Hovedsiden

Liten annonse
  ingen kutt i drivstoffavgiftene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.40)
  regjeringen har fått en ny mulighet til å holde løfte om avgiftskutt for bensin og diesel, men det virker ikke som de tar den. i 2021 skjøt pumpeprisen for drivstoff i været, og har holdt seg skyhøy siden. og uansett hvilke kilder man sjekker har norge en av verdens aller høyeste bensinpriser, og hos for […] innlegget ingen kutt i drivstoffavgiftene dukket først opp på bil24.no.

  Ny bensin kan føre til trøbbel for eldre biler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:07.00)
  naf roper varsku ‒ med rette. for den nye 95 oktan blir nå blandet ut med enda mer etanol, og har du en bil fra før 2011 er det langt fra sikkert at den takler dette drivstoffet. det er ikke bare nye biler som skal bli mer miljøvennlig, for myndighetene pålegger også de som tilbyr […] innlegget ny bensin kan føre til trøbbel for eldre biler dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »