Hovedsiden

Liten annonse
  Lazio seiret da Bayern-spiller så rødt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  det så ut til å bli en sjansefattig kamp på olympiastadion i roma mellom lazio og bayern münchen i åttendedelsfinalen i mesterligaen. alt skulle derimot snu da bayern-stopper dayot upamecano stemplet lazios danske kantspiller gustav isaksen innenfor 16-meteren etter snaue 70 minutter spilt. da pekte dommeren på straffemerket, og med en iskald ciro immobile som straffetaker sto det 1–0 til vertene. i et desperat forsøk på utligning byttet bayern-trener thomas tuchel på det han hadde av offensive fibre. det skulle imidlertid ikke hjelpe. lazio tok første stikk. lagene møtes til returoppgjør på allianz arena tirsdag 5. mars. i den andre kampen i mesterligaen onsdag vant psg 2–0 hjemme mot real sociedad.


  Verden hører ikke på oss

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:20.56)
  i over fire måneder har livredde, sultne, skadde, utslitte, traumatiserte og desperate palestinere tenkt at nå, nå, kan ikke krigen bli verre. - jeg har ikke lenger noe å si. jeg orker ikke mer, sier en 18-åring til dagbladet.
  Måper: - Helt vilt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:08.16)
  mann fra japan er desperat etter å møte maren lundby (29). slik er hennes nye liv. men hold deg fast: hun utelukker ikke at hun kan komme tilbake som skihopper.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »