunds storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:22.38)
  julian ryerson var endelig tilbake på fotballbanen da dortmund vant 3-0 hjemme over freiburg i bundesliga fredag kveld. nordmannen hadde ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. fredag startet han imidlertid for dortmund og spilte 79 minutter før han ble byttet ut for marius wolf. donyell malen scoret dortmunds to første mål, før niclas füllkrug fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken. ryerson pådro seg en skade da han landet feil etter en duell mot slutten av stuttgart-kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. (©ntb)

  Ryerson gjør skadecomeback for Dortmund – starter hjemme mot Freiburg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.00)
  julian ryerson skal endelig tilbake på fotballbanen. venstrebacken starter for dortmund når de tar imot freiburg i bundesliga senere fredag kveld. nordmannen har ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. skaden skjedde da ryerson landet feil etter en duell mot slutten av kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. fredagens kveldskamp starter klokken 20.30. (©ntb)

  Helnorsk pall i Otepää - Westvold Hansen tilbake på topp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:16.40)
  gyda westvold hansen, som har slitt etter koronasykdom, hadde nest beste langrennstid i otepää fredag. i hoppbakken klinket hun til med et hopp på 92.5 meter. dermed hoppet hun seg tilbake på topp. det er hennes første seier siden 15. desember. – det viktigste for meg var å kjenne at kroppen fungerer igjen, sa hansen etter seieren til arrangøren. verdenscupleder ida marie hagen var best av alle kombinertkvinnene på 10-kilometeren. i hoppbakken var hun nest best med et hopp på 92 meter og sikret andreplassen. mari leinan lund og hanna midtsundstad lå på en henholdsvis 12.- og 14.-plass etter langrennsdelen. sistnevnte fikk det ikke til stemme i bakken og hoppet kun 59,5 meter og endte på en nest sisteplass. mens lund hoppet seg opp til en imponerende tredjeplass med 92 meter og 110 poeng. det ble derfor trippel norsk i estland. på herresiden tok jarl magnus riiber nok en seier.


  Haaland-assist da Foden ble hat trick-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:22.55)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city snudde til 3-1-seier borte mot brentford mandag kveld. for første gang siden 6. desember var nordmannen tilbake i lagoppstillingen til fjorårets ligamester etter et lite brudd i foten, men den norske stjernespissen må fremdeles på sin første scoring siden skadeavbrekket. nordmannen ble spilt fri etter 24 minutter, men alene med en brenford-keeper mark flekken bommet haaland. en god flekken vartet alene opp med hele ni redninger i første omgang, i tillegg til sesongens første keeperassist da han fra femmeter spilte fri neal maupay. alene med city-keeper sendte maupay vertene i ledelsen, før phil foden utlignet to minutter på overtid i første omgang. syv minutter etter sidebytte fullførte foden snuoperasjonen da han sørget for 2-1 og 20 minutter før full tid fullførte 23-åringen sitt andre hat trick i karrieren. haaland mottok ballen feilvendt på sekstenmeteren og spilte videre til foden, som broderte seg gjennom brentford-forsvaret og satte 3-1 etter strålende angrepsspill. dermed klatrer manchester city forbi arsenal på tabellen på bedre målforskjell og er på andreplass, to poeng bak ligaleder liverpool med en kamp mindre spilt.

  Haaland-assist da Foden ble hattrick-helt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:22.55)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city snudde til 3-1-seier borte mot brentford mandag kveld. for første gang siden 6.desember var nordmannen tilbake i lagoppstillingen til fjorårets ligamester etter et lite brudd i foten, men den norske stjernespissen må fremdeles på sin første scoring siden skadeavbrekket. nordmannen ble spilt fri etter 24 minutter, men alene med en brenford-keeper mark flekken bommet haaland. en god flekken vartet alene opp med hele ni redninger i første omgang, i tillegg til sesongens første keeperassist da han fra femmeter spilte fri neal maupay. alene med city-keeper sendte maupay vertene i ledelsen, før phil foden utlignet to minutter på overtid i første omgang. syv minutter etter sidebytte fullførte foden snuoperasjonen da han sørget for 2-1 og 20 minutter før full tid fullførte 23-åringen sitt andre hattrick i karrieren. haaland mottok ballen feilvendt på sekstenmeteren og spilte videre til foden, som broderte seg gjennom brentford-forsvaret og satte 3-1 etter strålende angrepsspill. dermed klatrer manchester city forbi arsenal på taballen på bedre målforskjell og er på andreplass, to poeng bak ligaleder liverpool med en kamp mindre spilt.

  Haaland starter for City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:20.00)
  erling braut haaland starter for manchester city når serietreeren gjester brentford mandag kveld. det er 23-åringen sin første start for den regjerende seriemesteren siden skaden i foten han pådro seg i 0-1-tapet for aston villa i desember. haaland fikk sine første minutter mot burnley i forrige serierunde. – han spilte 25 minutter mot burnley, og for hver bevegelse og hver omstilling ser alle spillerne på ham. så man ser hvor viktig han er for laget, sa manager pep guardiola nylig på en pressekonferanse. oscar bobb er med i troppen og starter på benken.

  Slo tilbake

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:19.58)
  dagbladet følger oppgjøret mellom brentford og manchester city her. erling braut haaland (23) spiller fra start for første gang siden 6. desember.

  Sjokkstart

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:19.58)
  dagbladet følger oppgjøret mellom brentford og manchester city her. erling braut haaland (23) spiller fra start for første gang siden 6. desember.

  Haaland starter

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:19.58)
  dagbladet følger oppgjøret mellom brentford og manchester city her. erling braut haaland (23) spiller fra start for første gang siden 6. desember.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »