Hovedsiden

Liten annonse
  Skuffende start for Viktor Hovland i The Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 18. juli 2024 KL:16.28)
  viktor hovland startet jakten på sitt første major-trofé torsdag formiddag, men krevende bunkere og guffent vær ga nordmannen en tøff åpning. i pøsende regnvær og kraftige vindkast startet hovland årets siste major-turnering på royal troon-banen i skottland. nordmannen gikk runden på fire slag over par. det holdt til en delt 84.-plass på tidspunktet hovland gjorde seg ferdig. åpningsrunden startet godt for ekeberg-gutten, som gikk de første to hullene på par, før han fulgte opp med en birdie på sitt tredje hull. dessverre for hovland fikk han bunkerproblemer på hull nummer fem og åtte. de dype sandbunkerne i skottland presset ham til å bruke flere slag, hvilket resulterte i bogey på de to hullene. på de to påfølgende hullene fortsatt problemene for hovland, og etter ti spilte hull, lå han tre slag over par. de siste åtte hullene endte med én bogey og sju hull på par. det norske golfesset gikk sin førsterunde sammen med turneringens regjerende mester brian harman, som vant turneringen i fjorårets utgave med seks slag. spillepartneren gikk runden på to slag over par. da hovland var ferdigspilt ledet amerikanske justin thomas med tre slag under par i den britiske the open-turneringen, men resten av feltet er ikke ferdigspilt. (ntb)


  Ny svak start ødela for Hovland – spilt av i Scottish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:15.32)
  det norske golfesset viktor hovland gikk nok en ujevn runde og er spilt av i kampen om en topplassering i scottish open. nordmannen endte sin tredje runde på to slag under par og ligger dermed totalt på seks slag under par. det holder ikke til mer enn en foreløpig delt 36.-plass. hovland startet runden fryktelig med dobbeltbogey på hull én, før han gjorde opp med birdie på hull tre og fem. dessverre røk han på bogey på hull fem, men rettet nok en gang opp igjen med birdie to hull senere. ekeberg-gutten spilte par på de neste seks hullene, før han vartet opp med to strake birdie. 26-åringen avsluttet så runden med par på det 18. hullet. hovland ødela sjansene sine for en god plassering på fredagens runde da han startet med bogey og dobbeltbogey på de to første hullene. han klarte riktignok å redde seg litt inn og avsluttet runden på ett slag under par, men var da milevis bak spillerne i tet. svenske ludvig åberg leder turneringen på 12 slag under par, til tross for at han ennå ikke har spilt ut på sin tredje runde. (ntb)

  Hovland med ujevn andrerunde i Scottish Open – klarte likevel cuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:22.36)
  viktor hovland åpnet fryktelig på sin andrerunde i scottish open, men reddet inn et ålreit resultat og greide cuten. hovland endte runden på ett slag under og ligger dermed totalt på fire slag under par. det holdt til en delt 47.-plass. cuten gikk på to slag under par. oslo-gutten startet runden med bogey og dobbelt bogey på de to første hullene, før det ble birdie på hull tre. birdie ble det også på hull fem, før han røk på nok en bogey ti hull senere. hovland hevet imidlertid spillet midtveis på runden og utover i andre halvdel da han fikk birdie på hull 8, 10, 13 og 15. dessverre for hovland ble det nok en bogey på hull 17, før han avsluttet runden med par. svenske ludvig åberg leder turneringen på 12 slag under par, tett etterfulgt av franske antoine rozner. (ntb)

  Van de Beek ferdig i Manchester United – klar for Girona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:18.21)
  nederlandske donny van de beek setter punktum på manchester united-marerittet. 27-åringen er klar for la liga-klubben girona. det bekrefter united på sine nettsider. nederlenderen gjorde i september 2020 overgang fra ajax til manchester united som et lovende talent. dessverre ble ikke england-oppholdet slik han hadde sett for seg. etter å ha skuffet de to første sesongene måtte han på utlån til everton og eintracht frankfurt sesongene etter. (ntb)

  Cavendish-hjelper testet positivt for korona – ute av Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:11.53)
  danske michael mørkøv stiller ikke til start på torsdagens etappe i tour de france. dermed forsvinner en viktig hjelperytter for mark cavendish. det skriver astana i egne mediekanaler. – michael mørkøv stiller dessverre ikke til start i dag. i går kveld og i dag morges testet han positivt for korona. til tross for at han føler seg bra, har det medisinske teamet bestemt at det lureste er å bryte rittet av for å beskytte ham mot langvarige effekter, skriver laget. dansken har vært en av verdens fremste opptrekkere i en årrekke, og tidligere i juli var han delaktig da cavendish ble den mestvinnende tour de france-rytteren gjennom tidene. – jeg har fått mange venner gjennom karrieren, men det er veldig få jeg kommer til å ringe når jeg er 70 år. han er en av dem, har cavendish uttalt. tidligere denne uken ble det kjent at mørkøv avslutter karrieren etter vm i banesykling på hjemmebane i oktober. (ntb)

  Kristoff sjanseløs i det som ble en tett massespurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:17.45)
  det ble en massespurt om seieren på den 10. etappen i tour de france på tirsdag. seierherren ble jasper philipsen fra belgia. endelig skulle det sitte for 26-åringen i det som ble et tett spurtoppgjør. beste nordmann ble alexander kristoff på en 16. plass. 37-åringen fra uno-x mobility så lenge bra ut, men det holdt ikke helt inn. – vi klarte ikke å holde meg foran dessverre. vi satt fint med da det gjenstod 2 km igjen, men på den siste kilometeren før kilometersmerket mistet vi wærenskjold og jeg fikk en dårlig sving og havnet for langt bak, sa alexander kristoff til tv 2, kort tid etter målgang. det var lenge rolig på den flate etappen som fant sted på de franske veiene fra orléans til saint-amand-montrond. uno-x-rytterne lå godt plassert i hovedfeltet da innspurten nærmet seg, men hang ikke med da målstreken for alvor nærmet seg.

  Alcaraz slapp med skrekken – videre i Wimbledon etter femsettsthriller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:18.35)
  det spanske tennisesset carlos alcaraz var på vei ut av wimbledon allerede i 3. runde, men så snudde tittelforsvareren til seier over frances tiafoe. alcaraz tok seg til åttedelsfinalen med sifrene 5-7, 6-2, 4-6, 7-6 (7-2), 6-2. spanjolen er regjerende mester i wimbledon etter at han slo novak djokovic i fjorårets finale. 21-åringen fikk en tøff start på fredagens oppgjør da han ble brutt to ganger og tapte det første settet. den tidligere verdenseneren slo hardt tilbake i andre sett og brøt tiafoe to ganger. sett tre endte i en klassisk 6-4-seier til amerikaneren etter at han brøt alcaraz` tredje servegame, før det virkelig ble spennende i det fjerde settet. der fulgte spillerne hverandre hele veien til tiebreak, hvor tiafoe hadde muligheten til å avgjøre kampen og ta en skikkelig skalp. dessverre for ham viste alcaraz hvor god han er på sitt beste og vant settet med 7-2 i tiebreak. i det femte og avgjørende setter fortsatte alcaraz storspillet og brøt amerikanerens to første servegame. han kunne dermed til slutt serve inn både settet og seieren til 6-2. (ntb)

  Kristoff sjanseløs i spurten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:17.26)
  dylan groenewegen var raskest i massespurten og gikk til topps på den sjette etappen av tour de france. alexander kristoff ble nummer ni. – jeg er veldig glad, følelsen er fantastisk, sa nederlenderen. med snaut fem mil igjen gikk det en velt, og flere uno-x-ryttere ble hindret. blant dem var jonas abrahamsen, men han fikk hjelp av johannes kulset med å komme seg tilbake i hovedfeltet. abrahamsen er en viktig hjelper for alexander kristoff i sluttfasen, men heller ikke torsdag ble det full klaff i spurten for det norsk-danske laget til tross for at de satt helt fremst med 1,5 kilometer igjen. kristoff ble onsdag nummer tre da mark cavendish tok sin 35. etappeseier i rittet. briten slo da eddy merckx` rekord. abrahamsen rykket fra og tok det eneste klatrepoenget på torsdagens etappe etter 7,5 kilometer. over toppen fikk han og axel zingle en luke på et halvminutt og forsøkte å gå i et skikkelig brudd, men dessverre for duoen fikk de aldri noe mer enn rett under ett minutts ledelse. abrahamsen har seks ned til tadej pogacar i klatrekonkurransen. uno-x-rytteren er sikret å bære den rødprikkede trøya fram til lørdagens kuperte etappe. der er det sju klatrepoeng å kjempe om. fredag skal feltet gjennom en 25,3 kilometer lang tempoetappe fra nuits-saint-georges til gevrey-chambertin. (ntb)

  Boutera tok gull på 3000m hinder – klarte ikke OL-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:21.23)
  jacob boutera fra ullensaker/kisa ble norgesmester på 3000 m hinder, men var likevel ikke helt fornøyd. – det er dessverre for sakte, sier boutera til nrk. han sikter til at tiden hans på 8:32.14 etter alt å dømme ikke er god nok for å ta seg til ol i paris. ol-kravet på distansen er 8.15,00, men 8.25.00 hadde trolig holdt til en god nok rangering til å komme til paris. – man kan dessverre ikke bruke nm som det kule mesterskapet det er, man må bruke det for ranking, sier en litt skuffet boutera. det ble nok et sølv på fredrik sandvik. tom erling kårbø sikret bronsen.


  Skuffa Leknessund etter Tour de France-vraking: – Jeg følte jeg var klar
  dessverre at prisene vil stige mye fremover | Skrevet av E24' title='Les mer detaljer om artikkelen: rekordvekst i leieprisene: – venter dessverre at prisene vil stige mye fremover | Skrevet av E24'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 17. juni 2024 KL:10.19)
  det norske uno-x laget imponerte stort i sin debut i tour de france i fjor. i dag tok de ut årets tour-lag. – vi har kjørt utrolig bra i det siste, så det var en vanskelig prosess, sier sportsdirektør i uno-x gabriel rasch på dagens pressekonferanse. senest i går markerte laget seg da søren wærenskjold vant belgia rundt. han er blant de åtte som er tatt ut til tour de france: magnus cort, alexander kristoff, rasmus tiller, jonas abrahamsen, johannes kulset, odd christian eiking, tobias halland johannessen og søren wærenskjold. en som ikke fikk plass er andreas leknessund, som begynte å sykle for laget på nyåret: – det er et godt lag. det er åtte mann som er klare til tour de france. så kan jeg si at det er dritkjedelig å ikke få en av de plassene selv, sier en ærlig tromsøværing til nrk. leknessund fikk den tunge beskjeden i går. – jeg har dessverre ikke prestert godt nok tidlig i sesongen til å få plass. likevel hadde jeg troa på at det skulle ordne seg. jeg følte jeg var klar. jeg var like godt forberedt nå, som til løpa jeg har prestert i tidligere. jeg er ikke i sjokk, men det er likevel en skuffelse, forteller han. daglig leder i uno-x thor hushovd forklarer vrakingen til nrk: – det er leit at andreas ikke er med til tour de france, men han har dessverre ikke fått ut potensialet sitt. da er idretten brutal. det er en rytter som jeg nesten så på som soleklar, men dessverre har det mangla litt på nivået hans i år.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »