Hovedsiden

Liten annonse
  Fotball er bøllenes gissel

  Kilde: VG Sport | Publisert: Igår. - (mandag 2. oktober 2023 KL:18.27)
  det ble bråk til og med da lokalsamfunnet skulle ta fotballen tilbake. men hvor mye handler tumultene egentlig om kampen mellom holmlia og klemetsrud?


  Hovland-drama i Ryder Cup: Drømmestart ble etterfulgt av slag i plastpose

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. september 2023 KL:08.42)
  viktor hovland innledet ryder cup med et kunstslag som ble betegnet som å slippe ut av fengsel. deretter slo han ballen rett i en plastpose. hovland spiller sammen med svenske ludvig åberg i foursome-kampene som innleder prestisjetunge ryder cup fredag morgen. duoen spiller i den andre av fire kamper, og spillerne slår annenhver gang på samme ball. nordmannen slo ut på det første hullet. deretter makker åberg brennhete hovland et vanskelig utgangspunkt på kanten av greenen før det tredje slaget. det taklet hovland på aller beste vis. han valgte å chippe på den ujevne greenen og lyktes perfekt. ballen gikk rett i hullet. – se på det slaget! han er jo egentlig helt i fengsel! man on a mission, ropte viaplays kommentatorduo etter drømmetreffet fra langt hold. hovland var imidlertid ikke ferdig med å skape drama. oslo-gutten fulgte opp på det andre hullet, men ikke uten dramatikk. nordmannens innspill endte med at ballen landet i en plastpose tilhørende en tilskuer. det er sjelden vare. makker åberg fikk droppe og slo ballen inn på greenen. deretter var det duket for hovland-show igjen. nordmannen senket den påfølgende lange putten til ellevill jubel fra publikum. på hull nummer tre var åberg og hovland igjen i trøbbel, men igjen hentet hovland fram et praktfullt slag inn på greenen. ballen traff flaggstolpen ved hullet og la seg til ro rett ved hullet. det forhindret uansett ikke at amerikanerne tok ett hull tilbake. etter tre hull leder hovland og åberg med ett hull på sine amerikanske motstandere brian harman og max homa. ryder cup arrangeres vekselvis i europa og usa. usa har ikke vunnet i europa siden 1993.


  Román Haug pådro seg to brudd i ansiktet mot Portugal: – Har det etter forholdene bra

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:12.41)
  skadene sophie román haug pådro seg i landskampen mot portugal gjør at hun skal følges opp av spesialist i liverpool. hun ble rammet av to brudd i ansiktet. – jeg har det etter forholdene bra, og har fått god oppfølging av det medisinske teamet og på sykehuset her i portugal. i selve situasjonen hadde jeg kun fokus på ballen, så jeg fikk derfor ikke helt med meg hva som egentlig skjedde, men har fått sett bildene i ettertid, sier haug i en uttalelse sendt til nrk. – nå skal jeg tilbake til liverpool, der jeg blir jeg fulgt opp av spesialister i klubben, så krysser jeg fingrene for at jeg er tilbake på banen ganske snart. det var tidlig i tirsdagens kamp haug kolliderte med portugals keeper. begge spillerne fikk behandling på banen før de måtte byttes ut. – skaden til sophie var litt mer omfattende enn først antatt. hun har i tillegg til brudd i nesen også brudd i ansiktet. hun er nå til videre vurdering hos spesialist i porto, sa landslagslege magnus myntevik til ntb via kommunikasjonsansvarlig halvor lea onsdag formiddag.

  Kristin Harila trapper ned på klatringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:20.10)
  fjellklatrer kristin harila legger den mest ekstreme klatringen på hylla bare uker etter at hun satte ny rekord i å bestige alle 14 fjell i verden over 8000 meter raskest. harila, som kommer fra vadsø i finnmark, tok rekorden i juli da hun nådde toppen av k2, verdens nest høyeste fjell. til sammen brukte hun bare 92 dager på å bestige alle de 14 fjellene. nå er hun imidlertid ferdig med klatring. – nei, egentlig er jeg nok ferdig med klatring nå, sier hun til kronstadposten. nå skal harila holde foredrag, gi ut bok og lage film. hun jobber også med tre andre prosjekter. (ntb)

  Kristin Harila gir seg med klatring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:20.10)
  fjellklatrer kristin harila legger klatringen på hylla bare uker etter at hun satte ny rekord i å bestige alle 14 fjell i verden over 8000 meter raskest. harila, som kommer fra vadsø i finnmark, tok rekorden i juli da hun nådde toppen av k2, verdens nest høyeste fjell. til sammen brukte hun bare 92 dager på å bestige alle de 14 fjellene. nå er hun imidlertid ferdig med klatring. – nei, egentlig er jeg nok ferdig med klatring nå, sier hun til kronstadposten. nå skal harila holde foredrag, gi ut bok og lage film. hun jobber også med tre andre prosjekter. (ntb)

  Molde-tap i Europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:20.38)
  molde møtte qarabag under spesielle omstendigheter. det aserbajdsjanske laget hører egentlig hjemme i nagorno-karabakh, hvor det på nytt brøt ut krig denne uka. da gikk aserbajdsjan til angrep, med mål om å integrere terreroritet i deres landområder. store deler av befolkningen i området er armenere. les mer om konflikten her. qarabag har lenge spilt hjemmekampene sine i hovedstaden baku, 350 kilometer fra krigssonen. og det var her de møtte molde til dyst i europaligaen. det norske laget fikk tidlig store problemer, og etter 55 minutter klarte de ikke lenger stå imot. da sendte leandro andrade vertene i føringen med en volley i det lengste hjørnet. romsdalsklubben hadde noen brukbare sjanser på tampen av andre omgang, men måtte se seg slått i gruppespillets første kamp. häcken og leverkusen er også i deres gruppe.  Nesten halvparten stryker på teoriprøven

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:10.33)
  særlig de litt mer voksne sliter med teoriprøven, og statens vegvesen er litt bekymret. det er noe som heter at de gamle er eldst. dette litt merkelige ordtaket skal vise at de eldre vet mest og er dermed litt klokere, men vi kan jo stille spørsmål om hvor riktig dette egentlig er. for over i […] innlegget nesten halvparten stryker på teoriprøven dukket først opp på bil24.no.

  Dette er nye “Xbox Series X” som lanseres neste år

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:09.36)
  vi kunne knapt tro denne lekkasjen var sann, men det ser slik ut. for en lekkasje! det er ftc mot microsoft-saken som har avslørt alt for mye. egentlig var det meningen at dette skulle ha blitt fjernet fra saks-dokumentene, men noen klusset det til. det har lenge versert rykter om at det kommer nye xbox- og playstation-oppgraderinger neste år, og nå vet vi at microsoft ikke bare har tenkt å oppgradere innmaten, men lansere xbox series x med et helt […] the post dette er nye “xbox series x” som lanseres neste år appeared first on itavisen.

  Sæter med syrlig Glimt-stikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen til tv 2 etter kampen. rbk-spiss ole sæter var også syrlig da han ble intervjuet av tv 2 etter kampen. – det virker som de tror de er mye mer enn de egentlig er. så det er veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i jakten på gull, sier rbk-spilleren. viking lå på topp av tabellen før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavangerlaget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. konfrontert med sæters utsagn om at bodø/glimt er tror de er bedre enn de er svarer pellegrino. – det er vel bare å se hva de har gjort og hva vi har gjort. det får han svare på. bryr meg ikke så mye om hva han sier. det går fint. sier bodø/glimt-spissen til tv 2. resultatet gjør at bodø/glimt nå ligger to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.  Graham Hansen tatt ut i streik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:11.25)
  caroline graham hansen og de øvrige spillerne i den spanske kvinneligaen i fotball gjør alvor av truslene om spillenekt etter mislykkede lønnsforhandlinger. streiken rammer de to første rundene i den nye ligasesongen. graham hansen skulle egentlig ha serieåpnet med barcelona hjemme mot valencia søndag. samtalene mellom spillerforeningen afe og ligaen hadde pågått i rundt ett år før det ble brudd. – vi anser ligaens siste tilbud som uakseptabelt, står det i en uttalelse fra afe. ligaledelsen står fast ved tilbudet om en årlig minstelønn på 20.000 euro. det tilsvarer snaut 230.000 kroner. spillerne ba om minst 23.000 euro. siden spansk kvinnefotball fra 2023/24-sesongen er garantert inntekter på rundt 100 millioner euro (1,14 milliarder kroner), mener spillerforeningen at klubbene enkelt kan finansiere lønnshoppet. (ntb)

  Skadesmell for Branns nysignering – ute i minst ni måneder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:10.53)
  branns ferske angrepsspiller mads sande pådro seg en skade i korsbåndet i sin debut mot sarpsborg 08 i helgen. nå må han under kniven. brann opplyser om skaden på sin nettside. – mads pådro seg en kneskade under kampen mot sarpsborg. utredningen av kneskaden har vist at det fremre korsbåndet er røket, sier branns lege arne instebø. – tilstanden må behandles kirurgisk, og etter operasjon så venter et rehabiliteringsløp på minst ni måneder. mads er dermed ute av spill fra nå og store deler av neste sesong, sier instebø. tidligere haugesund-spiller sande var egentlig klar for brann fra og med årsskiftet, men brann kjøpte ham fri på tampen av overgangsvinduet. – det er ufattelig kjipt, men det er ikke så mye jeg får gjort. det hjelper ikke å klage, så nå må jeg bare få unnagjort operasjonen og begynne å se fremover, sier sande. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »