Hovedsiden

Liten annonse
  Carlsen åpnet med seiersdobbel i Champions Chess-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:23.28)
  magnus carlsen vant sine to første dueller og fikk en solid start på tittelforsvaret i årets champions chess tour-finale i toronto. størst dramatikk var det da kampen mot den usbekiske tenåringen nodirbek abdusattorov måtte avgjøres i armageddon etter to strake remis. der spilte carlsen med hvite brikker og hadde ikke tålt å spille uavgjort en gang til. han var aldri i trøbbel og vant duellen klart. tidligere på dagen var det nok for carlsen å slå belaruseren denis lazavik med hvite brikker og spille remis med svarte. de åtte beste poengplukkerne fra årets seks champions chess tour-turneringer er samlet fysisk i canada. carlsen vant tre av dem og topper poenglista suverent. alle skal møte hverandre i hurtigsjakk, og etter sju runder blir det klart hvem som får sjansen til å spille om finaleseieren i årets tour. de to beste går direkte til semifinalene, mens de fire neste skal kjempe om de to siste plassene. (ntb)
  Leclerc til topps i kvalifiseringen i Las Vegas – Verstappen nummer tre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:17.21)
  formel 1-fantomet max verstappen måtte seg slått av ferrari-duoen charles leclerc og carlos sainz i kvalifiseringen til las vegas grand prix. leclerc starter dermed i første startposisjon i søndagens hovedløp. mclaren-førerne lando norris og oscar piastri skuffet begge stort med 16.- og 19.-plass i kvalifiseringen. de røk begge ut i q1. i starten av oktober vant piastri sprintløpet i qatar. – katastrofe for mclaren. det er nesten et lite sjokk, utbrøt viaplay-ekspert henning isdal. under torsdagens trening oppsto det dramatikk da carlos sainz kjørte på rammen til et kumlokk og ble deplassert etter å ha fikset bilen. verdensmester verstappen ga tidligere uttrykk for at han ikke er særlig begeistret for den nye gatebanen. – det er 99 prosent show og én prosent sportsbegivenhet, sa nederlenderen da han ble bedt om å kommentere formel 1-returen til las vegas etter 41 års fravær. det er første gang at det kjøres f1-løp i las vegas siden 1982. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »