Hovedsiden

Liten annonse
  Lexus med ny kompakt SUV

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (mandag 5. juni 2023 KL:14.30)
  med en lengde på under 4,2 meter er den nye lexus lbx designet spesielt for det europeiske by-markedet. dagens minste suv over hos lexus er den populære ux-modellen som er 4,50 meter i lengden, mens nx-utgaven strekker seg 4,66 meter i lengden. elbilen rz er på sin side litt over 4,8 meter, mens storesøster i […] innlegget lexus med ny kompakt suv dukket først opp på bil24.no.
  pininfarina har designet en hydrogen-suv

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:14.22)
  namx vil revolusjonere hydrogenmarkedet med byttbare tankkapsler ‒ og det skal de gjøre med en pininfarina-designet suv. eller huv om du vil. nå er ikke vi noen eksperter på bildesign, men vi kan likevel slå fast med så ganske grei sikkerhet at en bil ikke normalt blir designet bakfra og deretter fremover. men det har […] innlegget pininfarina har designet en hydrogen-suv dukket først opp på bil24.no.

  En Voyah Free laget spesielt for Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:13.00)
  importør electric way kan by på en skikkelig nyhet i forbindelse med autopia-messen i trondheim, nemlig en voyah free designet for nordmenn. ‒ vi har spurt norske bilkjøpere hva de ønsker seg, og svaret lanserer vi i dag under autopia-messen. voyah free black line er noe så sjeldent som en verdensnyhet presentert i trondheim, sier […] innlegget en voyah free laget spesielt for norge dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »