Hovedsiden

Liten annonse

    newgarden vant dramatisk indy 500

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 28. mai 2023 KL:23.32)
    Josef Newgarden passerte tittelforsvarer Marcus Ericsson på siste runde og tok sin første seier i billøpsklassikeren Indianapolis 500. Foran 300.000 tilskuere så svenske Ericsson ut til å vinne løpet for annen gang på rad, men med tre runder igjen kom det røde flagget ut for tredje gang på de 16 siste rundene, og dermed måtte det omstart til. Det banet for et kort og vilt race til mållinjen over én runde da løpet ble startet om igjen. Ericsson fikk en god start og så ut til å skulle holde unna, men så kom Newgarden som en rakett forbi ham, og svensken rakk aldri å komme tilbake. (NTB)
    dainese vant dramatisk giro-spurt

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:17.32)
    Den 17. etappen endte i en massespurt og der ble det jubel for de to nordmenne Andreas Leknessund og Jonas Iversby Hvideberg og resten av Team DSM. Etter en utrolig jevn spurt ble det nemlig etappeseier til lagets spurter, italienske Alberto Dainese. Michael Matthews åpnet spurten tidlig og så lenge ut til å holde unna, men mot slutten kom både Dainese og poengtrøye-leder Jonathan Milan i raske klyv. Ingen turte å juble idet de krysset målstreken, men målfotoet viste at det var Dainese som stakk av med seieren, foran Mlan og Matthews. 25 år gamle Dainese vant også den 11. etappen i Giro d`Italia i fjor. Andreas Leknessund kom inn med feltet og beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. Rittet avsluttes søndag.


    Sensasjonell norsk seier - slo Canada etter straffedrama

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:17.48)
    det norske ishockeylandslaget slo canada på sensasjonelt og dramatisk vis mandag. – det er helt sykt. en ishockeysensasjon. det er ikke annet å si, jeg er målløs, sier viaplays ekspert alexander bonsaksen. dramatikken oppsto elleve sekunder før full tid i tredje periode på stillingen 2-1 til norge. da utlignet lawson crouse til 2-2 og sørget for «sudden death» i riga. norge skapte flere store sjanser i spillforlengelsen, men til slutt måtte det hele avgjøres på straffer. der holdt de norske spillerne hodet kaldt og sikret seieren på overbevisende vis. norge scoret på fire av fem mulige, mens canada bommet to ganger. det er norges første seier over canada på 23 år. canada er rangert som verdens nest beste landslag, bare overgått av finland. norge er nummer 12 på den samme listen. andreas martinsen og sondre olden scoret norges mål i ordinær tid. milan lucic reduserte til 2–1 for canada før den dramatiske avslutningen på kampen. norge kan ikke nå sluttspillet i årets vm, men seieren over canada åpner døren for en sterk sluttplassering. med seier over slovakia i siste kamp kan de norske iskrigerne overgå 13. plassene fra de to foregående verdensmesterskapene. canada er allerede kvalifisert for sluttspillet.
    Suspensjon og millionbot for Jürgen Klopp

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
    liverpool-manager jürgen klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot tottenham. det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot aston villa. den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder ntb. ifølge liverpool echo er klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder paul tierney etter en dramatisk overtidsseier på anfield. han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». klopp fortalte videre at liverpool og tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. fa melder at klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. liverpool ligger øyeblikket på femteplass i premier league, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten manchester united eller newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (nrk/ntb)

    Mer drama i Giro d`Italia – ny stjerne kjørte bort i ambulanse etter tøff velt

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:15.52)
    sammenlagt-treer tao geoghegan hart måtte kjøres bort i ambulanse etter en lei velt som involverte hele favorittfeltet i giro d`italia onsdag. sesongens første treukersritt har vært fylt av dramatiske episoder og sykdomsforfall. onsdag fortsatte det i samme spor. geoghegan hart lå på tredjeplass sammenlagt og har vist voldsom kjørestyrke og form i italia de siste dagene. han vant giro d`italia i 2020 og vant så oppkjøringsrittet tour of the alps før årets giro. onsdag var uhellet ute for briten og flere andre stjerner. rundt 65 kilometer gjensto da en håndfull ryttere gikk over ende på vått underlag. sammenlagtleder geraint thomas var en av de første som traff asfalten, men han traff bakken pent. sammenlagttoer primoz roglic måtte også tåle en smell og fikk ødelagt sykkelen. han kunne imidlertid fortsette etter å ha fått sykkelen til en lagkamerat. verst gikk det for tao geoghegan hart, som ble liggende urørlig etter sammenstøtet med den italienske asfalten. tv-bildene viste at han etter hvert ble løftet opp på en båre og kjørt vekk i sykebil. (ntb)
    Bisart Giro-drama: Hund forvillet seg inn i løypa - storfavoritt i bakken

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:14.12)
    giro d`italia-favoritten remco evenepoel måtte i asfalten onsdag. årsaken var tilsynelatende at en hund forvillet seg inn i feltet og skapte kaos. den dramatiske episoden skjedde med drøyt 150 kilometer igjen av etappen. tv-bildene viste at hund plutselig skjærte inn i feltet, hvilket førte til stor uro og at en av evenepoels lagkamerater gikk i bakken. like etter plukket også tv-kameraene opp evenepoel på bakken, på motsatt side av veien. belgieren, som er den fremste favoritten til å vinne giroen, ble sittende lenge på asfalten mens han ble undersøkt og fikk assistanse. etter hvert kom han seg opp og fortsatte etappen. evenepoel er nummer to i sammendraget etter fire etapper, 28 sekunder bak norske andreas leknessund. (ntb/nrk)    Jakob Ingebrigtsen kom til kort – Christian Eriksen fikk Laureus-pris

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:20.28)
    i kamp mot jakob ingebrigtsen ble fotballstjernen christian eriksen tildelt prisen for årets comeback under utdelingen av laureus sports awards i paris mandag. eriksen kom i fjor tilbake til fotballen etter den dramatiske hjertestansen under em-sluttspillet i 2021. siden har han levert svært godt for manchester united i premier league og ble mandag hedret på laureus-gallaen i paris. jakob ingebrigtsen var også nominert i et sterkt felt som også besto av francesco bagnaia (spania, motorsykkel), annemiek van vleuten (nederland, sykling), klay thompson (usa, basketball) og tiger woods (usa, golf). ingebrigtsen tok sølv på 1500-meteren i fjorårets vm og fulgte opp med gull på 5000 meter. i em ble det gull på begge distanser. det utkonkurrerte likevel ikke eriksens prestasjoner. (ntb)    Dommerforeningen svarer etter Klopp-raseri

    Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. mai 2023 KL:09.46)
    jürgen klopp var ikke fornøyd med dommeren i den dramatiske 4-3-seieren over tottenham. paul tierney gjorde ikke noe galt, sier dommerforeningen. liverpool-manager feiret aggressivt foran fjerdedommeren da jota scoret langt inne i overtiden. klopp så også ut til å pådra seg en strekk i samme situasjon. – jeg vet ikke hva denne mannen har mot oss, sa tyskeren etter kampen. «dommere i premier league blir tatt opp i alle kamper gjennom et kommunikasjonssystem. etter å ha gjennomgått lyden til dommer paul tierney fra dagens kamp, kan vi bekrefte at han opptrådte på en profesjonell måte hele veien, inkludert da han ga det gule kortet til liverpool-manageren», sier den engelske dommerforeningen (pgmol) i en uttalelse. «derfor avviser vi på det sterkeste alle meldinger om at tierneys handlinger var upassende», heter det videre. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »