Hovedsiden

Liten annonse

  TV 2 sikrer seg rettighetene til å vise Mesterligaen frem til 2027

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:20.09)
  tv 2 har kjøpt tre nye år med mesterligaen. det skriver kanalen på x. «vi har hatt rettighetene til å vise champions league eksklusivt siden 2021. den nye avtalen gjelder fra kommende sesong og varer frem til sommeren 2027», skriver kanalen. tv 2-sjef olav t. sandnes annonserte også nyheten under tv 2s mesterliga-sending tirsdag. champions league får et helt nytt format fra høsten av. antall kamper i turneringen økes fra 125 til 189, og antall lag økes fra 32 til 36.
  Manchester United kommer til Trondheim

  Kilde: VG Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:09.57)
  15. juli møter den engelske storklubben rosenborg på lerkendal – i en kamp som sendes eksklusivt på vg+ sport. united-stjernen diogo dalot sier han ble tatt på sengen av den norske støtten klubben får.


  Besseberg møter i idrettens domstol

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:10.03)
  høringen av anders besseberg i idrettens voldgiftsrett (cas) gjennomføres fredag. besseberg er tiltalt for å ha brutt idrettens regelverk og risikerer millionbot, i tillegg til livstidsutestengelse fra verv innen idretten. besseberg var president i det internasjonale skiskytterforbundet (ibu) i mer enn 25 år. i fjor ble han tiltalt for grov korrupsjon av økokrim. påtalemyndigheten anklaget ham for å ha tatt imot bestikkelser i form av prostituerte tilbudt av russere, eksklusive klokker, påspanderte jaktturer og en leasingbil betalt av et selskap som skaffet markedsavtaler for ibu. økokrim la i buskerud tingrett i februar ned påstand om fengsel i tre år og sju måneder, millionbot og inndragelse av verdier på 1,7 millioner kroner. uavhengig av den norske straffesaken mot besseberg har biathlon integrity unit (skiskyttersportens integritetsenhet) en disiplinærsak gående mot besseberg. saken i cas er idrettens behandling av denne saken. ifølge nrks opplysninger skal høringen i cas foregå digitalt. flere vitner er oppnevnt. cas har svart nrk at de ikke gir opplysninger om saken. heller ikke bessebergs østerrikske advokat norbert wess har besvart nrks spørsmål om cas-saken.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »