Hovedsiden

Liten annonse
  Lund med sterk 2.-plass i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:12.47)
  maia emilie lund tok 2.-plassen i a-finalen i sterkt selskap da roerne innledet verdenscupsesongen i italienske varese. lund ror singlesculler og hadde kvalifisert seg direkte for a-finalen med 2.-plass i innledende heat. i finalen var hun drøye tre sekunder bak olivia bates, men innsatsen holdt i massevis til 2.-plass. nederlandske tosca kettler ble nummer tre, og hun ble slått med over fire sekunder av lund. tidligere lørdag kvalifiserte ytterligere tre norske båter seg for a-finaler. det ble dramatikk i en ren norsk duell i herrenes oppsamlingsheat i dobbeltsculler. jonas juel og erik solbakken var sterkest av de to norske parene og tok seg til a-finale i heatet som ble vunnet av tysklands jonas gelsen/marc weber. oscar helvig og kristoffer brun måtte gi tapt til sine norske konkurrenter med sju tidels sekund. 3.-plassen gjør at de skal ro b-finale. a-finale blir det derimot på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. kjetil borch vant d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. den norske dobbeltfireren med mathias foyner wie, erling øyasæter, ole amund storlien og martin helseth endte sist i sitt oppsamlingsheat og havner i b-finale. (©ntb)

  Syrstad til topps i Janteloppet etter fall og tre stavbytter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:12.34)
  torleif syrstad fikk utbytte av gode ski og vant det 100 kilometer lange janteloppet foran lagkameraten runar skaug mathisen. – jeg har hatt ett fall, tre stavbytter og gått feil. det er fantastisk å ta det likevel, det gikk ikke helt strøkent underveis i dag, sier syrstad til nrk etter seieren. dermed ble det dobbeltseier på hjemmebane til årets vinnere av vasaloppet (syrstad) og marcialonga (mathisen). de to lager 157-løperne koblet grep om løpet mot slutten, men mathisen klarte ikke å henge på syrstad. i meget tøffe forhold med bløt og løs snø vant 30-åringen fra lundamo med en margin på to minutter og 50 sekunder til mathisen. – det tyngste løpet jeg har gått, utbrøt syrstad i målområdet. den svenske team aker dæhlie-løperen max novak ser ut til å bli nummer tre. i kvinneklassen går det mot klar seier til emilie fleten. hun ledet med over åtte minutter da tre firedeler av løpet var unnagjort. (©ntb)

  Roing: Tre norske båter til A-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:11.12)
  jonas juel og erik solbakken ble beste norske dobbeltsculler i verdenscupen i italienske varese. duoen er klar for a-finale. det skjer etter et spennende oppsamlingsheat, der den andre norske dobbeltsculleren med oscar helvig og kristoffer brun ble tøffeste utfordrer. tyske jonas gelsen og marc weber vant heatet på tiden 6.17,24. rett over sekundet bak fulgte juel og solbakken, mens helvig og brun ble slått med ytterligere sju tidels sekund. de to beste båtene i oppsamlingsheatet går til a-finalen, mens helvig/brun skal ro b-finale. a-finale blir det også på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. tidligere lørdag vant kjetil borch d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. en rekke norske båter skal i aksjon i varese utover dagen. (©ntb)

  Roing: Juel og Solbakken til A-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:11.12)
  jonas juel og erik solbakken ble beste norske dobbeltsculler i verdenscupen i italienske varese. duoen er klør for a-finale. det skjer etter et spennende oppsamlingsheat, der den andre norske dobbeltsculleren med oscar helvig og kristoffer brun ble tøffeste utfordrer. tyske jonas gelsen og marc weber vant heatet på tiden 6.17,24. rett over sekundet bak fulgte juel og solbakken, mens helvig og brun ble slått med ytterligere sju tidels sekund. de to beste båtene i oppsamlingsheatet går til a-finalen, mens helvig/brun skal ro b-finale. tidligere lørdag vant kjetil borch d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. en rekke norske båter skal i aksjon i varese utover dagen. (©ntb)

  Forbannet Hovland midt i fiaskorunde: – Så jævlig dårlig du er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:01.59)
  viktor hovland hadde en mildt sagt tung dag på jobb under majorturneringen the masters fredag kveld norsk tid. allerede på det første hullet kom en forsmak på det som var i vente, da han gikk av med en såkalt bogey. det vil si at han brukte ett slag «for mye». på hull to ble vondt til betydelig verre, og etter banens fem første hull, lå han hele sju slag over par. – den verste starten i manns minne, kommenterte discovery-ekspert per haugsrud. – et sjokk for systemet, supplerte kollega henrik bjørnstad. hovland var avhengig av å pynte på scoren for å kvalifisere seg til turneringens to siste dager, men da han vartet opp med nok et skjevt utslag i sterk vind på den allerede fryktinngytende golfbanen augusta, rant det over for 26-åringen. – det er så sjukt. det er så sjukt, ropte han i fortvilelse, før han utbrøt: – så jævlig dårlig du er i golf! discovery-ekspert marius thorp fikk med seg utbruddet: – det er en reaksjon på at han ikke får til det han vil. han vet nok godt at han ikke er jævlig dårlig i golf, sa han under kanalens studiosending. avslutningen ble også et mareritt for mannen som skrev norsk idrettshistorie så sent som i august, og en dobbeltbogey på hull 15 fjernet alt håp om at han skulle klare cuten. hovland hadde ikke misset en cut siden scottish open sommeren 2022, men nå går altså masters-helgen uten nordmannen. bare topp 50 får være med lørdag og søndag, og fredagens fiaskorunde sendte hovland ned på en delt 71.-plass (runden pågår fortsatt). i tillegg til tidlig hjemreise, betyr resultatet ny verstenotering i en profesjonell turnering. den forrige var en runde på 80 slag under porsche european open tilbake i 2018. fasiten fredag er 81 slag, ni over par. trioen i tet ligger på seks slag under par.

  Karriereverste av Hovland etter utrolige tabber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.53)
  etter et fenomenalt 2023, har problemene stått i kø for viktor hovland i 2024. i årets første majorturnering, the masters, røk han rett ut etter to av fire runder - etter å ha notert seg for karrierens dårligste runde fredag, 81 slag, ni slag over par. etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – wow ... holy shit, utbrøt hovland. og det skulle bli verre. etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. da ballen klinket inn i treet, måpte hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var hovland hele syv slag over par etter fem hull. nordmannen kjempet seg inn i runden, men så kom en utrolig dobbeltbogey på hull 15. der misset han en bogeyputt fra i underkant av en halv meter, som vist på bildet. – en kjempekonsentrasjonssvikt, sa discoverys golfekspert marius thorp. – viktor hovland bommet her, skrev sky sports og cbs-journalist kyle porter på x. hovland endte godt utenfor cutgrensen og det er første gang siden scottish open sommeren 2022 at hovland misser en cut. det er også hans verste resultat i en profesjonell golfturnering noensinne. tidligere hadde han en 80-runde (åtte slag over par) fra porsche european open i 2018 som sin verste runde i karrieren.

  Full Hovland-kollaps: Måpte av fortvilelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.53)
  viktor hovland startet fint med en runde ett slag under par i majorturneringen the masters torsdag, men fredagens runde er i ferd med å bli et mareritt for nordmannen. etter å ha åpnet runden med en bogey på hull én, gikk det helt på tverke på hull to. hovland sendte først utslaget rett ut i skogen. – wow ... holy shit, utbrøt hovland. og det skulle bli verre. etter å ha droppet ballen, sendte han tredjeslaget rett i et tre. da ballen klinket inn i treet, måpte hovland av fortvilelse, før han etter hvert dekket til ansiktet med albuen. det hele endte med en trippeltbogey, og etter en dobbeltbogey på hull fire og en ny bogey på hull fem, var hovland hele syv slag over par etter fem spilte hull. med det er han seks slag over par for turneringen og i skrivende stund to slag bak cutgrensen. hovland har ikke misset en cut siden scottish open sommeren 2022. hovlands verste rundescore i en profesjonell turnering kom med en 80-runde i porsche european open tilbake i 2018. fredag kan det bli enda verre.


  Hovland henger med tross variabel åpningsdag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:00.49)
  etter flere ukers turneringspause og varierende spill tidligere i år, så det ut til at viktor hovland virkelig hadde funnet tilbake til storformen innledningsvis på åpningsrunden i the masters. etter ni spilte hull i årets første major hadde nordmannen vært så godt som feilfri og var fire slag under par. – fasitgolf, sa discoverys golfekspert, marius thorp. men så startet problemene. på hull ti ble han liggende dårlig til i fairway og sendte innspillet langt ut til høyre. det hele endte med en dobbeltbogey og de siste åtte hullene ble preget av at hovland ikke helt fikk det til å stemme. til slutt endte nordmannen opp med en runde på 71 slag, ett slag under par. med det er han seks slag bak ledende bryson dechambeau og på en foreløpig delt 14. plass. det er flere spillere som ikke er ferdig med den første runden.  Ingen roere er lovet OL-plass: – Det er opp til oss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:07.08)
  de norske roerne som har kvalifisert båter til sommerens ol i paris, er ikke garantert en ol-billett. oscar helvig og kristoffer brun sørget i fjor for at minst én dobbeltsculler blir å se i ol. men om duoen dukker opp i paris, er ennå ikke sikkert.. – det er opp til oss i trenerteamet å finne ut hvem som skal sitte i båtene i ol som vil gi oss best mulige resultater, sier landslagssjef fredrik bekken til ntb. han opplyser at utøverne har fått beskjed om at ingen båter blir «tatt ut» før etter åpningsregattaen på nasjonalarenaen årungen 4. mai. helgens verdenscupregatta i italienske varese blir en viktig del av beslutningsgrunnlaget for trenerteamet, forteller bekken. for øyeblikket er det tre båter som er kvalifisert til lekene i paris: * menn, lettvekt dobbeltsculler * menn, dobbeltsculler * kvinner, dobbeltsculler.


  Slår alarm om OL-vannet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:14.32)
  veldedighetsorganisasjonen surfrider foundation hevder at vannkvaliteten i seinen i paris ikke holder mål, og mener at ol-utøverne risikerer helsen ved å konkurrere i seinen i paris. i et åpent brev kaller de det en «økende bekymring». – de vil svømme i forurenset vann og utsette seg for betydelig risiko for helsen, står det, ifølge ntb. både åpninggsseremonien, triatlon, maratonsvømming og paratriatlon foregår i elven som renner gjennom paris. afp skriver at det er brukt omkring 1,4 milliarder euro, omkring 16 milliarder kroner, på å oppgradere kloakken og gjøre andre tiltak for å forbedre kvaliteten. surfrider foundation opplyser at deres tester er gjort under broene alexandre iii og l`alma og at flere målinger har vist nivåer av bakterier som er dobbelt så høye som europeiske vannkvalitetsstandarder – samme standard som brukes av de internasjonale triatlon- og svømmeforbundene. ol-arrangøren har hele tiden vært klar på at konkurranser på seinen kan skje om det er lite nedbør i forkant.

  Fiasko for Hamilton da Verstappen vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:09.07)
  max verstappen er tilbake på vinnersporet i formel 1-vm med seier i japans grand prix søndag. lewis hamiltons fiasko får ekspert til å undres om briten «har mistet det». søndag ble det en svært tung dag for superstjernen hamilton som neste sesong skal kjøre for ferrari. hamilton hadde tidlig trøbbel med å henge med på tempoet til rivalene. på et tidspunkt nærmest foreslo mercedes-føreren for teamet at han skulle slippe lagkamerat george russell forbi seg, fordi sistnevnte holdt høyere fart. det er ikke hverdagskost i formel 1-sirkuset. hamilton kjørte til slutt inn til niendeplass. russell endte to plasser lenger fram etter en sen forbikjøring. det er langt unna der mercedes og teamsjef toto wolff ønsker å være. – dette blir et kjedelig og dårlig løp for mercedes, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det begynner å nærme seg diskusjonen om hamilton har mista det litt, fortsatte han. verstappen hadde beste startspor og tok svært godt vare på det gode utgangspunktet. han traff starten perfekt og så seg deretter aldri tilbake. sergio perez sørget for dobbelt red bull.  Golf: Marerittrunde for Borge – langt bak i California

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:23.17)
  golfspiller celina borge gikk en forferdelig sisterunde i la open og endte både runden og lpga-turneringen ni slag over par. det holdt til delt 63.-plass blant de 69 spillerne som greide cuten halvveis. borge var 18 slag bak amerikanerne ryann o`toole og nelly korda, som måtte ut i omspill om seieren. etter tre runder var borge på par og på skuddhold av en god plassering. søndag forsvant den muligheten raskt, etter en runde som inneholdt én birdie, men hele seks bogeyer og to dobbeltbogeyer. (ntb)

  Sola sjanseløs i europaligakvartfinalen – knust av franske Neptunes Nantes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:17.41)
  sola røk 30-39 på hjemmebane og klarte ikke å utfordre neptunes nantes om semifinaleplassen i europaligaen. dobbeltoppgjøret endte i 57-70-tap. sola hadde riktignok et ålreit utgangspunkt før søndagens returoppgjør på hjemmebane, etter at de «bare» tapte 27-31 i frankrike. første omgang startet jevnt, før gjestene dro fra mot pause og gikk i garderoben med 17-10-ledelse. etter hvilen fortsatte gjestene storspillet og ledet på det meste med elleve mål. etter en liten sluttspurt fra sola endte kampen i 30-39-tap finalehelgen avvikles i graz i østerrike 11. og 12. mai, og storhamar blir eneste norske innslag i tirsdagens semifinaletrekning. lørdag tok storhamar seg videre med 33-26 hjemme og 72-61 sammenlagt over tyske thüringen. (ntb)
  Nytt mareritt for Hamilton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:09.42)
  red bulls max verstappen var som ventet raskest og tok sesongens tredje strake pole position foran australias grand prix i formel 1 lørdag. nederlenderen jakter ti strake seirer. verstappen vant kvalifiseringen foran carlos sainz. sistnevnte er tilbake etter å ha mistet løpene i saudi-arabia som følge av at han måtte opereres for akutt blindtarmsbetennelse. for den sjudobbelte verdensmesteren lewis hamilton fortsatte problemene. han endte bare på 11.-plass og har et uhyre vrient utgangspunkt foran løpene i melbourne. (ntb)

  Mareritt for Hamilton: – En av de verste treningene jeg har hatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.31)
  formel 1-stjernen lewis hamilton ble bare nummer 18 på den andre treningen foran australias grand prix i formel 1. den sjudobbelte verdensmesteren lewis hamilton nølte ikke med å kalle treningen én av de «verste øktene på lenge». årsaken skal være at endringer som ble gjort på mercedesen hans slo helt feil ut. den britiske stjernen endte på niendeplass i den første treningen for australias grand prix, men falt ned til 18. plass i den andre. – jeg føler meg åpenbart ikke bra. vi hadde en av de verste øktene jeg sannsynligvis har hatt på lenge, sa hamilton etterpå. mercedes endret bilens oppsett mellom den førte og andre treningen i et forsøk på å løse problemer hamilton hadde i svinger med høy hastighet i den forrige løpet i saudi-arabia. det gjorde bare situasjonen verre. – vi startet dagen på framfoten og på den første treningen føltes bilen generelt sett bra. det var faktisk det beste bilen har kjentes så langt i år, sa han. – for å fortsette å lære gjorde vi noen store endringer i trening to, og dessverre gjorde det bilen verre, la briten til.

  Messi-fans får 50 prosent refusjon etter Hongkong-fiaskoen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:07.10)
  fans som kjøpte billetter for å se lionel messi i hongkong får tilbakebetalt 50 prosent av billettprisen etter at argentineren mistet treningskampen. det er riktignok kun så lenge de ikke iverksetter rettslige skritt mot arrangøren. et utsolgt stadion betalte fra 880 hongkong-dollar (1200 norske kroner) for å se den åttedobbelte gullballvinneren i aksjon 4. februar. da ble det spilt en treningskampen mellom inter miami mot en utvalgt hongkong xi. reaksjonene var sterke da messi ble sittende på benken gjennom hele kampen på grunn av en skade. det ble ikke bedre da han tre dager senere spilte en halvtime da laget hans møtte japanske vissel kobe i tokyo. da kom anklagene om at messis «no show» i hongkong var rettet mot kina. arrangør tatler asia tilbød mandag 50 prosent refusjon for «de som kjøpte billetter gjennom offisielle kanaler til kampen». de som vil ha noen av pengene tilbake, må godta vilkår og betingelser som inkluderer at de ikke kan ta rettslige skritt mot arrangøren.

  Hovland avsluttet svakt i Players Championship

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:21.05)
  viktor hovland gikk to over par og endte langt nede på resultatlisten i players championship på pga-touren i golf søndag. nordmannen har ikke fått det helt til å stemme i på gresset i florida og hadde et vanskelig utgangspunkt før turneringens fjerde og siste dag. 26-åringen åpnet med en birdie på første hull, men røk på bogey på både fjerde og sjuende. hovland åpnet siste halvdel godt da han leverte birdie på hull ti, men fulgte opp med nok en bogey to hull senere. på hull 14 til 17 ble det bogey, etterfulgt av to birdier på rad, før en tung dobbeltbogey. det resulterte i +2 for dagen og -1 i turneringen totalt. en foreløpig delt 62.-plass er langt unna fjorårets tredjeplass samme sted. turneringen i ponte vedra beach er en av de største på golfkalenderen og omtales uformelt som den femte majorturneringen. (ntb)


  utslitt diggins økte ledelsen i verdenscupen - finsk dobbeltseier i falun

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:11.58)
  Jessie Diggins ledet verdenscupen sammenlagt med 340 poeng etter 15-kilometeren i Canmore 9. februar. Gradvis har Linn Svahn spist seg innpå Diggins de siste ukene og før lørdagens 10 kilometer i Falun var det kun 41 poeng som skilte de to, med kun to renn igjen av verdenscupsesongen. I snøkaoset i Falun var spenningen stor rundt hvordan forholdene ville påvirke rennet. Best virket Finland til å takle været, med seier til Kerttu Niskanen foran Johanna Matintalo. Jessie Diggins tapte noe i andre halvdel av rennet, men kjempet seg i kjent stil i mål og nærmest kollapset etter målgang. – Nå må noen bære Diggins ut av området her, utbrøt NRKs kommentator Ole Kristian Stoltenberg. Etter hvert fikk også Diggins hjelp og kom seg bort fra målområdet. Diggins endte til slutt på en femteplass og sikret seg 80 verdenscuppoeng. Svahn ble kun nummer 18 og tok 46 poeng. Diggins leder nå med 75 poeng i verdenscupen. I søndagens renn er det mulig å ta maksimalt 130 poeng og Diggins vil være sikret sammenlagtseier med en 13. plass der. Heidi Weng ble beste norske på en syvendeplass i lørdagens renn.

  diggins økte ledelsen i verdenscupen - finsk dobbeltseier i falun

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:11.58)
  Jessie Diggins ledet verdenscupen sammenlagt med 340 poeng etter 15-kilometeren i Canmore 9. februar. Gradvis har Linn Svahn spist seg innpå Diggins de siste ukene og før lørdagens 10 kilometer i Falun var det kun 41 poeng som skilte de to, med kun to renn igjen av verdenscupsesongen. I snøkaoset i Falun var spenningen stor rundt hvordan forholdene ville påvirke rennet. Best virket Finland til å takle været, med seier til Kerttu Niskanen foran Johanna Matintalo. Jessie Diggins tapte noe i andre halvdel av rennet, men kjempet seg i kjent stil i mål og nærmest kollapset etter målgang. – Nå må noen bære Diggins ut av området her, utbrøt NRKs kommentator Ole Kristian Stoltenberg. Etter hvert fikk også Diggins hjelp og kom seg bort fra målområdet. Diggins endte til slutt på en femteplass og sikret seg 80 verdenscuppoeng. Svahn ble kun nummer 18 og tok 46 poeng. Diggins leder nå med 75 poeng i verdenscupen. I søndagens renn er det mulig å ta maksimalt 130 poeng og Diggins vil være sikret sammenlagtseier med en 13. plass der. Heidi Weng ble beste norske på en syvendeplass i lørdagens renn.

  diggins økte ledelsen i verdenscupen - finsk dobbeltseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:11.58)
  Jessie Diggins ledet verdenscupen sammenlagt med 340 poeng etter 15-kilometeren i Canmore 9. februar. Gradvis har Linn Svahn spist seg innpå Diggins de siste ukene og før lørdagens 10 kilometer i Falun var det kun 41 poeng som skilte de to, med kun to renn igjen av verdenscupsesongen. I snøkaoset i Falun var spenningen stor rundt hvordan forholdene ville påvirke rennet. Best virket Finland til å takle været, med seier til Kerttu Niskanen foran Johanna Matintalo. Jessie Diggins tapte noe i andre halvdel av rennet, men kjempet seg i kjent stil i mål og nærmest kollapset etter målgang. – Nå må noen bære Diggins ut av området her, utbrøt NRKs kommentator Ole Kristian Stoltenberg. Etter hvert fikk også Diggins hjelp og kom seg bort fra målområdet. For øyeblikket ligger Diggins an til en femteplass, og vil dermed øke kraftig i verdenscupen ned til Svahn, som endte utenfor topp 15 lørdag. I søndagens renn er det mulig å ta maksimalt 130 poeng. Heidi Weng ble beste norske på en syvendeplass.

  Friski: Leo Landrø (18) på verdenscuppallen som finaledebutant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:21.00)
  leo landrø var fryktløs og svært nær å vinne friskisportens verdenscupavslutning i big air i franske tignes. 18-åringen ble nummer to i sin første finale. geilo-gutten fikk en totalscore på 185,50 poeng mot den amerikanske vinneren alexander halls 186,50. en litt svak landing i tredje og siste forsøk stoppet ham fra å ta en sjokkseier. landrø var beste poengplukker i kvalifiseringen. han hadde 11.-plass som toppresultat og aldri før tatt seg til en finale i verdenscupen. på fransk snø kom hans definitive gjennombrudd. tenåringen hadde beste enkeltscore i begge de to første omgangene med 91,50 og 94,00 poeng. på tredje forsøk greide han 87,75. det er de to beste hoppene med ulike triks som utgjør totalsummen. birk ruud åpnet med 80,00 poeng og fulgte opp med fall i neste forsøk. i det tredje kjørte han på det trygge, og norges antatt sterkeste kort ble bare nummer seks med en tellende score på 163,75. tidligere på dagen prøve ruud seg i verdenscupen i snowboard samme sted. med brett viste han lovende takter og ble nummer 37 i slopestylekvalifiseringen. dobbeltkjøret kan forklare skuffelsen i big air-finalen.
  tung start for hovland – avsluttet med dobbeltbogey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:19.32)
  viktor hovland fikk ikke åpningsrunden han håpet på i players championship i golf. etter dobbeltbogey på siste hull var han ett slag over par. første halvdel av runden hans var ujevn. han var blant spillerne som startet dagen på 10. hull. han kom godt i gang med birdie på 11. hull, men dagens første bogey kom allerede på neste hull. så kom han litt i støtet med birdie på 14. og 16. hull, men en bogey på 18. hull sendte ham nedover på listene igjen. på siste halvdel av runden ble det par på de åtte første hullene, men så brukte han sju slag på 9. hull, og dermed gikk han fra under til over par for dagen. hovland er på en foreløpig delt 62.-plass. (ntb)

  tung start for hovland i – avsluttet med dobbeltbogey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:19.32)
  viktor hovland fikk ikke åpningsrunden han håpet på i players championship i golf. etter dobbeltbogey på siste hull var han ett slag over par. første halvdel av runden hans var ujevn. han var blant spillerne som startet dagen på 10. hull. han kom godt i gang med birdie på 11. hull, men dagens første bogey kom allerede på neste hull. så kom han litt i støtet med birdie på 14. og 16. hull, men en bogey på 18. hull sendte ham nedover på listene igjen. på siste halvdel av runden ble det par på de åtte første hullene, men så brukte han sju slag på 9. hull, og dermed gikk han fra under til over par for dagen. hovland er på en foreløpig delt 62.-plass. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »