Hovedsiden

Liten annonse
  Norge knuste Østerrike: – Jeg er veldig stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
  i norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. håndballjentene spilte ball i hatt med østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. det var norges første kamp etter tapet i vm-finalen mot frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens ol i paris. onsdagens kamp var katrine lundes nummer 351, hun sier til nrk at det fremdeles er stort, selv om det har blitt noen kamper etter hvert. – jeg er veldig stolt, det må jeg si. det er stort å ha spilt så mange kamper med flagget på bryster, sier lunde. gjestene var aldri noen særlig trussel, og når lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. hvor lenge hun fortsetter kan ikke målvakten svare på. – vi får se. det kan jeg ikke svare på, sier lunde. veronica kristiansen var tilbake med flagget på brystet for første gang på ett og et halvt år. – det var veldig gøy. det er godt å være tilbake igjen, sier kristiansen til nrk. sjefen selv, thorir hergeirsson, likte det han så i halden onsdag kveld. – jeg synes det var bra fokus. vi har hatt to treninger med godt fokus på det vi ønsker å forbedre etter vm. målvaktene våre står bra og vi får rullert mye uten at det lugger, sier han til nrk. i det siste har det vært snakk om hergeirsson skal forlenge kontrakten med norges håndballforbund for å fortsette som sjef. – vi er i samtaler. det er naturlig når man er inne i siste året og det skal tittes videre. det kommer en dag når vi har besluttet hvordan dette kommer til å bli. det er det jeg vil si om det. jeg mye å gjøre nå, så jeg har mye å tenke på, sier islendingen til nrk. seieren mot østerrike var norge sin tredje seier i turneringen. firenasjonersturneringen spilles mellom norge, østerrike, ungarn og sveits. de tre siste nasjonene er verter for håndball-em. som regjerende europamester er norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

  Norge knuste Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
  i norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. håndballjentene spilte ball i hatt med østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. det var norges første kamp etter tapet i vm-finalen mot frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens ol i paris. – det er veldig mye som klaffer. jeg synes forsvarspillet justerer seg til å være ganske bra etter hvert. vi har redninger gjennom hele kampen, det gjør seg på måltavla, sier henny reistad til nrk. gjestene var aldri noen særlig trussel, og når katrine lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. dermed tok norge sin tredje seier i turneringen. firenasjonersturneringen spilles mellom norge, østerrike, ungarn og sveits. de tre siste nasjonene er verter for håndball-em. som regjerende europamester er norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

  VM-trøbbel for Jæger – tvinges ut på shopping

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.04)
  henriette jægers reise til vm innendørs i glasgow gikk alt annet enn knirkefritt. det norske håpet på 400 meter fikk trøbbel allerede i startfasen av onsdagens reise. – flyet til amsterdam ble forsinket, så ble flyet videre kansellert, og så booket vi om med british airways. men da kom ikke bagasjen med ..., sier sportssjef erlend slokvik til nrk – og legger oppgitt til: – jeg har ikke hatt en reise i historien der ikke fly eller bagasje ikke er forsinket. jæger er nå på plass i vm-byen glasgow, og tvinges til å gjøre litt andre forberedelser enn hun hadde planlagt. – hun tar det med ro, men hun mål ut og shoppe klær sånn at hun kan trene og forberede seg. slokvik opplyser at bagasjen etter planen skal komme frem torsdag. jæger har satt norsk innendørsrekord på 200 og 400 meter hittil i år. hun har fjerde best årsbeste av løperne som stiller til start i vm. mesterskapet innledes med forsøk på 400 meter fredag formiddag. bursdagsbarnet karsten warholm og leif olav alnes dro med et annet fly og styrte unna trøbbelet. resten av vm-troppen ankommer torsdag. ps! nrk sender direkte fra verdensmesterskapet fredag, lørdag og søndag kveld.  Søster-gull

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:13.13)
  tre søstre herjet og tok et komfortabelt nm-gull på stafetten. samtidig ble det på direkten varslet et spennende møte neste uke. - jeg gruer meg, sier therese johaug.

  Molde kan hjelpe rivalene til Europa: – Vil gjøre noe med dynamikken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:10.49)
  moldes avansement i conferenceligaen gjør at norge kan få direkteplass til champions league og ytterligere et femte lag til europa. moldes overbevisende seier mot legia warszawa betyr at håpet lever for norsk fotball. bodø/glimt tapte på sin side en thriller mot ajax. for øyeblikket ligger norge på 15.-plass på rankingen til det europeiske fotballforbundet (uefa), også kjent som uefa-koeffisienten. en 15.-plass etter sesongslutt vil bety fem lag inn i europa fra 2025/26-sesongen. leif øverland er administrerende direktør i norsk toppfotball (ntf). han mener nok en europa-plass bør gjøre noe med stemningen i styrerommene til eliteserieklubbene. – det vil gjøre noe med dynamikken, sier øverland til ntb. – om man ikke har en europeisk ambisjon for de ti-tolv lagene med størst budsjett, griper man ikke muligheten. det er jo faktisk mulig, mener han. øverland viser til utviklingen til bodø/glimt. norges beste lag sist sesong var nede i 1. divisjon så sent som i 2017. – glimt hadde jo ikke noe større budsjett enn de andre da de begynte sin reise. danmark med fc københavn i mesterligaen er like foran norge på rankingen. israel som har to lag igjen i europa-spill, ligger på 16.-plass. (ntb)


  Kolstad-spiller undertegnet historisk kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.56)
  kolstad-kaptein sigvaldi gudjonsson skrev under på en historisk lang kontrakt med klubben fram til 2030. det skriver kolstad på sin nettside. – at det skulle bli helt til 2030, den lengste jeg noen gang har skrevet, det så jeg egentlig ikke for meg, sier gudjónsson til klubben. han har lenge fortalt at han har ønsket å fortsette å være en del av satsingen i klubben, så lenge han selv og klubben blir enige om de sportslige og økonomiske betingelsene. i 2030 er den rutinerte høyrekanten 36 år. – fortsatt ung, sier islendingen til adressa med et smil. – jeg trives bra her. jeg har tro på prosjektet, og jeg vil at det skal lykkes, fortsetter han. kolstad kjemper for tiden om å ta seg videre fra mesterligagruppespillet. på onsdag kommer zagreb på besøk i trondheim spektrum. med seier vil kolstad klatre til sjetteplass på tabellen når tre kamper gjenstår. de to beste lagene i puljen går direkte til kvartfinale. de fire neste spiller åttedelsfinale. (ntb)


  oppgjør på direkten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:14.00)
  De norske kvinnene var sjanseløse mot franske Justine Braisaz-Bouchet (27), som på overlegent vis vant kvinnenes fellesstart i skiskytter-VM. I TV 2s studio tok Ingrid Landmark Tandrevold (27) et oppgjør med egen skyting.  Kolstad med tredje strake tap i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:20.24)
  kolstad fortsetter å slite i håndballens mesterliga. torsdag kveld tapte de 27-29 borte mot ungarske szeged. dermed fortsetter kolstad med ni poeng på 7.-plass i gruppe a. bare pelister, som har tatt null poeng, ligger bak dem. tapet var deres tredje strake etter at de også røk 25-26 for kiel og 18-29 for aalborg i de to foregående oppgjørene. det gjenstår tre kamper av gruppespillet, og det er bare de seks beste i hver gruppe som tar seg videre. topp-to går direkte videre til sluttspillet, mens 3.- til 6.-plass må ut i en første utslagsrunde. zagreb innehar i skrivende stund 6.-plassen, ett poeng foran trønderklubben. (©ntb)  Mahomes: – Vi ber for Kansas City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:23.33)
  patrick mahomes og lagkameratene i kansas city chiefs gikk fra jubel til sorg og bekymring etter at seiersparaden ble rammet av en skyteepisode. ingen spillere eller andre ansatte i chiefs ble direkte rammet av skytingen, opplyste byens borgermester quinton lucas under en pressekonferanse, men alle ble påvirket. det viser deres meldinger i sosiale medier. – jeg ber for kansas city, skrev mahomes på x. – la oss be for alle ofrene for denne avskyelige handlingen. be om at legene og førstehjelperne har stødige hender og at alle blir helt bra, skrev forsvarsspiller drue tranquill. en person ble drept og ni såret i skytingen ved union station i kansas city. for tre er tilstanden kritisk, for fem betegnes den som alvorlig.
  Thoresen til semifinale i bryte-EM - møter nummer èn i verden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:14.17)
  morten thoresen vant kvartfinalen mot georgiske diego chkhikvadze 2-1. thoresen bryter i 67-kilosklassen i gresk-romersk stil. semifinalene i vektklassen til thoresen begynner 16.45 i dag. der møter han hasrat jafarov fra azerbaijan som er rangert som nummer èn i verden. tar thoresen en medalje i em gir ikke det en direkte ol-billett. han må sammen med de andre norske ut i kvalifiseringsturneringer i april og mai. oskar marvik får muligheten til å forsvare em-bronsen fra i fjor i +130-kilosklassen i kveld. juan sebastian aak, håvard jørgensen og exauce mukubu røk ut av em mandag i sine respektive vektklasser.

  Thoresen videre til kvartfinale i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:12.06)
  morten thoresen som har et em-gull fra 2020 vant sin åttedelsfinalen mot artur politaiev fra ukraina i bryte-em. thoresen bryter i 67-kilosklassen i gresk-romersk stil. tar thoresen en medalje i em gir ikke det en direkte ol-billett. han må sammen med de andre norske ut i kvalifiseringsturneringer i april og mai. oskar marvik får muligheten til å forsvare em-bronsen fra i fjor i +130-kilosklassen i kveld. juan sebastian aak og exauce mukubu røk ut av em i går i sine representative vektklasser.

  Nå står den nye Wagner-toppen frem

  Kilde: VG Utenriks | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:01.42)
  den nye sjefen for wagner-gruppen har for første gang stått frem i en video – og alt tyder på at de omdiskuterte leiesoldatene nå tilhører den russiske nasjonalgarden, som er direkte under president vladimir putin.  Reagerte på trenerens intervjuer etter VM-fiasko: – Sa han burde pratet med oss først

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:12.18)
  vm-jaktstarten for de norske kvinnene på søndag ble ødelagt av dårlig skyting. ida lien var best av de norske med en 30. plass, og seks bom på tyve skudd. ingrid landmark tandrevold endte på en 34. plass, også med seks bom. under mandagens pressetreff før 15-kilometeren i morgen var tandrevold tydelig på hva hun syntes om at treneren, patrick oberegger, gikk hardt ut i mediene etter søndagens renn. han sa blant annet til vg at viste seg fra sin verste side. til nrk sa han videre at de skulle ta en alvorsprat. – jeg tror ikke han var den eneste som var frustrert. jeg tror det var tre jenter som var minst like frustrerte. vi prøver så godt vi kan å få det til. i går fikk vi det virkelig ikke til noen av oss, sier tandrevold til nrk. – vi har en intern policy på at vi snakker med hverandre. jeg synes det er vanskelig å svare på uttalelser fra andre gjennom media, det blir ofte litt misforstått, sier tandrevold til vg mandag. søndag kveld var det møtevirksomhet i det norske laget. både felles og individuelle samtaler. – det var mer individuelle møter som jeg hadde lyst til å ha. jeg synes ikke det var noen grunn til å kjefte huden full, sier hun til nrk. – han (oberegger) sa han burde ha pratet med oss først, sier hun videre til vg. treneren på sin side skjønner poenget til kvinnene, men mener de bør tåle litt også. – jeg skjønner poenget med at de ville ha det internt, siden ærlighet kan gjøre vondt. alle skal ikke dømmes på samme måte, og derfor tok vi praten med hver enkelt. vi har jobbet med det som er bra og sett på hva som må forbedres. vi skal se fremover. hver enkelt vet hva de kan gjøre for å skyte bedre. man må tåle litt direkte tilbakemeldinger også, sier oberegger til nrk.

  Reagerer på treneren: – Jeg synes ikke det var noen grunn til å kjefte huden full

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:12.18)
  vm-jaktstarten for de norske kvinnene på søndag ble ødelagt av dårlig skyting. ida lien var best av de norske med en 30. plass, og seks bom på tyve skudd. ingrid landmark tandrevold endte på en 34. plass, også med seks bom. under dagens pressetreff før 15-kilometeren i morgen var tandrevold tydelig på hva hun syntes om at treneren, patrick oberegger, gikk hardt ut i mediene etter det dårlige løpet. han skal blant annet ha sagt at de viste seg fra sin verste side. – vi har en intern policy på at vi snakker med hverandre. jeg synes det er vanskelig å svare på uttalelser fra andre gjennom media, det blir ofte litt misforstått, sa tandrevold til vg. juni arnekleiv forklarer til nrk at de i etterkant av løpet hadde behov for å si ifra om at treneren burde ha holdt igjen. – det var mer individuelle møter som jeg hadde lyst til å ha. jeg synes ikke det var noen grunn til å kjefte huden full, sier hun. treneren på sin side skjønner poenget til kvinnene, men mener de bør tåle litt også. – jeg skjønner poenget med at de ville ha det internt, siden ærlighet kan gjøre vondt. alle skal ikke dømmes på samme måte, og derfor vi tok praten med hver enkelt. vi har jobbet med det som er bra og sett på hva som må forbedres. vi skal se fremover. hver enkelt vet hva de kan gjøre for å skyte bedre. man må tåle litt direkte tilbakemeldinger også, sier patrick oberegger.
  Klart Molde-tap for FCK i generalprøven

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:15.59)
  molde leverte en dårlig test foran neste ukes møte mot legia. torsdag ble det 1-3 for fc københavn under treningsoppholdet i algarve. treningskampen på algarve stadion i faro skulle egentlig vært spilt på kveldstid, men på grunn av et varslet uvær ble den framskutt med flere timer. den tidligere molde-spilleren mohamed elyounoussi skapte direkte hodebry for gamleklubben. han sto med to mål etter 35 minutter. molde hadde en del farligheter ved både fredrik gulbrandsen og markus kaasa mot slutten av 1. omgang. laget fikk også en svært dårlig start på 2. omgang etter at svenske jordan larsson økte til 3-0. eirik haugan reduserte kort tid etter da han headet inn en corner fra kaptein magnus wolff eikrem. molde møter legia warszawa i serieligaen hjemme 15. februar, mens returkampen spilles i warszawa uken etter. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »